علیاصغر استیریامروز، چهارشنبه اول اسفند، در نشست همافزایی واحدهای حقوقی ادارات تابعه وزارت راه و شهرسازی در شمال شرقی کشور اظهار کرد: این میزان زمین در راستای بخشنامه سازمان ملی زمین و مسکن که در شهریورماه سال ۱۴۰۰ به سراسر کشور ابلاغ شد، با بهرهگیری از تمام ظرفیتهای قانونی وزارت راه و شهرسازی از طریق اراضی ملی و دولتی و توافق با اولویت اراضی دولتی تأمین شده است.
وی ادامه داد: ۶۹۱ هکتار از این میزان از طریق انعقاد صلحنامه اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی با مالکان خصوصی اراضی تأمین شده است.
دبیر کارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریتهای حقوقی واحدهای تابعه وزارت راه و شهرسازی در قطب شمال شرقی کشور، گفت: در راستای ماده ۱۰ و ماده ۲۰ آییننامه اجرایی قانون زمین شهری، زمینهایی که در داخل محدوده و حریم شهرها بودند نیز در سال گذشته از ادارهکل منابع طبیعی خراسان رضوی به میزان شش هزار و ۷۸۹ هکتار تحویل شد.
وی یکی دیگر از تکالیف قانونی معاونت املاک و حقوقی این ادارهکل را اخذ اسناد تکبرگ در محدوده و حریم شهر برشمرد و گفت: این تکلیفی است که قانونگذار برای کلیه دستگاه (اشخاص حقیقی و حقوقی) معین کرده که براساس آن طی سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ قطعه سند تکبرگ از طریق قانون حدنگار برای دولت در خراسان رضوی ثبت و صادر شد.
استیری ادامه داد: با دفاع اداره حقوقی ادارهکل راه و شهرسازی استان حدود ۱۵۰ رای به ارزش ۱۰۰ هزار میلیارد ریال به نفع دولت در خراسان رضوی صادر شده است. اقدام دیگری که واحد یگان حفاظت با همکاری معاونت حقوقی و املاک ادارهکل راه و شهرسازی استان انجام داد، این بود که از ۵۵۸ هزار و ۳۸۱ مترمربع زمین، رفع تصرف در استان از طریق آرایی انجام شد که از سوی محاکم قضایی صادر شده بود یا بصورت رفع تصرف فوری براساس مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال انجام گرفته بود.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره ارتباطات و اطلاعرسانی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی، این مسئول گفت: از این محل ۲۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.
انتهای پیام
نظرات