• یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400071811774
  • خبرنگار : 50024

۸ هزار بقعه امامزاده در کشور وجود دارد

۸ هزار بقعه امامزاده در کشور وجود دارد

ایسنا/البرز مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه در کشور ۸۰۰۰  بقعه وجود دارد، گفت: شاید در همه بقعه‌ها امکان برگزاری کرسی هفتگی تلاوت قرآن وجود نداشته باشد ولی بدون شک در هزار مورد از آنها امکان برگزاری این کرسی‌ها فراهم است.

مهدی قره شیخلو در همایش وقف، قرآن، عترت و مهدویت اظهار کرد: سازمان اوقاف امسال میزبان برگزاری چهل و چهارمین مسابقه کشوری و سی و هشتمین مسابقه بین المللی قرآن است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: سازمان اوقاف در طول سال بیش از ۲۰ میلیارد تومان برای برگزاری مسابقات قرآنی هزینه می‌کند این در حالی است که مجموع وقف اختصاص یافته در حوزه مسابقات قرآنی تنها ۱۸ میلیون تومان است.

وی افزود: علی رغم اینکه مردم ایران اهل وقف هستند ولی موقوفات حوزه قرآنی تنها دو درصد از مجموع موقوفات کل کشور است.

وی توضیح داد: برای ترغیب مردم برای وقف در این حوزه به فرهنگسازی از سوی نهادها و رسانه‌ها نیاز داریم.

این مسئول با اشاره به اینکه در کشور ۸۰۰۰ بقعه وجود دارد، گفت: شاید در همه بقعه‌ها امکان برگزاری کرسی هفتگی تلاوت قرآن وجود نداشته باشد ولی بدون شک در هزار مورد از آنها امکان برگزاری این کرسی‌ها فراهم است.

قره شیخلو با انتقاد از اینکه متاسفانه صدای قرآن با مرگ عجین شده، توضیح داد: امروز اگر از خانه‌ای صدای قرآن بیاید اول تصوری که به ذهن خطور می‌کند این است که اهالی خانه یکی از عزیزانشان را از دست داده‌اند.

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: آخرین معجزه بشریت متعلق به زنده‌ها است و باید  شنیدن آن به عادت تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه آمدن قرآن از حاشیه به متن جامعه از طریق فضای اداری امکان پذیر نیست، توضیح داد: باید به سمت و سویی پیش برویم که متخصصان و فعالان قرآنی به این حوزه ورود کنند و مسئولیت برگزاری برنامه های این حوزه را به عهده بگیرند و سازمان اوقاف نیز در این زمینه هر حمایتی که لازم باشد را انجام می‌دهد.

قره شیخلو در ادامه با بیان اینکه برخی سازمان اوقاف را سازمان پرپول می بینند، افزود: اوقاف پول دارد ولی برای ریال به ریال آنها تعریفی وجود دارد و امکان هزینه کرد حتی یک ریال خارج از مسیر مشخص شده وجود ندارد.

وی اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد موقوفات کشور برای عزاداری سید الشهدا است و با توجه به اهمیت عمل به نیات واقفین امکان هزینه کرد درآمدهای این موقوفات در زمینه دیگری وجود ندارد.

وی گفت: عمل به نیات واقفین بسیار مهم است  و به عنوان مثال امکان ندارد به بنایی که برای تبدیل به حسینیه وقف شده کاربری دیگری داد.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود با تاکید بر ضرورت تسلط قاریان قرآن بر مفاهیم این کتاب مقدس گفت: بدون شک کسی که بر معنای آیاتی که می خواند مسلط است می تواند در این رشته موفق‌تر عمل کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha