• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403120100465
  • خبرنگار : 50549

خدمت به مردم و صیانت از بیت‌المال، اولویت شورای شهر مشهد

خدمت به مردم و صیانت از بیت‌المال، اولویت شورای شهر مشهد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه مردم پای کار انقلاب هستند، بر لزوم خدمت‌رسانی به مردم در حوزه‌های مختلف شهری و صیانت از بیت‌المال تاکید کرد.

مهدی ناصحی ، یک اسفندماه در یکصد و چهل و یکمین جلسه  علنی شورای اسلامی شهر مشهد اظهارکرد: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همچنان پای کار انقلاب ایستاده‌اند لذا آنچه در حیطه ما مسئولان است این است که باید این امر را قدر بدانیم.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: آنچه در راهپیمایی امسال چشم‌نوازی می‌کرد حضور نسل نوجوان و جوان بود که با وجود مشکلات موجود در کشور همچنان به انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن وفادار بودند.

وی در بخش از سخنان خود ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف شهری، بر لزوم خدمت‌رسانی به مردم و صیانت از بیت‌المال تاکید کرد.

ناصحی در ادامه  از اقدامات انجام شده در حوزه‌های فرهنگی، خدمات شهری و برگزاری باشکوه اعیاد شعبانیه و راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کرد و نقش تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولان را در نمایش اقتدار و تجلی تفکر شیعی حائز اهمیت دانست.

رئیس شورای شهر مشهد ضمن تشکر از تلاش‌های شبانه‌روزی حوزه خدمات شهری در پی بارش سنگین برف، بر اهمیت پیش‌بینی درست و هماهنگی بین حوزه‌ها برای جلوگیری از خسارات جبران‌ناپذیر تاکید کرد.

وی با اشاره به پیش‌بینی لازم در خصوص روزهای سرد برفی مشهد جمع‌آوری افراد بی‌خانمان توسط شهرداری را اقدامی مبارک خواند.

ناصحی افزود: در بحث تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری که به شورا واصل شده، از زحمات دوستان در کمیسیون‌های تخصصی و تدبیر تشکر می‌کنم که هم در موضوع تفریغ بودجه سال گذشته و هم در بودجه سال ۱۴۰۴ درگیر هستند؛ احتمالاً اسفند ماه پر تلاشی را در پیش خواهیم داشت.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اهمیت بودجه سال ۱۴۰۴، خواستار مشارکت دانشگاهیان در این زمینه شد و صیانت از بیت‌المال، استفاده صحیح و نظم را از اولویت‌های شورا برشمرد.

وی بیان کرد: موضوع عدالت در پروژه‌ها نیز بسیار اهمیت دارد و باید به آن توجه شود تا پروژه‌ها بهینه انجام و عدالت در توزیع پروژه‌ها رعایت شود، مهندسی ارزش نیز برای ما اهمیت دارد؛ با توجه به نرخ تورم موجود، پروژه‌ها را به‌روزرسانی و تعدیل کنید و کار را پیش ببرید؛ امیدوارم با تصمیماتی که امروز در شورا گرفته می‌شود، تعداد زیادی از پروژه‌ها قابلیت اجرایی پیدا کنند.

رئیس شورای شهر مشهد در پایان سخنان خود، ضمن قدردانی از خانواده شهدا و دفاع مقدس، یاد شهدای روحانی را گرامی داشت و بر لزوم توجه ویژه به خانواده‌های شهدا و جانبازان تاکید و ابراز امیدواری کرد که نشست و تصمیمات شورا منشأ خیر و برکت برای شهر مشهد باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha