• دوشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400033124005
  • منبع : نمایندگی دانشگاه تهران

راهیابی ۱۵ تیم به استارتاپ ویکند کشاورزی و سلامت هوشمند پارک فناوری تهران

راهیابی ۱۵ تیم به استارتاپ ویکند کشاورزی و سلامت هوشمند پارک فناوری تهران
عکس دریافتی و تزیینی است

رویداد استارتاپ ویکند کشاورزی و سلامت هوشمند پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با حضور ۱۵ ایده منتخب در جهت بهره مندی از ایجاد کسب و کار و تولید ثروت پایدار با استفاده از حمایت شتاب دهنده ها و زیست بوم نوآوری برگزار شد.

به گزارش ایسنا، پارک علم وفناوری دانشگاه تهران با همراهی شتاب دهنده اسمارت ایکس و شتاب دهنده بُن دا لَب، رویداد استارتاپ ویکند مجازی کشاورزی و سلامت هوشمند را از امروز به مدت پنج روز برگزار می‌کند.

این رویداد استارتاپی با اهداف بستر سازی خلق ایده میان دانشجویان و علاقمندان به حوزه کشاورزی و سلامت هوشمند، آشنایی متخصصان کشاورزی با مباحث کسب وکار و فناوری بازار محور، انتقال تجربیات مربیان کسب و کار در صنعت کشاورزی به صاحبان ایده، حمایت از ایده های منتخب در جهت ایجاد کسب و کار و تولید ثروت پایدار از ۳۱ خرداد ماه تا ۴ تیر ماه برگزار می‌شود.

از میان ۱۶۹ شرکت کننده و ۶۱ ایده ورودی در این رویداد ۱۵ ایده منتخب شدند و قرار است در مسیر کسب و کار قرار گیرند.

از این ۱۵ ایده یک ایده در حوزه سلامت غذایی، یک ایده در حوزه امنیت غذایی، سه ایده در حوزه بیوتکنولوژی و حوزه های زیستی، چهار ایده در حوزه کشاورزی در محیط زیست بسته و روش های کشت نوین با رویکرد سلامت، پنج ایده در حوزه سامانه هوشمند پایش، مشاوره و اطلاع رسانی کشاورزی و یک ایده در حوزه تجهیزات و سامانه‌های نوین کشاورزی بوده است.

محمد قوشچیان، مسئول هسته تیمی با ایده سامانه ترکیبی ماشین بویایی و ماشین بینایی جهت تشخیص عناصر مضر در خشکبار و محصولات کشاورزی، علی داوری مسئول هسته تیمی با ایده سامانه جمع آوری، آنالیز اطلاعات دامداری و ارائه هوشمند، محمدعلی زندی مسئول هسته تیمی با ایده سامانه یکپارچه سیستم های گلخانه ای، علی دوایی مسئول هسته تیمی با ایده وبسایت جامع و اپلیکیشن مدیریت گیاه گلدونی و ایمان خانی جزنی مسئول هسته تیمی با ایده پایش سلامت هوشمند محصولات کشاورزی هستند.

همچنین محمد منتظری مسئول هسته تیمی با ایده دستگاه برداشت آویشن، آرش هاشمی حسینی مسئول هسته تیمی با ایده کشاورزی شهری در محیط بسته و کوچک، امیرمحمد بیژنی مسئول هسته تیمی با ایده کشت عمودی به وسیله برج های آئروپونیک، فاطمه حجاری طاهری مسئول هسته تیمی با ایده طراحی و ساخت کیتهای تشخیص سریع آنتی بیوتیک در شیر و حمید عسگری مسئول هسته تیمی با ایده گلدان هوشمند خانگی هیدروپونیک هستند.

محمد امین کلائی هم مسئول هسته تیمی با ایده حذف واسطه های اضافی در زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، پویا نطیع نوع پرور مسئول هسته تیمی با ایده سیستم هوشمند چرای مرتعی دام سبک، حسن یوسف نیا پاشا مسئول هسته تیمی با ایده ساخت فیلم بیونانوکامپوزیت برای بسته بندی میوه ها و سبزی ها، محمد مهدی حاجتی مسئول هسته تیمی با ایده ساخت مولتی کود ارگانیک از ضایعات کشاورزی و مهدی بدری مسئول هسته تیمی با ایده مکمل دارویی زنبور عسل بوده اند.

مهندس صداقت فرد معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: سلامت مواد غذایی، سامانه‌های هوشمند پایش، مشاوره و اطلاع‌رسانی کشاورزی، تجهیزات و سامانه‌های نوین کشاورزی، کشاورزی در محیط بسته و روش‌های کشت نوین با رویکرد سلامت، بازارگاه‌های آنلاین، امنیت غذایی و بیوتکنولوژی و حوزه‌های زیستی از محورهای استارتاپ ویکند بود.

وی با بیان اینکه نخستین میتاپارک (meet up) به عنوان پیش رویداد استارتاپ ویکند کشاورزی و سلامت هوشمند با هدف حل نوآورانه چالش‌های کشاورزی و منابع طبیعی در خرداد ۱۴۰۰ برگزار شد، افزود: ۲۲ درصد ایده‌ها در حوزه سامانه هوشمند پایش، مشاوره و اطلاع رسانی کشاورزی، ۲۰ درصد در حوزه سلامت مواد غذایی، ۱۵ درصد در حوزه بیوتکنولوژی و حوزه‌های زیستی، ۱۳ درصد در حوزه کشاورزی در محیط زیست بسته و روش های کشت نوین با رویکرد سلامت، ۱۱ درصد در حوزه تجهیزات و سامانه‌های نوین کشاورزی، ۱۲ درصد در حوزه بازارگاه آنلاین و ۷ درصد در حوزه امنیت غذایی بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha