• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403110805831
  • خبرنگار : 50513

مدیر نیروگاه آریان ۲ زنجان:

نیروگاه‌های بادی و خورشیدی در استان زنجان در حال توسعه است

نیروگاه‌های بادی و خورشیدی در استان زنجان در حال توسعه است

ایسنا/زنجان مدیر نیروگاه آریان ۲ زنجان گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی آریان ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مهمترین مشکل کنونی آن تامین اعتبارات است که در صورت رفع شدن شاهد تسریع در تکمیل طرح خواهیم بود.

 خلیل محمدی امروز (دوشنبه ۸ بهمن ماه) در نشست خبری مدیران عامل صنعت برق استان زنجان با اشاره به ظرفیت تولید برق کشور و وضعیت نیروگاه‌ها، اظهار کرد: ظرفیت کل تولید برق کشور حدود ۹۳ هزار مگاوات است که شامل نیروگاه‌های گازی، سیکل ترکیبی، آبی و اتمی می‌شود. این نیروگاه‌ها در فصول مختلف سال به مدار تولید وارد می‌شود و برق تولیدی را به مصرف‌کننده نهایی می‌رساند.

وی افزود: در سال‌های اخیر، تغییرات اساسی در استراتژی احداث نیروگاه‌ها اتفاق افتاده است و هدایت سرمایه‌گذاران به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش استفاده از انرژی‌های حرارتی مشاهده می‌شود.

محمدی با بیان اینکه در حال حاضر، ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر در کشور حدود یک هزار و ۵۰۰ مگاوات است که نیمی از آن از انرژی خورشیدی تأمین می‌شود، تشریح کرد: نیروگاه‌های بادی و خورشیدی در استان زنجان در حال توسعه است و طبق هدف‌گذاری، ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور باید تا پایان سال ۱۴۰۴ به حدود سه هزار مگاوات برسد. 

وی با بیان اینکه نیروگاه آریان ۲ در استان زنجان با ظرفیت اسمی ۳۶۳ مگاواتی در حال احداث است، افزود: این نیروگاه شامل دو واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۸۰ مگاواتی است.

محمدی با بیان اینکه واحدهای گازی این نیروگاه در مدار تولید قرار دارد، گفت: انتظار می‌رود که با تکمیل واحد بخار، راندمان کلی نیروگاه به ۵۲ درصد افزایش یابد. این افزایش راندمان به دلیل استفاده از حرارت هدر رفته گازهای خروجی در واحد گازی است.

وی با تاکید بر اینکه مدیران ارشد این پروژه بر تأمین منابع مالی آن تأکید دارند، اذعان کرد: مشکلات مالی، چالش اصلی این طرح است که در صورت رفع شدن موجب تسریع در تکمیل طرح خواهد شد.

مدیر نیروگاه آریان ۲ زنجان با اشاره به تفاوت راندمان بین نیروگاه‌های گازی و ترکیبی، خاطرنشان کرد: راندمان نیروگاه‌های سیکل ترکیبی معمولا بالاتر از نیروگاه‌های حرارتی،بخاری و گازی است و می‌تواند به بهبود وضعیت شبکه برق کشور کمک کند. حجم سرمایه گذاری این طرح را ۲۹۰ میلیون یورو است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha