مهدی آشنا مدیر بخش «مسابقه و نمایشگاه عکس و پوستر تئاتر» سیونهمین جشنواره تئاتر فجر شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی ادارهکل هنرهای نمایشی، حسین مسافرآستانه دبیر سیونهمین جشنواره تئاتر فجر در حکمی مهدی آشنا را به عنوان مدیر بخش «مسابقه و نمایشگاه عکس و پوستر تئاتر» این رویداد معرفی کرد.
در متن حکم حسین مسافرآستانه خطاب به مهدی آشنا چنین آمده است:
«با نظر به تجربیات ارزشمند و شایستگی جنابعالی در خصوص هنرهای تجسمی مرتبط با تئاتر؛ شما را به عنوان مدیر بخش «مسابقه و نمایشگاه عکس و پوستر تئاتر» سیونهمین جشنواره تئاتر فجر منصوب مینمایم. امیدوارم با آگاهی، خلاقیت و توفیقات الهی در انجام امور محوله موفق باشید.»
عضویت در انجمن عکاسان ایران، انجمن عکاسان مطبوعات ایران، فدراسیون جهانی عکاسی فیاپ (FAIP) فرانسه، انجمن عکاسان تئاتر، انجمن آسیفا و... بخشی از کارنامه کاری مهدی آشناست.
مدیریت اجرایی بخش عکس سیوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، دبیری بخش عکس بیستوسومین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، مدیریت بخش عکس دومین جشنواره فیلم و عکس راهآهن، مدیریت بخش عکس اولین جشنواره بینالمللی الف، دبیری بخش نگاه هنرمند سومین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران، دبیری بخش پوستر و عکس هفدهمین، هجدهمین، نوزدهمین، بیستمین و بیستویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی، دبیری بخش عکس و پوستر سومین جشنواره تئاتر شهر، دبیری بخش پوستر و عکس پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت و... بخش دیگری از فعالیتهای او در حوزه اجرایی است.
حضور میترا حجار در «غیبت موجه»
با معرفی نخستین بازیگر فیلم «غیبت موجه»، پیشتولید تازه ترین فیلم سینمایی عباس رافعی آغاز شد.
عباس رافعی کارگردان و تهیهکنندگی این پروژه را برعهده دارد و فیلمنامه آن توسط منیژه صالح پناه به نگارش درآمده است.
فیلمبرداری فیلم سینمایی«غیبت موجه»قرار است پس از شرایط بحرانی کرونا در کشور آغاز شود.
عباس رافعی پیش از این ساخت فیلم های کیمیا و خاک، ملاقات، فصل فراموشی فریبا، تولدی دیگر، راز مینا، آزادراه، آوازهای سرزمین من، آفتاب بر همه یکسان می تابد و ... را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است.
خانه مستند با 16 مستند متقاضی حضور در سینماحقیقت چهاردهم
خانه مستند با 16 مستند سینمایی متقاضی حضور در بخشهای مختلف چهاردهمین جشنواره مستند «سینماحقیقت» شده است.
به گزارش روابط عمومی خانه مستند، «دستمال سرخها» به کارگردانی حسین اسدزاده ، «در جستجوی تاریخ گمشده» به کارگردانی ساسان فلاحفر،«دروازه غار» به کارگردانی مرتضی منشی، «گاومیش حیوان نجیبی است» به کارگردانی علیگندمکار، «آسایشگاه بوشی» به کارگردانی هادی نعمتالهی، «فالکن» به کارگردانی سید محمدمهدی پوریزدان، «تجریش-داخلی-ساعت آخر» به کارگردانی عبداله نظری، «ناخوانده در شهر» به کارگردانی جابر مطهریزاده،«حاج مهین» به کارگردانی مریم طالبی، «مهاجران» به کارگردانی سهیلا پورمحمدی، «کاشف» به کارگردانی حسین فریدونجاه، «نجات آمرلی» به کارگردانی حامد هادیان، «داستان یک جدایی» به کارگردانی احمد شفیعی، «آجه» به کارگردانی ماریا ماوتی، «طراحان» به کارگردانی میثم بابایی و «خون صلح» به کارگردانی حمیدرضا مقصودی 16 اثر از تولیدات جدید خانه مستند هستند که متقاضی حضور در بخشهای مختلف چهاردهمین جشنواره سینماحقیقت هستند.
براساس این خبر، سال گذشته نیز خانه مستند با 5 اثر «خودکار» به کارگردانی محمد ثقفی، «پیرمرد و خوانند» به کارگردانی امیر اصانلو، «خاطرات موتورسیکلت» به کارگردانی امیرحسین نوروزی، «راویج» به کارگردانی صادق داوریفر و «ماهر» به کارگردانی مسعود دهنوی موفق به کسب جایزه از بخشهای مختلف سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت شد.
چهاردهمین دوره جشنواره سینماحقیقت به دبیری محمد حمیدیمقدم آذرماه امسال برگزار میشود و باید دید با توجه به شرایط جامعه و در صورت مهار ویروس کرونا، امکان اکران حضوری فیلمها فراهم خواهد بود.
خبری از جشنواره تئاتر دانشگاهی
دبیرخانه بیست و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران ضمن قدردانی از استقبال دانشجویان برای حضور و مشارکت در بخش پژوهش این دوره از جشنواره، اسامی آثار و نفرات برگزیده راهیافته به مرحله نهایی را معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، گروه داوران بخش پژوهش جشنواره بیست و سوم متشکل از دکتر شیرین بزرگمهر، دکتر کامران سپهران و دکتر آزاده گنجه بعد از بررسی چکیده مقالات ارسال شده در این بخش؛ اسامی آثار راه یافته به بخش پژوهش را معرفی کردند. این در حالی است که هیات داوران بر اساس سیاست اتخاذ شده دبیرخانه در این دوره آثار را با کد رهگیری و با حذف اسامی افراد شرکت کننده مورد ارزیابی قرار دادهاند ، که در نهایت ۲۷ اثر انتخاب و برای ارسال مقاله کامل به بخش پژوهش جشنواره معرفی شدند. مهلت ارسال مقالات کامل پذیرفتهشدگان ۱۵ آذرماه ۱۳۹۹است.
بیست و سومین جشنواره بین المللی تاتر دانشگاهی به دبیری سیدمجتبی جدی و به همت اداره کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از آبان ماه ۱۳۹۹ با بخش پژوهش(جایزه دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی)، نمایشنامه نویسی(جایزه اکبر رادی), ترجمه، ماکت صحنه ،عکس، پوستر، کارگاه ها و درس گفتار ها کار خود را آغاز میکند.
انتهای پیام
نظرات