• چهارشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 00062096162
  • خبرنگار : 50356

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی:

صنایع بالا دستی نیازمند زنجیره فولاد است

صنایع بالا دستی نیازمند زنجیره فولاد است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی اظهار کرد: صنایع بالا دستی فولاد نیازمند زنجیره فولاد است

جعفر فرشچی امروز، ۲ آذر ماه، در سومین همایش استانی کمیته بومی‌سازی و توسعه تکنولوژی زنجیره آهن و فولاد کشور که در پارک علم و فناوری استان برگزار شد، اظهار کرد: صنایع فولاد یکی از مهمترین صنایع کشور است و نیازمند برنامه ریزی دقیق است. همچنین صنایع بالا دستی فولاد نیازمند زنجیره فولاد است. در کنار صنایع بالا دستی باید صنایع پایین دستی و زنجیره فولاد قرار گیرد. این زنجیره در دو بخش ماشین آلات تولیدی و دیگری در تولید محصولات فولادی موثر است.

 وی افزود: در حال حاضر در زمینه ماشین آلات فولادی گاهی نیازمند واردات هستیم. اگر بتوانیم در صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی تسهیلات و مشاورین خبره در اختیار بگذاریم، در زمینه تولید ماشین آلات فولادی و تولیدات فولادی موثر است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی  با اشاره به اینکه صنایع بالا دستی به صادارت گندله علاقه مند هستند و فراوری در کشور صورت  نمی‌گیرد، ادامه داد: این مساله ضعف بزرگی است. باید در این خصوص کار شود. کشور ما به ورق‌های فولادی نیازمند است. اگر صنایع پایین دستی در استان و کشور شکل گیرد و  ورق تولید شود در اقتصاد کشور موثر است. شرکت شهرک های صنعتی برای کمک به  فعالان این حوزه اعلام آمادگی می‌کند. به دنبال ایجاد شهرک فولادی در منطقه سنگان خواف برای صنایع پایین دستی فولاد هستیم.

شاهین صالح محمدزاده، قائم مقام شرکت مجتمع فولاد خراسان در ادامه اظهار کرد: برای اینکه به خود کفایی و بحث تولید داخلی و بومی سازی برسیم باید این موضوع را به خوبی شناسایی کنیم. برگزاری این همایش‌ها می‌تواند در شناسایی دقیق و تدوین این مفاهیم به ما کمک کند. باید در رابطه با هدف‌گذاری از نظر استراتژیک واز جنبه اقتصادی همفکری انجام شود، زیرا منابع محدود است و این همفکری در این همایش‌ها حاصل می‌شود؛ این اهداف باید قابل اندازه گیری باشند.

وی افزود: طی دو سال گذشته شرکت‌های دانش بنیان زیادی توسط شرکت فولاد خراسان شناسایی شدند. هم اکنون ۲۳۱ شرکت دانش بنیان در سامانه شرکت فولاد ثبت نام کردند که از این میزان ۱۵۹ شرکت تایید شده‌اند و در حال فعالیت هستند. ۲۴ مورد از این شرکت‌ها در زمینه تولید محصول منحصر به فرد هستند. شرکت فولاد خراسان طی ۱۰ سال گذشته حجم سرمایه گذاری و قرارداد خود را به چیزی حدود ۱۳.۵ میلیارد تومان ارتقا داده است. این میزان سرمایه‌گذاری و قرارداد به ایجاد اشتغال در کشور کمک می‌کند. طی سال جاری بر اساس این میزان سرمایه گذاری برای بیش از ۱۵۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.

قائم مقام شرکت مجتمع فولاد خراسان بیان کرد:  علاوه بر شرکت‌های  دانش بنیان شناسایی شده توسط شرکت فولاد خراسان  چیزی حدود ۶۰۰ شرکت در زمینه بومی‌سازی و ساخت قطعات داخل نیز با ما همکاری می‌کنند. امید است در این نوع همایش‌ها گستره فعالیت با شرکت‌های دانش بنیان را افزایش دهیم.

در این رویداد تفاهم نامه همکاری فولاد خراسان و شرکت دانش بنیان سیما طراحان، از شرکت‌های پیشرو در فناوری عضو پارک علم و فناوری منعقد شد. همچنین در حاشیه این رویداد نیز نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری برگزار شد و مذاکرات تخصصی فی مابین مدیران زنجیره آهن و فولاد و مسئولین پارک و شرکت‌های دانش بنیان به منظور فراهم نمودن زمینه‌های همکاری صورت گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha