• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99121107569
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیر درمان تأمین اجتماعی خبر داد

رتبه اول اردبیل در استقرار ثبت الکترونیکی نسخ

رتبه اول اردبیل در استقرار ثبت الکترونیکی نسخ

ایسنا/اردبیل مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: در ارزیابی کشوری، ‌استان اردبیل رتبه اول را در استقرار سامانه ثبت الکترونیکی نسخ بیمه‌ای در سطح کشور به دست آورد.

قادر برجی در جلسه هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر در اردبیل اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی در استان اردبیل با پوشش 600 هزار نفر از جمعیت استان و ارائه خدمات نوین به آنها سعی می‌کند تا با کمترین هزینه، با کیفیت‌ترین خدمات را برای بیمه‌شدگان ارائه کند.

وی تصریح کرد: در هفته‌های اخیر و با توقف در صدور دفترچه‌های کاغذی، این سازمان مکلف شده تا خدمات خود را به صورت آنلاین و بر خط به بیمه‌شدگان ارائه کند که این امر در کنار صرفه‌جویی چاپ و هزینه کاغذ، نوعی تسهیل در فرآیند ارائه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: تأمین اجتماعی در حذف دفترچه‌های کاغذی و توقف در چاپ این دفترچه‌ها پیشقدم بوده و انتظار می‌رود بیمه سلامت و نیروهای مسلح نیز در این پروسه به عنوان یک الزام و تکلیف دولتی اقدامات لازم و زیرساخت‌های مناسب را فراهم کنند.

برجی افزود: البته سازمان تأمین اجتماعی از پنج سال پیش و برای مجموعه‌های ملکی خود اجرای این طرح را در دستور کار قرار داده بود به طوریکه مراجعین به مراکز ملکی تأمین اجتماعی از ارائه دفترچه معاف بوده و به نوعی با احراز هویت فردی خدمات متنوع به آنها ارائه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با اجرای طرح الکترونیکی ثبت نسخ در حقیقت از قلم‌ خوردگی، ناخوانا بودن دفترچه‌ها و فرآیند صدور و اعتبار دفترچه‌ها و همچنین روند سخت نسخه‌پیچی جلوگیری شده و به نوعی در این فرآیند سهولت کار را شاهد هستیم.

برجی اضافه کرد: این طرح در همه شهرستان‌ها با ایجاد زیرساخت‌های لازم در حال انجام است و به نوعی مقدمه‌ای برای عملیاتی شدن نظام ارجاع و سلامت در حوزه‌های درمانی و دارویی است.

وی بیان کرد: به تدریج نگرانی‌ها و دغدغه‌ها در این زمینه در حال برطرف شدن است و اخیرا با توافق دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان‌ها و مراکز تحت پوشش وزارت بهداشت نیز این کار شروع شده و امیدواریم با استقرار ناظران سازمان‌های بیمه‌گر مشکلات و نارسایی‌ها به حداقل برسد.

برجی به برگزاری 80 جلسه با صنوف مختلف پزشکان و انجمن داروسازان در این زمینه خبر داد و اظهار کرد: ما قدم به قدم کارها را به پیش می‌بریم و در دو سال اخیر اردبیل جز پنج استان پایلوت کشور در اجرای این طرح در مراکز خصوصی و ملکی سازمان تأمین اجتماعی بوده است.

وی ادامه داد: چنانچه مشکل قطعی اینترنت در روند نسخه‌نویسی پزشکان به وجود آید، قرار شده در سربرگ‌های مشخص پزشکان اطلاعات و زمان مراجعه بیماران را ثبت کرده و از طریق این برگه‌ها نسخه به داروخانه‌ها ارائه شده و دارو به بیماران داده شود.

برجی تصریح کرد: تمام پزشکان موظف هستند در قالب زیرساخت الکترونیکی عملیات پذیرش و نوشتن نسخه خود را به صورت آنلاین انجام دهند تا از روش‌های سنتی و منسوخ جلوگیری شده و به نوعی بیماران و همراهان آنها بتوانند به سهولت خدمات مورد نظر را دریافت کنند.

وی گفت: در صورت وجود مشکل همشهریان با سامانه 1420 به راحتی تماس برقرار کرده و مشکلات را گوشزد کرده و از تخلفات احتمالی نیز جلوگیری می‌شود.

برجی در مورد دریافت اضافه هزینه از بابت نسخه‌پیچی الکترونیکی در برخی از مطب پزشکان افزود: این کار قانونی نیست و در صورت مشاهده تخلف هموطنان می‌توانند با تلفن 1420 گزارش تخلفات را ارائه کنند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل خاطر نشان کرد: در حال حاضر سازمان تأمین اجتماعی بیش از 30 خدمت خود را در بستر الکترونیکی به هموطنان ارائه می‌دهد و انتظار می‌رود همین روند به پرداخت‌های آنلاین برای پزشکان و مراکز طرف قرارداد نیز در کمتر از 24 ساعت منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha