• یکشنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1400033022993
  • خبرنگار : 71548

نگاهی به یک قرن هنرهای تجسمی ایران

نگاهی به یک قرن هنرهای تجسمی ایران

نخستین دوره کارگاه پژوهشی ـ تاریخی «یک قرن هنرهای تجسمی ایران» تابستان ۱۴۰۰ در موسسه «هنر فردا» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری «هنر فردا»، کارگاه «یک قرن هنرهای تجسمی ایران» قرار است در ۴۰ جلسه به بررسی تجربه‌ها، جریان‌ها و چهره‌های شاخص یک قرن هنرهای تجسمی ایران بپردازد.

در دوره اول که مشتمل بر ۱۰ جلسه خواهد بود، علیرضا سمیع‌آذر، محمود افتخاری، محمدرضا مریدی، علی اصغر میرزایی مهر و حسن موریزی‌نژاد، تحولات هنر ایران در سده چهاردهم را مورد بررسی قرار می‌دهند.

شرکت‌کنندگان در دوره اول ابتدا، نگاهی تحلیلی به زمینه‌های اجتماعی و نهادی موثر بر هنر ایران از اواخر دوره قاجار تا حال حاضر خواهند داشت و در ادامه مباحثی چون فرازها و فرودهای هنر ایران در سده چهاردهم، جریان هنر سیاسی در ایران و ایدئولوژیک شدن هنر در بستر تحولات انقلاب و سال‌های جنگ، هنر دوره قاجار و هنرمندان آن، مکتب کمال‌الملک، مدرسه صنایع مستظرفه و هنرمندان آن، مکتب نگارگری جدید، مدرسه صنایع قدیمه و هنرمندان آن، ورود مدرنیسم به ایران و جریان سقاخانه ارائه خواهد شد.

در دوره‌های دوم، سوم و چهارم نیز مباحثی چون هنرمندان جریان سقاخانه، پیشگامان نقاشی-خط، موج نقاشی ـ خط بعد از انقلاب، طبیعت‌گرایی در نقاشی نوگرای ایران، جهان اشیاء و طبیعت بی‌جان، رئالیسم و رئالیسم سوسیالیستی و اکسپرسیونیسم، پیشگامان هنر نوگرای ایران، مروری بر عکاسی ایران تا حال حاضر، پیشگامان هنر گرافیک و تصویرسازی مدرن، گفتمان جهانی شدن و زمینه‌های اجتماعی و توسعه نهادی هنر در دهه‌های ۸۰ و ۹۰، هنر معاصر، رویکردها و رسانه‌های نوین، گرایش‌های نوین در نقاشی معاصر (نئواکسپرسیونیسم، پاپ و نئو پاپ، سوررئالیسم، انتزاعی، مفهومی)، مجسمه‌سازی معاصر، چهره‌های شاخص و رویکردها، عکاسی مفهومی و فتوآرت، هنر چیدمان، هنرمندان و رویکردهای شاخص، پرفورمنس آرت، هنرمندان و رویکردهای شاخص، ویدئو آرت، هنرمندان و رویکردهای شاخص، گرایش‌های فمینیستی در هنر معاصر، هنرمندان دیاسپورا (هنرمندان در تبعید یا مهاجر) و ... برای مخاطبان ارائه خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا انجام ثبت‌نام می‌توانند به نشانی اینترنتی http://arttomorrow.org مراجعه کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha