جعفر محمدی امروز (دوشنبه ۸ بهمن ماه) در نشست خبری کمیته ارتباطات و اطلاعرسانی استان، ضمن تشکر از فعالیتهای رسانهای خبرنگاران استان و حضور خود در عرصه فرهنگ و هنر، اظهار کرد: دیدیم که مردم در انتخابات حضور پرشوری داشتند و علیرغم گلایهها و مشکلات، نشان دادند که پای وطن ایستادهاند.
وی با اشاره به شعار رئیسجمهور در خصوص وفاق ملی، افزود: رسانهها پیشران تحقق این مهم هستند. اینکه چگونه میتوانیم حال جامعه را بهتر کنیم، پاسخش در امیدآفرینی است. رسانهها اولویتهای جامعه را مشخص میکنند.
جعفری با اشاره به تأثیرگذاری رسانهها و هنر در ایجاد نشاط اجتماعی، تأکید کرد: تولیدات و آثار رسانهای باید به سمت امیدآفرینی و نشاط اجتماعی حرکت کنند.
وی همچنین بر پرهیز از سیاهنمایی و تولید محتوای مایوسکننده تأکید کرد و گفت: آنهایی که از شرایط گلهمند هستند، بیشک اگر پای وجودیت نظام و کشور درمیان باشد، جان خود را فدای وطن خواهند کرد.
سرپرست ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اهمیت وفاق ملی و نقش فرهنگ و ارشاد در مسائل مختلف، بیان کرد: معتقد به محدود کردن نیستم. تحول رسانهای باید اتفاق بیفتد و باید آثاری تولید شود که مردم از آن استقبال کنند.
وی در ادامه با اشاره به نقش رسانهها و خبرنگاران در برنامههای دهه فجر و انتقال امید به مردم، گفت: رویکرد دولت فعلی و دستگاههای اجرایی، بخصوص تأکید استاندار زنجان، مسئله مردمیسازی است.
جعفری به قوه تشخیص مردم و حضور آنها در بزنگاههای حیاتی اشاره کرد و افزود: یکی از برنامههایی که در جشنهای دهه فجر مدنظر داریم، برگزاری مراسم در مناطقی است که قبلاً در آنجا برنامهای برگزار نمیشد. برای مثال، روستاهای پری در شهرستان ماهنشان، کهلا در خدابنده، ویر در سلطانیه و سایر روستاهای چند شهرستان دیگر. این برنامهها با استفاده از ظرفیت مردم و نیروهای بومی آن مناطق برگزار خواهد شد.
وی با تقدیر از فعالیت رسانهای خبرنگاران استانی و نگاه متفاوت برخی از رسانهها در تولید اخبار مردمی و حضور در بین جامعه، افزود: در برنامههای دهه فجر باید فضای بازتری ایجاد کنیم. ایران فقط تهران نیست و استان زنجان نیز همینطور است. حتی در برخی مناطق شهرستانها و روستاهای استان، ظرفیتهای قابل توجهی برای برگزاری برنامههای فرهنگی وجود دارد.
جعفری همچنین به اکران فیلمهای جشنواره فجر در زنجان مطابق هر سال و برگزاری دیگر رویدادها و جشنوارههای فرهنگی در استان اشاره کرد و گفت: امیدوارم این جشنوارهها در سالهای آینده با کیفیت بالاتری برگزار شوند، مشابه جشنواره آوای امید که تأثیرات زیادی، از جمله افزایش آموزشگاههای موسیقی در استان، به همراه داشت.
محمدی بر تغییر نگرش و نوع نگاه رسانهها تأکید کرد و اذعان کرد: گزارشهای طولانی دیگر پاسخگو نیستند. با توجه به تغییر ذائقه نسل جوان، باید به دنبال تولید محتواهای کوتاه باشیم تا فضای جامعه را به سمتی ببریم که مردم امیدوارتر شوند.
وی با اشاره به ایجاد کمیته اطلاعرسانی و استفاده از ظرفیت فعالان هنری، گفت: در یک سیستم، تکتک افراد نقش دارند. نگرش من این است که در کارهای فرهنگی باید از ایدهها و مشارکت تکتک فعالان این حوزه و علاقهمندان استفاده کنیم.
سرپرست ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان همچنین از کانونهای مساجد به عنوان بازوی اجرایی فرهنگ و ارشاد در روستاها یاد کرد و گفت: در این راستا جشنهای انقلاب را به صورت مردمی در روستاها برگزار خواهیم کرد.
وی به برگزاری تئاتری با موضوع پایداری و فلسطین از شنبه آینده به کارگردانی علی آقاجانلو اشاره کرد و گفت: توجه به موضوع فلسطین یک مسئله انسانی است و از رسانهها و فعالان هنری برای دیدن این نمایش فاخر و تهیه خبر دعوت به عمل خواهیم آورد.
انتهای پیام
نظرات