• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 99082718834
  • خبرنگار : 71451

خدمات کنگره شهدای استان مرکزی

خدمات کنگره شهدای استان مرکزی

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت:کمیته‌های تخصصی تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان تشکیل شده و شورای سیاستگذاری آن نیز به طور مرتب جلسات خود را برگزار می‌کند که استفاده از تجربیات کنگره شهدای استان در این امر بسیار می‌تواند موثر باشد.

به گزارش ایسنا،  سردار محسن کریمی که در نشست دانشنامه تخصصی دفاع مقدس استان مرکزی  سخن می‌گفت بیان کرد:دفاع مقدس احیاگر فرهنگ و روحیه ایثار، شهادت، جهاد و مجاهدت فی سبیل‌الله در ایران اسلامی است و امروز هرچقدر بتوانیم از این فرهنگ ارزشمند به خوبی استفاده کنیم در راستای اعتلا و پیشرفت جامعه اسلامی موفق تر عمل کرده‌ایم.

وی افزود:امروز در چهلمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس این مسئله مهم را باید بیشتر متوجه شویم که این مقطع ارزشمند تا چه اندازه آثار و برکات موثر داشته و هر زمان که از این فرهنگ استفاده کردیم موفق بوده‌ایم. در طی این ۶ سال گذشته به برکت برگزاری کنگره شهدای استان و تشکیل ستاد گرامیداشت چهل سالگی دفاع مقدس اقدامات بسیار ارزشمندی در راستای ترویج روحیه ایثار و شهادت انجام شده و فضای استان معطر به نام و یاد شهدا و دفاع مقدس بوده است.

فرمانده سپاه روح‌الله با بیان اینکه کنگره شهدای استان مرکزی با اقدامات زیرساختی که انجام داد خدمت‌های بزرگی به استان کرد توضیح داد: این خدمات تا سال‌های سال قابل بهره برداری هستند و آیندگان تا چندین سال می‌توانند از این دستاوردهای ارزشمند به خوبی استفاده کنند.از سال‌های گذشته که بحث برگزاری کنگره شهدای استان مطرح بوده مسئله تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان در دستور کار قرار گرفته و خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در این راستا انجام شده اما امروز باید این اقدامات سرعت بیشتری به خود بگیرد تا آن چیزی که مد نظر است با دقت و در کمترین زمان نیز تهیه شود.

سردار کریمی تأکید کرد: تهیه یک دایره المعارف محکم، قوی، مستند و بدون تعارف همراه با دقت کامل از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه دانشنامه تخصصی دفاع مقدس است که باید به خوبی به آن توجه شود. خوشبختانه همزمان با اقداماتی که در ستاد کنگره چهل سالگی در طی این سالها انجام میشده کار تهیه دانشنامه هم در حال پیشرفت بوده است و در واقع کنگره شهدای استان کمک‌های زیادی برای تهیه آن انجام داده و می‌توان گفت بیش از یک پنجم کار تهیه دانشنامه انجام شده که نیاز است ادامه کار با قوت و شتاب بیشتری انجام شود.

فرمانده سپاه روح‌الله ادامه داد:تهیه ۶۵۷ مدخل، تهیه ۱۲۴ مقاله تخصصی و برگزاری سلسله کارگاه‌های تخصصی و پژوهشی که به برکت کنگره شهدای استان انجام شده از اقدامات مهم در راستای تهیه دانشنامه بوده و امروز خوشبختانه استان مرکزی در بین استان‌های دیگر در حوزه تهیه دانشنامه دفاع مقدس پیشتاز است.

سردار کریمی گفت: کمیته‌های تخصصی تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان تشکیل شده و شورای سیاستگذاری آن نیز به طور مرتب جلسات خود را برگزار می‌کند که استفاده از تجربیات کنگره شهدای استان در این امر بسیار می تواند موثر باشد. یک کار عظیم و جهادی که در کنگره شهدای استان انجام شد تهیه ۲۳ جلدی فرهنگ‌نامه شهدای استان بود که ۲۱ جلد آن قابل دسترس، جلد ۲۲ در حال چاپ و جلد ۲۳ آن در مرحله صفحه آرایی است و این بسیار می‌تواند در تهیه دانشنامه دفاع مقدس موثر باشد و البته کار تهیه فرهنگ نامه شهدا همچنان با قوت ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه روح الله یادآور شد:در خصوص جمع آوری اطلاعات شهدا هیچ استانی همانند استان مرکزی این اقدام بزرگ و جامع را انجام نداده چراکه برای تهیه این مجموعه تخصصی سال‌ها اقدامات جهادی انجام شده و قابل تقدیر است.امروز به برکت کنگره شهدای استان مرکزی و ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس استان بیش از ۳۰۰۰ نفر از فعالین در حوزه‌های مختلف سازماندهی شده‌اند که این یک اقدام بزرگ و سرمایه مهمی برای استان محسوب می‌شود و در کلیه برنامه‌ها می‌توان از این مجموعه تخصصی استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha