• دوشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400020604004

جزئیات بهای سرویس مدارس مشهد در سال تحصیلی پیش‌رو

جزئیات بهای سرویس مدارس مشهد در سال تحصیلی پیش‌رو

ایسنا/خراسان رضوی لایحه تعرفه بهای خدمات سرویس مدارس مشهد در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در شورای شهر به تصویب رسید.

براساس این لایحه که امروز در صدوبیست‌وهشتمین جلسه علنی پنجمین دوره شورای شهر مشهد به تصویب رسید، حق الزحمه عوامل اجرایی مدیریت و نظارت بر حمل‌و نقل دانش‌آموزی تعیین می‌شود. همچنین خودروهای سرویس مدارس می‌بایست به منظور حفظ ایمنی و کرامت دانش‌آموزان، از منظر معاینه فنی و وضعیت ظاهری توسط شرکت‌های مجری بررسی و کنترل شوند.

سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی نیز مکلف به نظارت عالی بر حسن اجرای این موضوع و برخورد قانونی با تخلفات احتمالی خواهد بود. همچنین تعرفه خدمات سرویس مدارس استثنائی با افزایش ضریب ۳۰ درصد به ماخذ نرخ مصوبه محاسبه خواهد شد.

براساس این لایحه حداکثر سرویس مجاز هر خودرو در هر شیفت دو سرویس است. در مسیرهای بیش از ۷ کیلومتر، به ازای هر کیلومتر پنج درصد (تا سقف ۲۵ درصد ) به کرایه کل اضافه خواهد شد. مسافت سرویس هر دانش‌آموز، به صورت میانگین مسیر رفت و برگشت منزل تا آموزشگاه محاسبه ‌می‌شود. تعرفه تعیین شده بر مبنای ۵ روز در هفته محاسبه شده و در صورت لزوم، به ازای هر روز اضافی، ۲۰درصد به نرخ مصوب اضافه خواهد شد. به منظور حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، گواهی صلاحیت سرویس مدارس استثنایی در شهر مشهد به صورت رایگان صادر می‌شود.

با توجه به امکان تشدید شیوع ویروس کرونا، در صورتی که در مقاطعی از سال تحصیلی با تصمیم مراجع ذی‌صلاح، مدارس تعطیل باشند یا کلاس‌های حضوری تشکیل نشود، می‌بایست کرایه سرویس مدراسِ دریافتی به تناسب مدت سرویس‌های انجام نشده، عینا توسط آموزش و پرورش به اولیاء عودت داده شود.

در ادامه این جلسه لایحه برنامه‌ریزی و سرویس‌دهی ناوگان حمل‌ونقل همگانی با قید دو فوریت تصویب شد. براساس این مصوبه شهرداری مشهد اجازه دارد به منظور جلوگیری حداکثری از شیوع ویروس کرونا، نسبت به برنامه‌ریزی و سرویس‌دهی ناوگان حمل‌ونقل همگانی براساس ساعت، نحوه فعالیت و تعطیلی ناوگان حمل‌ونقل همگانی تصمیم‌گیری‌های لازم را اتخاذ نماید.

تصویب لایحه انتصاب سرپرست معاونت اداری، مالی و قائم مقام ذی‌حساب سازمان بازآفرینی فضاهای شهری از دیگر مصوبات شورا بود. بر این اساس حجت‌الله قاسمی پاشاکلائی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی سازمان بازآفرینی فضاهای شهری و قائم مقام ذی‌حساب برای عضویت در برای عضویت در کمیسیون عالی معاملات و کمیسیون‌های مندرج در آیین‌نامه مالی و معاملاتی شهرداری‌ها ویژه سازمان مذکور منصوب شد.

در ادامه این جلسه لایحه تمدید قرارداد واگذاری حق انتفاع یک باب سوله به سرای نجات یافتگان امام علی (ع)  به مدت ۳ سال تصویب شد. براساس این لایحه شهرداری مشهد می‌تواند به منظور حمایت از افراد کارتن‌خواب و بی‌خانمان، مجتمع اردوگاهی به مساحت ۴۰۰۰ مترمربع واقع در بزرگراه آسیایی، خیابان پیامبر اعظم ۸۱ به مجموعه سرای نجات یافتگان امام علی (ع) را از تاریخ پایان قرارداد به مدت ۳سال با حفظ مالکیت شهرداری تمدید نماید.

براساس این لایحه شهرداری مشهد موظف است در متن قرارداد مذکور شرط نماید تا در صورتی که مجموعه سرای نجات‌یافتگان امام علی بدون اجازه شهرداری و بر خلاف مفاد این مصوبه و قرارداد اقدام نماید، حق انتفاع واگذار شده راسا و بدون نیاز به انجام هرگونه تشریفات قانونی، به شهرداری مسترد شده و هیچ ادعا و مطالبه‌ای در این خصوص از مجموعه مردم نهاد سنا و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در خصوص ملک پذیرفته نخواهد شد.  همچنین مجموعه سرای نجات یافتگان امام علی ملزم به اخذ مجوزهای قانونی از مراجع ذی‌صلاح بوده و مسئول پاسخگویی به هر گونه ادعای حقوقی، قضایی و اشخاص ثالث است.

همچنین در این جلسه لایحه اصلاحیه قرارداد مرمت احیا و نگهداری و بهره برداری از خانه تاریخی پیشه‌وران تصویب شد. بر اساس این لایحه، شهرداری اجازه دارد نسبت به مرمت، احیا، نگهداری و بهره‌برداری از خانه‌ تاریخی  پیشه‌وران اقداماتی را انجام دهد.

 لایحه تهاتر سهم الشرکه شرکت توسعه عمران بیمه با پروژه موسوم بهK۲ واقع در خیابان کوهسنگی از دیگر مصوبات امروز شورای شهر مشهد بود. براساس این لایحه شهرداری می‌تواند  نسبت به تهاتر باقی‌مانده سهم‌الشرکه شرکت توسعه عمران بیمه در پروژه شمس واقع در میدان شهدا، مطابق ارزش تعیین شده در نظریه هیات کارشناسان رسمی دادگستری با زمین و پروانه پروژه k۲ واقع در خیابان کوهسنگی، حد فاصل کوهسنگی ۲۷و ۲۹ و دریافت مابه‌التفاوت به صورت نقدی اقداماتی را انجام دهند.

این اقدامات شامل محاسبه ارزش پروانه پروژه k۲ به نرخ روز، محاسبه و عوارض افزایش بهره‌برداری اعیان مطابق با مصوبه تعیین شده، همچنین با توجه به ضرورت اعمال مانده حساب‌های ناشی از قرارداد مشارکت پروژه شمس در سهم الشرکه، طرفین ظرف مدت دو ماه نسبت به محاسبه و منظور نمودن مبلغ حساب فی‌مابین اقدام و قرارداد تهاتر مربوطه را جهت تصویب به شورای اسلامی شهر ارسال نماید.

در ادامه این جلسه لایحه صلح و تهاتر جرایم تاخیر مجمع خیرین مسکن‌ساز در پروژه های پایداری، سبحان و ابرار تصویب شد. براساس آن شهرداری می‌تواند در راستای مساعدت و حمایت از مجمع خیرین مسکن‌ساز خراسان رضوی به عنوان یکی از احداث‌کنندگان مجتمع‌های مسکونی در نقاط کم‌برخوردار و حاشیه شهر و به منظور حل مشکل ساکنان و خریداران پروژه‌های سبحان، پایداری، ابرار و همچنین دریافت حقوقات شهرداری اقدام نماید. همچنین کلیه بدهی‌های  مجمع خیرین مسکن از محل پروژه‌های سبحان، ابرار و پایداری با طلبکاری مجمع از محل اختلاف قیمت زمین تجاری معاوضه شده، مصالحه می‌شود و طرفین هرگونه ادعایی نسبت به یکدیگر را ازخود سلب و ساقط می‌نمایند.

همچنین در خصوص واگذاری دو واحد مسکونی باقی‌مانده در پروژه پایداری که مربوط به بدهی مجمع به شهرداری است، مقرر شد تا مجمع نسبت به پیگیری و تحویل دو واحد فوق به شهرداری حداکثر در ظرف مدت ۶ ماه اقدام نماید و در صورت عدم امکان انتقال و تحویل‌دهی به شهرداری مشهد ظرف مدت مذکور، مجمع متعهد به معرفی املاک و اراضی جایگزین به شهرداری است.

اصلاح ضوابط اعتبار پروانه‌های ساختمانی نیز از دیگر مصوبات شورا بود. براساس اصلاحیه بند یک، اعتبار پروانه‌های ساختمانی صادره بعد از یک فروردین ۹۸ دائمی بوده و متقاضی می‌بایست پس از صدور پروانه یا مجوز شروع عملیات ساختمانی، در مهلت مندرج در پروانه یا مجوز صادره، نسبت به اتمام عملیات و اخذ گواهی پایان ساختمان اقدام نماید.  همچنین در ‌صورت عدم اتمام عملیات ساختمانی در مهلت مقرر، شهرداری مشهد مکلف است از کل زیربناهای مشمول عوارض نوسازی مندرج در پروانه ساختمانی، مطابق با قانون نوسازی و عمران شهری، عوارض نوسازی سالانه را بر اساس مفاد پروانه صادر، اخذ و مجوز شروع عملیات ساختمانی را برای یک دوره ساخت دیگر تمدید و صادر نماید.

همچنین در اصلاحیه بند ۳ آمده است که عوارض و حقوق مجوز ساخت برای ملک محاسبه و از تاریخ مذکور به بعد کل بدهی تصفیه شود. حق متقاضی برای دریافت پروانه ساختمانی ملک مذکور، بر مبنای شرایط و ضوابط زمان پرداخت وجوه، پابرجاست. شهرداری مشهد می‌تواند در صورت پرداخت  قسمتی از حقوق شهرداری توسط مؤدی در گذشته، بابت درخواست‌های صدور مجوزهای ساختمانی  نسبت به محاسبه درصد پرداختی نقدی با در نظر گرفتن تخفیف پرداخت نقدی زمان پرداخت و تعرفه‌های محاسباتی آن زمان اقدام و نتیجه را به عنوان تسویه حساب همان درصد از کل تلقی نماید. حقوق شهرداری در خصوص سایر درخواست‌های مؤدی در صورت تغییر ضوابط و مقررات پاسخ داده خواهد شد.

همچنین برای پرداختی‌های قبل از یک فروردین ۹۸ که منجر به صدور مجوز ساخت نشده است،صرفا مبلغ ریالی پرداخت شده با در نظر گرفتن نرخ تورم اعلام شده توسط بانک مرکزی به‌روزرسانی و از کل عوارض صدور پروانه براساس تعرفه جاری کسر و در صورت انصراف مؤدیان صرفاً به میزان مبلغ پرداختی مسترد خواهد شد.

براساس اصلاحیه بند ۴ با توجه به اینکه پروانه‌های ساخت قبل از یک فروردین ۸۹ به عنوان سند رسمی دارای مدت اعتبار معین بوده‌اند و اعتبار مذکور منقضی شده، به جهت حفظ حقوق مالکین، مبلغ پرداختی توسط مالک مطابق فرمول زیر محاسبه و از بهای صدور پروانه ساختمانی به نرخ روز کسر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha