• شنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99110402417
  • خبرنگار : 50034

در بازدید اعضای شورای شهر همدان از «اسکای مال» مطرح شد؛

آماده پاسخگویی به هر سوالی درباره «اسکای مال» هستیم

آماده پاسخگویی به هر سوالی درباره «اسکای مال» هستیم

ایسنا/همدان رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه عمده مجوزاتی که برای پروژه اسکای مال صادر شده خارج از حوزه اختیارات شورای شهر بوده است، گفت: شورای شهر آمادگی دارد در راستای شفاف سازی هرگونه سوالی که در این زمینه وجود دارد را پاسخ دهد.

مسعود عسگریان شنبه ۴ بهمن در حاشیه بازدید اعضای شورای شهر همدان از پروژه اسکای مال، با اشاره به اینکه «اسکای مال» پروژه اثرگذار شهری است، اظهار کرد: اگر در شورای شهر امتیازی مصوب شده، برای عموم سرمایه‌گذاران و مردم بوده و فقط مختص به اسکای مال نبوده است.

وی با بیان اینکه به استناد ماده ۸۰ قانون شوراها، جایگاه شورای شهر جایگاه تصویب مطالعات و پیشنهاداتی است که دستگاه‌های اجرایی به شورای شهر ارائه می‌دهد، تصریح کرد: مطالعات ترافیکی و فرهنگی توسط مشاور سرمایه‌گذار انجام و به شهرداری وشورای شهر ارائه شده است.

عسگریان با تأکید بر اینکه شورای شهر آمادگی دارد در راستای شفاف سازی هرگونه سوالی که در این زمینه وجود دارد را پاسخ دهد، بیان کرد: از سرمایه‌گذار پروژه اسکای مال خواستیم تمام مستندات و مصوبات مراجع ذیربط را به خبرنگاران ارائه دهند تا مردم بدانند چه اتفاقی در این پروژه افتاده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در ادامه این بازدید با تأکید بر اینکه موتور محرکه توسعه اقتصادی شهرها همین پروژه‌ها هستند، گفت: معمولاً این پروژه‌ها در شهرهایی که ادعای توسعه پایدار دارند، یکی از وجوه بارز توسعه است.

ابراهیم مولوی اظهار کرد: شاید علت اینکه در همدان نتوانستیم پروژه‌های بزرگ اداری، تجاری، فرهنگی و ورزشی را به صورت مجتمع در کنار هم داشته باشیم، همین مشکلاتی باشد که امروز پروژه اسکای مال با آن مواجه شده است.

«اسکای مال» هیچ چیز غیرقانونی ندارد

وی با تأکید بر اینکه به مردم همدان اعلام می‌کنم که پروژه اسکای مال تمام مرحل قانونی خود را طی کرده و هیچ چیز غیرقانونی در این پروژه اتفاق نیفتاده است، تصریح کرد: در پروژه‌ای به این بزرگی و با این حجم عمق خاک‌برداری، حتماً متخصصان خاک‌شناسی نظرات ساعی دارند که این خاک‌برداری‌ها انجام شود.

مولوی ادامه داد: همه اتفاقاتی که در کمیته فنی، کمیسیون ماده ۵ و شورای اسلامی شهر همدان انجام شده در این راستا بوده که پروژه به نتیجه برسد و همه کمک کردیم که این اتفاق بیفتد و قطعاً پروژه آبرومندی در همدان ایجاد خواهد شد که مایه فخر و مباهات مردم شهر خواهد شد.

نایب رئیس شورای شهر همدان با بیان اینکه افرادی دغدغه‌ها و مسائل دارند درباره مسائل ترافیکی و حضور جمعیت در این پروژه دارند، تأکید کرد: همه این موارد باید در پروژه دیده شود ضمن اینکه حتماً مباحث فرهنگی در کار لحاظ شود چراکه همدان شهر دارالمؤمنین است.

«اسکای مال» پروژه اثرگذار در همدان خواهد بود

وی با اشاره به اینکه احداث هر مترمربع ساختمان حدود ۲۰ تا ۲۵ شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‎کند، خاطرنشان کرد: این پروژه می‌تواند جوانان همدانی که در شهرهای دیگر مشغول به کار هستند را مشغول به کار کند ضمن اینکه کسی نخواسته درصدی از ضوابط و قوانین در این پروژه چشم پوشی شود.

مولوی اظهار کرد: چند روز گذشته دادستان همدان به عنوان مدعی العموم اعلام کرده است تمام اتفاقات قانونی در اینم پروژه انجام شده و اگر نیاز است بیشتر بررسی شود باز هم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۲۶ هزار مترمکعب خاک‌برداری براساس مجوز شورای شهر انجام شده و ۴۰۰۰ مترمکعب باقیمانده بود، افزود: طبق مجوز می‌توانند ۴۰۰۰ مترمکعب باقیمانده را هم تخلیه کنند.

نایب رئیس شورای شهر همدان با اشاره به اینکه شهرداری همدان آمادگی دارد تا پروانه پروژه اسکای مال را صادر کند، تأکید کرد: شورای شهر تمام تلاش خود را می کند تا کار شهروندان تسهیل پیدا کند به ویژه پروژه اسکای مال که یک پروژه اثرگذار در شهر همدان است و در کناران تمام مقررات و ضوابط هم باید رعایت شود.

مولوی با بیان اینکه برخی عنوان می‌کنند که این پروژه باعث می‌شود تمام فرهنگ غنی اسلامی ایرانی ما از بین برود، گفت: اگر مطالعات و نقشه‌های سازه این پروژه سریع تر انجام شود و شهرداری هم پروانه را صادر کند بخش زیادی از حرف و حدیث‌ها جمع خواهد شد.

«اسکای مال» تمام مباحث قانونی خود را طی کرده است

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه کاربری «اسکای مال» تجاری است، گفت: باید این پروژه تجاری ساخته شود چراکه کاربری آن هم تجاری است. برخی به علت جلب توجه در انتخابات شعار حمایت از سرمایه‌گذار سر می‌دهند اما در کار متأسفانه حرف و عملشان یکی نیست.

حسین قراباغی با بیان اینکه پروژه اسکای مال تمام مباحث قانونی خود را طی کرده است، افزود: افراد فنی در این پروژه نظر دادند و ماهم به آنها اعتماد کردیم و خارج از ضوابط قانونی چیزی را نمی‌خواهیم.

وی با اشاره به اینکه برخی فکر می‌کنند در این پروژه چه اتفاقاتی درحال انجام است بر همین اساس تصمیم به بازدید از «اسکال مال» توسط اعضای شورای شهر گرفته شد، ادامه داد: اینکه از زوایای مختلف به سرمایه‌گذاری زده شود کار شاقی نیست، دست سرمایه گذار را گرفتن در این شهر شاق است.

این عضو شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه این پروژه کار پنهانی نیست، تصریح کرد: افراد از دیوارهای بیمارستان عکس و فیلم نگیرند و هر کس نیاز به عکس و فیلم دارد به صورت شفاف با ذی نفعان صبحت کند چراکه این پروژه آشکار است و تمام مجوزات لازم اخذ شده است.

وی خاطرنشان کرد: در شهری که صنعتی نبوده و بیکاری در آن زیاد است، شهری که گردشگری است اما عملاً گردشگری در آن وجود ندارد و خیلی از کسب و کارهای ما زمین خوردند، یک سرمایه‌گذار ورود کرده تا کسب و کاری راه‌اندازی کند و یک ظرفیت و محرک توسعه در این شهر باشد متأسفانه سنگ اندازی می‌شود.

قراباغی خطاب به استاندار همدان گفت: آقای استاندار مدیرانی باید در این شهر باشند که به اندازه توسعه‌ای که شعار می‌دهید قدم بردارند و هر مدیری که نمی‌خواهد به اندازه ظرفیت این شهر حرکت کند تعیین تکلیف شود. چقدر بگوییم شهر نیاز به سرمایه‌گذار، توسعه و اشتغالزایی دارد؟

وی با اشاره به اینکه برخی از افراد به صورت غیرکارشناسی درباره مباحث ترافیکی اظهارنظر می‌کنند، بیان کرد: بحث پارکینگ این پروژه مطرح شده در حالیکه وجود ۱۱۵۲ پارکینگ این پروژه می‌تواند به مشکلات ترافیکی و نبود پارکینگ منطقه کمک کند.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر همدان ادامه داد: برخی نسبت به بحث های فرهنگی این پروژه ایراداتی وارد می‌کنند در حالیکه این پروژه پیوست های فرهنگی و ورزشی دارد.

وی با طرح این سوال که چرا باید یک پروژه در همدان سه سال زمان ببرد؟ افزود: سه سال است که درگیر میزان خاک‌برداری یک پروژه هستیم! نمی‌شود دنبال توسعه و کارآمدی شهر در موضوعات اقتصادی باشیم و بعد بگوییم نه باید در جای دیگری باشد. برای کسانی که مخالفند بالای شهر و پایین شهر ندارد چراکه به طرق مختلف پروژه‌های پایین شهر را هم تحت تأثیر قرار دادند.

قراباغی اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنم تابلویی جلوی ورودی‌های شهر همدان بزنیم که لطفاً بابت سرمایه‌گذاری وارد همدان نشوید تا خیال همه راحت شود و به مردم هم دروغ نگوییم که وارد شوید فرش قرمز پهن می‌کنیم و بعد سه سال سرمایه‌گذار زمین گیر شود.

«اسکای مال» مراحل اخذ پروانه را طی می‌کند

مدیر پروژه اسکای مال نیز با تأکید بر اینکه اسکال مال تمام مجوزات قانونی خود را اخذ کرده است، گفت: در حال حاضر ۱۰ درصد خاک‌برداری به منظور مطالعات ژئوتکنیک انجام شده است و بعد از اعلام نتایج مطالعات، مراحل اخذ پروانه طی خواهد شد.

کریم ملکی با بیان اینکه این پروژه تقریباً ۱۰ هزار متر وسعت دارد، اظهار کرد: پروژه اسکای مال ۹۵ هزار متر زیربنا دارد و در ۱۲ طبقه قرار است احداث شود.

وی با اشاره به اینکه «اسکای مال» یک پروژه چند عملکردی است، تصریح کرد: پروژه اسکای مال تجاری، فرهنگی، ورزشی و خدماتی خواهد بود که هتل، ورزشگاه، واحدهای تجاری و ۱۱۵۲ پارکینگ در آن طراحی شده است.

ملکی با بیان اینکه پروژه از ابتدای امسال عملیاتی شده و مطالعات ژئوتکنیک در حال انجام است، خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با شورای شهر داشتیم توضیح داده شد که به علت اینکه شناختی از زمین پروژه وجود نداشت نگران بودیم در عمق ۲۰ متری به سنگ بستر برخورد کنیم که خوشبختانه با مجوزی که شورای شهر همدان به ما داد، توانستیم مطالعات را انجام دهیم و این نگرانی برطرف شد و به سنگ بستری برخورد نشد.

مدیر پروژه اسکای مال با تأکید بر اینکه برای انجام مراحل مختلف تهیه نقشه و تأییدیه در نظام مهندسی عملاً یک سال کاری خود را از دست خواهد داد، گفت: با توجه به اینکه این پروژه زمان زیادی برای خاک‌برداری نیاز دارد، تقاضا داریم شرایط ویژه‌ای برایش اندیشیده شود.

وی از اعضای شورای شهر همدان خواست تا با حمایت از سرمایه‌گذار اجازه ندهند این پروژه متوقف شود، بیان کرد: برای اینکه این پروژه دچار توقف نشود، ضمن انکه مراحل اخذ پروانه طی می‌شود، اجازه دهید عملیات گودبرداری شروع شود و سرمایه‌گذار هم تضمینات لازم را خواهد داد.

مهندس ناظر پروژه اسکای مال نیز با اشاره به اینکه خاک‌برداری به منظور انجام آزمایشات مکانیک خاک و ژئوتکنیک صورت گرفته است، گفت: با توجه به اینکه تاکنون در شهر همدان پروژه‌ای به این وسعت انجام نشده است، برای شناخت خاک و مطالعات ژئوتکنیک مستلزم این بوده که تا عمق مورد نیاز ۱۰۰ درصد خاک شناسایی شود.

نشئری با بیان اینکه این پروژه هفت طبقه منفی دارد، افزود: با توجه به اینکه پروژه دارای هفت طبقه منفی است، هدایت آب های سطحی و احداث دیوارهای حائل و سازه های نگهبان از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با تأکید بر اینکه برای شناسایی جنس خاک در لایه‌های مختلف نیازمند این است که خاک‌برداری به صورت مستقیم انجام شود، تصریح کرد: خاک‌برداری صورت گرفته با هدف انجام آزمایشات خاک شناسی و زیرنظر مشاور انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۰۵ ۰۸:۲۷

با تنگ نظری جلوی پیشرفت همدان را نگیرید. همدان برای بزرگ شدن و ... نیاز به این گونه پروژه ها دارد. چرا با کسی که سرمایه اش را برای رشد همدان آورده ، اینگونه برخورد میکنید . دلیل عقب ماندگی همدان همین تنگ نظری و سد راه تزریق سرمایه می باشد. تا کی میخواهید به این کار ادامه دهید؟