• یکشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۷:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400053121028
  • خبرنگار : 50163

آبغوره خرم‌دره‌ای‌ها مهمان سفره ایرانیان

آبغوره خرم‌دره‌ای‌ها مهمان سفره ایرانیان

ایسنا/زنجان رئیس جهادکشاورزی خرم‌دره از آغاز برداشت غوره از باغ‌های انگور این شهرستان خبر داد.

علی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه غوره، میوه نارس انگور با طعمی ترش و دارای خواص بسیار است که در سفره‌ ایرانیان از جایگاه بالایی برخوردار است، اظهار کرد: نیمه اول مردادماه فصل غوره است و این روزها مغازه‌های آبغوره‌گیری در خرم‌ده رونق خاصی به خود می‌گیرد.

وی با بیان اینکه غوره خرم‌دره از مرغوبیت بالایی برخوردار است، عنوان کرد: آبغوره تازه سبز رنگ است و با گذشت زمان رنگ آن به قرمز می‌گراید.

این مسئول با یادآوری اینکه برگ مو، غوره، آب‌غوره، انگور، آبمیوه، کشمش، سرکه، مربای انگور و شیره از سوغاتی‌های مهم خرم‌دره به شمار می‌رود، متذکر شد: همه این محصولات از ۲۷۰۰ هکتار باغات خرم‌دره حاصل می‌شود.

محمدی با توضیح این مطلب که حدود ۲۵ درصد از انگور تولیدی شهرستان به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود، بیان کرد: ۵ درصد نیز به غوره و سرکه و شیره و مشتقاتی مانند آن و ۷۰ درصد به انواع کشمش تبدیل می‌شود.

رئیس جهادکشاورزی خرم‌درهT با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی صنایع تبدیلی در خرم‌دره، ادامه داد: مرغوبیت انگور خرم‌دره، تنوع ارقام و دسترسی به شریان‌های مواصلاتی مهم کشور فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی انگور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha