• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403110805830
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد

نقش عدالت آموزشی در پیشرفت نظام تعلیم و تربیت

نقش عدالت آموزشی در پیشرفت نظام تعلیم و تربیت

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بر اهمیت عدالت آموزشی و نقش آن در پیشرفت نظام تعلیم و تربیت تأکید و اظهارکرد: بحث برابری آموزشی، نمادی از عدالت و همبستگی ملی است. ما باید در راستای تحقق این هدف ارزشمند تلاش کنیم و با ایجاد شرایط برابر در نظام آموزشی، مسیر پیشرفت را برای همه دانش‌آموزان هموار کنیم.

به گزارش ایسنا، سیدمصطفی آذرکیش در اولین جشنواره ملی تجلیل از مدیران برتر مدارس شاهد که باحضور سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و زهرا پناهی روا مدیرکل شاهد و امور ایثارگران وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در نظام آموزشی کشور، نقش مدیران مدارس به‌ویژه مدیران مدارس شاهد را در تحقق این اهداف بسیار حیاتی دانست و اظهار کرد: با توجه به تغییرات گسترده و وسیع در حوزه فناوری و تکنولوژی، برگزاری این نوع برنامه‌ها فرصتی است تا تجربه‌های موفق به اشتراک گذاشته شود و  مدیران مدارس، به‌عنوان رهبران آموزشی، بازیگران اصلی در تحول نظام آموزش و پرورش هستند و  می‌توانند با ایجاد محیطی مثبت و پویا در مدارس، زمینه‌ساز تحول بنیادین در آموزش باشند.

وی در ادامه به اهمیت نقش مدیران در ارتقای کیفیت آموزش تأکید کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف مدیران، فراهم کردن شرایط لازم برای آموزش معلمان و ارتقای دانش و توانایی آنان است. آموزش معلمان در مدارس باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که موجب درک و فهم عمیق‌تر آنان از نیازهای آموزشی دانش‌آموزان شود. مدیران می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های موجود و مشارکت اولیا،  بستری برای افزایش بهره‌وری در فرآیند آموزشی ایجاد کنند. با همکاری مؤثر، می‌توانیم شاخص‌های ارزشمندتری را در نظام آموزش و پرورش رقم بزنیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم اجرای الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین اشاره کرد و افزود: یکی از برنامه‌های مهم وزارت آموزش و پرورش، پیاده‌سازی الگوی مدرسه تراز است. این الگو به‌عنوان نقشه راه، باید توسط مدیران مدارس در سراسر کشور به‌ویژه مدارس شاهد اجرا شود. شما مدیران، ناظران و مجریان اصلی این طرح هستید و می‌توانید با استفاده از تجربه‌ها و دانش خود، این تحول را به بهترین شکل ممکن در مدارس اجرا کنید.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش  با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره مدیران برتر، آن را نمادی از همبستگی و وفاق ملی دانست و گفت: این جشنواره فرصتی است تا ضمن تجلیل از زحمات مدیران مدارس شاهد، راهکارهای جدیدی برای بهبود کیفیت آموزش در مدارس ارائه شود.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آذرکیش در پایان سخنان خود بر اهمیت عدالت آموزشی و نقش آن در پیشرفت نظام تعلیم و تربیت تأکید و اظهارکرد: بحث برابری آموزشی، نمادی از عدالت و همبستگی ملی است. ما باید در راستای تحقق این هدف ارزشمند تلاش کنیم و با ایجاد شرایط برابر در نظام آموزشی، مسیر پیشرفت را برای همه دانش‌آموزان هموار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha