• پنجشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1400020200962
  • خبرنگار : 71451

یک روز خاص برای سپاه

یک روز خاص برای سپاه

سـپـاه هـنـگـامـی در روز دوم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ به دستور امام خمینی (ره) شـکل گرفت که انقلاب اسلامی با انواع توطئه‌ها و شرارت‌های داخلی گروهک‌هایی رو به رو بود که از طرف ابرقدرت‌های شرق و غرب هدایت می‌شدند. از همین رو مقابله با این خطرات بر عهده سپاه گذاشته شد.

به گزارش ایسنا، کمیته‌های انقلاب اسلامی و متعاقب آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از نخستین سازمان‌هایی بودند که به ضرورت حل مسائل نظامی و امنیتی و تأمین امنیت، آسایش و رفاه مردم پس از پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شدند.

از ابـتـدای پـیـروزی انـقـلاب اسـلامی، هسته‌ها و گروه‌های امنیتی ـ نظامی حافظ انقلاب تـشـکـیـل و زمـیـنـه مـنـاسـب بـرای مـوجـودیـت سـپـاه فـراهـم شد. سـپـاه هـنـگـامـی در روز دوم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ به دستور امام خمینی (ره) شـکل گرفت که انقلاب اسلامی با انواع توطئه‌ها و شرارت‌های داخلی گروهک‌هایی رو به رو بود که از طرف ابرقدرت‌های شرق و غرب هدایت می‌شدند. از همین رو مقابله با این خطرات بر عهده سپاه گذاشته شد.

بین تهدیدات موجود در جمهوری اسلامی ایران با اقتدار جمهوری اسلامی ایران رابطه مستقیم و معناداری برقرار است. به عبارت دیگر، هر چه دامنه تهدید گسترده‌تر بوده سپاه پاسداران در مقابله با تهدیدها اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را بیشتر تقویت و تحکیم کرده است.

سپاه پاسداران انقلاب به عنوان یک نیروی محدود برای دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن تشکیل شده بود، در طول جنگ تحمیلی به یک نیروی نظامی و دفاع نوین تبدیل شد و به همراه ارتش جمهوری اسلامی ایران از کیان نظام و کشور دفاع کردند و اجازه ندادند، دشمن به هیچ یک از خواسته‌های خود دست یابد.

در زمـانـی کـه کشور نیاز مبرم به امور امنیتی داشت؛ سپاه با کمترین بودجه و امکانات و با بیشترین انگیزه و اعتقاد، مرزبانی صادق و لایق برای انـقـلاب و کشور شد. سپاه در کشف خانه‌های تیمی منافقین، چریک‌های فدایی خلق، حزب توده، گروه فرقان و دیگر گروه‌های محارب نقش اصلی داشت و آنها را متلاشی کرد. نقش سپاه در دوره جنگ تحمیلی برای مقابله با صدام و پس از آن برای مهار داعش و هدف قرار دادن پایگاه نظامی «عین‌الاسد» پس از ترور ناجوانمردانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس هم از جمله مواردی است که باید در تاریخچه اقدامات این نهاد انقلابی ثبت شود.

تحریم یک‌جانبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط ایالات متحده آمریکا و قرار دادن نام این سازمان به عنوان یک گروه تروریستی در لیست گروه‌های ویژه تروریستی که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا تهیه می‌شود به استناد اصل ۱۵۰ قانون اساسی کشورمان تصمیمی اشتباه است چرا که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک بخش از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران شناخته شده و اصولا نمی‌تواند به عنوان یک سازمان یا نهاد تروریستی تلقی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۲ ۱۰:۲۴

کاملاً درست هست ، سپاه یکی از نیروهای نظامی رسمی در کشور هست ، باید از هر نوع تحریم جلوگیری کرد.