• سه‌شنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1400030402708
  • خبرنگار : 71342

واکنش برادر شهید جهان آرا به یک تئاتر

واکنش برادر شهید جهان آرا به یک تئاتر

برادر شهید جهان آرا پس از تماشای نمایش «آمده بودیم،اینجا بمیریم» گفت:"بسیار بسیار کار جذاب و شریفی بود. اثری بود که واقعا خاطرات آن ایام را برای ما که کمتر تصویری از آن در ذهنمان است، یادآوری کرد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، آیین افتتاحیه نمایش "آمده بودیم اینجا بمیریم" به نویسندگی و کارگردانی مریم منصوری، همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور سعید جهان‌آرا برادر شهید محمد جهان آرا، سیدصالح موسوی عضو نیروهای مردمی عملیات آزادسازی خرمشهر، حسین مسافرآستانه دبیر جشنواره فجر، حمید نیلی مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، توحید معصومی مشاور مدیرعامل انجمن تئاتر دفاع مقدس، محسن سلیمانی فارسانی و هنرمندانی چون ناصر آویژه، رضا بصیرت، سهیلا جوادی، سبا سلیمانی و الهه زحمتی، شامگاه روز دوشنبه، ۳ خرداد ماه ۱۴۰۰ در تماشاخانه سرو برگزار شد.

سعید جهان آرا برادر شهید محمد جهان آرا که از مهمانان مدعو شب افتتاحیه این اجرا بود، در سخنانی مطرح کرد: "بسیار بسیار کار جذاب و شریفی بود. اثری بود که واقعا خاطرات آن ایام را برای ما که کمتر تصویری از آن در ذهنمان است، یادآوری کرد. به نظرم، اینگونه آثار برای معرفی مقاومت مردم خرمشهر در ۸ سال دفاع مقدس، به ویژه برای نسل جدید، بسیار بسیار مهم و با اهمیت است. همچنین جای خالی آثاری در حوزه پرتره نگاری بسیار بسیار حس می شود و امیدوارم، اینگونه کارها بتوانند جایگاه خودشان را در عرصه دفاع مقدس پیدا کنند و بتوان فرهنگ مقاومت را با این اجراها معرفی نمود."

حسین مسافرآستانه دبیر جشنواره تئاتر فجر پس از تماشای اثر گفت: من خیلی خوشحالم که نمایشی این‌چنینی بر روی صحنه می بینم و ای کاش، تمامی سال چنین اجراهایی می دیدیم زیرا خرمشهر، فقط شهر خرمشهری ها نیست و شهر همه مردم ایران است.

در بخش پایانی این مراسم، حمید نیلی مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس به پاس سالروز آزادسازی خرمشهر با اهدای هدایایی به سعید جهان آرا برادر شهید محمد جهان آرا و سیدصالح موسوی عضو نیروهای مردمی عملیات آزادسازی خرمشهر از دلاوری های این دو خانواده در ۸ سال دفاع مقدس تقدیر به عمل آورد وگفت: "این اثر را من قبلا دیده بودم و این نمایش به نسبت دیگر آثار راجع به خرمشهر و دفاع مقدس، اثر متفاوتی بود. جنبه تاریخی داشت و فضای یک خانواده خرمشهری را با تمام سختی ها و عذاب های دوران جنگ به خوبی به تصویر می کشید از اینرو، اثر خوب و موفقی به شمار می رود."

نمایش "آمده بودیم اینجا بمیریم" به نویسندگی و کارگردانی مریم منصوری و با بازی دریا یاسری، ندا گلرنگی، محسن پوشایی، نازنین نادرپور، پرهام روئین و پری ناز لطف الهی، از ۳ خرداد ماه ۱۴۰۰ تا ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۹:۳۰ در تماشاخانه سرو به روی صحنه می رود.

دیگر عوامل این اثر عبارتند از: طراح صحنه: سینا ییلاق بیگی، طراح نور: علیرضا میرانجمی، طراح گریم: پریسا کیومرثی، طراح لباس: مریم منصوری، طراح پوستر: میثم خاوری، روابط عمومی: ناصر ارباب، دستیار کارگردان: روهان نیکخواه و محمدرضا عباسی، عکاس: مهدی آشنا و گلدیس نمازیان.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۰۸:۴۳

چرا بجاي كلمه " واكنش " كلمه دبگري مانند نظر قرار نميدهيم واكنش بيشتر معني مخالفت يا مغايرت ميدهد