سرهنگ محمدعلی آدینهلو در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با فیشینگ حساب بانکی از طریق مهندسی اجتماعی، اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به گسترش تجارت الکترونیک و حجم بالای تراکنشهای اینترنتی، فیشینگ حساب بانکی با شگرد مهندسی اجتماعی، یکی از رایجترین کلاهبرداریها است.
وی در رابطه با فیشینگ، افزود: فیشینگ یک عمل متقلبانه است که در آن کلاهبرداران با استفاده از مهندسی اجتماعی یا ارسال لینک جعلی، افراد را به درگاههای جعلی بانکی هدایت کرده و اقدام به جمعآوری اطلاعات حساب بانکی شهروندان میکنند.
این مسئول در رابطه با شگرد کلاهبرداری از طریق مهندسی اجتماعی، تصریح کرد: در کلاهبرداری فیشینگ از طریق مهندسی اجتماعی، کلاهبرداران با برقراری تماس تلفنی و چربزبانی، اعتماد افراد را جلب کرده، به طوری که با ورود کاربر به درگاههای جعلی بانکی، اطلاعات درج شده مورد دستبرد سارقان قرار میگیرد.
رئیس پلیس فتای استان زنجان ادامه داد: در کلاهبرداری فیشینگ، درگاههای جعلی طوری طراحی میشود که به محض ورود اطلاعات حساب بانکی توسط کاربر، پیغام خطا در انجام تراکنش به مخاطب نمایش داده شده و مجرمان با استفاده از اطلاعات سرقتی، در فرصت مناسب اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی قربانی میکنند.
آدینهلو با بیان اینکه کلاهبرداران به علت تعطیلی بانکها عمدتاً ساعات غیراداری و ایام تعطیل را برای انجام مقاصد شوم خود انتخاب میکنند، اظهار کرد: شهروندان به تماسهای مشکوک اعتنا نکنند و اطلاعات محرمانه و حسابهای کاربری خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و همواره قبل از انجام تراکنش مالی، از صحت آدرس درگاه بانکی و پروتکلهای امنیتی آن اطمینان پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان توصیههای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریتهای سایبری با ما در میان بگذارند.
انتهای پیام
نظرات