مدیر بخش تئاتر سومین مراسم تئاتر و موسیقی علی معلم(تندیس حافظ) از انتشار فراخوان بخش تئاتر این مراسم خبر داد.
به گزارش ایسنا، احسان حاجیپور اعلام کرد در این دوره از مراسم بخش نمایش های عروسکی و کودک و نوجوان و جایزه بهترین تهیه کننده سال به بخش های مختلف این رویداد فرهنگی و هنری افزوده شده است.
در بخش تئاتر این مراسم آثاری که در بازه زمانی اول بهمن ماه ۱۴۰۲ تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ به روی صحنه رفته باشند مورد داوری قرار خواهند گرفت.
نمایش های صحنه ای، نمایش های خیابانی و محیطی، نمایش های عروسکی و کودک و نوجوان، نمایشنامهنویسی و استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم) بخش های مختلف سومین مراسم تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) را تشکیل می دهند.
در این مراسم که در ۱۱ اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد جایزه یک عمر فعالیت هنری به یک چهره درخشان حوزه تئاتر اهدا خواهد شد.
بخشهای مراسم
* نمایشهای صحنهای
* نمایشهای خیابانی و محیطی
*نمایشهای عروسکی و کودک و نوجوان
* نمایشنامه نویسی
* استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم)
برگزیدگان
- بهترین کارگردان
- بهترین نویسنده
- بهترین بازیگر مرد
- بهترین بازیگر زن
- بهترین نمایش خیابانی و محیطی
- بهترین نمایش عروسکی و کودک و نوجوان
- بهترین دستاورد فنی
- بهترین تهیه کننده
- استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم)
با هدف شناسایی و معرفی آثار شاخص تئاتر ایران در سال گذشته (اول بهمن ماه ۱۴۰۲ لغایت ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳) در بخش صحنهای، خیابانی و محیطی، عروسکی و کودک و نوجوان و همچنین بخش نمایشنامهنویسی با مخاطب بزرگسال در سطح کشوری برگزار خواهد شد. در این مراسم نشان علی معلم به یکی از استعدادهای تازه تئاتر ایران اهدا خواهد شد
نحوه ثبت نام آثار متقاضیان شرکت در این مراسم میبایست فرم مخصوص ثبت نام را که در وب سایت مراسم حافظ به آدرس www.hafezawards.com موجود است تکمیل کرده و از طریق ایمیل theater@hafezawards.com به دبیرخانه مراسم ارسال کنند.
.
گاه شمار برگزاری مراسم:آغاز فرآیند ثبت نام از متقاضیان حضور در مراسم: ۳ بهمن ماه ۱۴۰۳
آخرین مهلت ارسال فرم مخصوص ثبت نام در مراسم از طریق ایمیل: ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۳
آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه مراسم: ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۳
برگزاری مراسم:اسفند ماه ۱۴۰۳
تعداد مخاطبان سینمای ایران از ۳۰ میلیون نفر عبور کرد
آمار مخاطبان سینمای ایران از ابتدای سال تاکنون به بیش از ۳۰ میلیون نفر رسید.
به گزارش روابط عمومی موسسه سینماشهر، از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۳۰ میلیون نفر به تماشای فیلمهای اکران شده در سینماهای کشور نشستهاند.
این استقبال در حالی صورت گرفته است که سال ۱۳۷۹ با ۳۲,۹۹۵,۶۳۳ نفر مخاطب پرتماشاگرترین سال سینمای ایران در ۲۵ سال اخیر بوده است و پیش بینی میشود تا پایان سال، سینمای ایران به بیش از ۳۳ میلیون نفر مخاطب دست پیدا کند.
مطابق با آمار، این تعداد تماشاگر از حضور در ۲۹۰ مجموعه سینمایی و ۷۲۰ سالن و مجموع ظرفیت ۱۳۷,۸۲۹ صندلی حاصل شده است.
در سال جاری ۶۷ درصد از مخاطبان در سینماهایی با درجه کیفی مدرن، ۲۳ درصد در سینماهای ممتاز و ۱۰ درصد نیز در سینماهای درجه یک نظارهگر فیلمهای اکران شده در سینماهای کشور بودند.
همچنین ۴۰,۳۵ درصد از تماشاگران سهم سینماهای استان تهران و ۵۹,۶۵ درصد سهم سینماهای سایر استانهای کشور بوده است.
«تگزاس۳» با ۴,۴۴۵,۰۱۷ مخاطب، «هفتاد سی» با ۴,۳۳۲,۸۰۸ مخاطب و «زودپز» با ۳,۸۹۹,۵۱۷ مخاطب سه فیلم پرتماشاگر سال تا به امروز هستند.
گفتی است در میان آثار پرمخاطب سال، فیلمهایی در گونه و ژانرهای متفاوت حضور دارند.
«مست عشق» در گونه تاریخی با جذب ۲,۰۸۵,۳۸۵ مخاطب، پنجمین فیلم پرفروش سال است و آثاری همچون «بیبدن» در گونه اجتماعی با ۷۵۲,۱۶۸ مخاطب، پویانمایی «ببعی قهرمان» با ۱,۴۱۳,۴۶۸ مخاطب، فیلم کودک و نوجوان «باغ کیانوش» با ۵۵۱,۶۸۶ مخاطب، درام حادثهای- معمایی «قلب رقه» با ۳۰۴,۱۱۹ مخاطب و درام عاشقانه «یادگار جنوب» با ۲۰۲,۶۶۳ مخاطب سایر فیلمهای پرتماشاگر سال در گونههای مختلف هستند.
۵ برابر شدن وسعت نمایش فیلمها سینمایی با اکران سیار
به گزارش روابط عمومی بهمن سبز، ۳۴۰ هزار نفر در سه ماهه اخیر مخاطب اکرانهای سیار فیلمهای کودک و نوجوان سینمای ایران شدند.
انیمیشن «ببعی قهرمان» و فیلم سینمایی «باغ کیانوش» از آبان ماه وارد چرخه اکران سیار موسسه بهمن سبز شدند. این دو فیلم تاکنون با ثبت ۴۴۰۰ نوبت اکران سیار در سراسر کشور با فروش ۶.۵ نیم میلیارد تومانی توانستند بیش از ۳۴۰ هزار مخاطب را به خود جذب کنند.
در حالی که اکرانهای سینمایی «ببعی قهرمان» و «باغ کیانوش» محدود به ۱۴۶ شهر از کشور است، اکرانهای سیار این دو فیلم تاکنون در بیش از ۷۵۰ شهر و روستا ایران انجام شده است. اکران سیار علاوه بر ۵ برابر کردن وسعت اکران فیلمهای سینمایی در داخل کشور، توانسته تعداد مخاطبان برخی آثار سینمایی را تا ۱۰۰ درصد افزایش دهد.
اکران سیار بستری برای ایجاد سازمان جدید تماشا برای آثار سینمای ایران در مناطق فاقد سینما در سراسر کشور به جهت تکمیل سبد فرهنگی مناطق کم برخوردار است. علاوه بر مناطق فاقد سینما در شهرهای دارای سینما نیز اکران سیار پلی است میان شبکه مخاطبین حاضر در مساجد، پادگانها، مدارس، دانشگاهها، کانونهای فرهنگی و … با تولیدکنندگان فیلمهای سینمایی است.
از ابتدای سال ۱۴۰۳ فیلمهای سینمایی «قلب رقه»، «آپارتچی»، «باغ کیانوش»، «ببعی قهرمان»، «ساعت جادویی»، «شور عاشقی»، «درآغوش درخت»، «آسمان غرب»، «ایلیا جستجوی قهرمان»، «عطرآلود» و مستند «۱۸ هزارپا» توسط پخش بهمن سبز اکران سیار شدند.
علاقمندان برای نمایش فیلمهای سینمایی در پاتوقهای فرهنگی و هنری میتوانند با مراجعه به سایت esayar.ir درخواست اکران سیار خود را ثبت کنند.
«در آغوش درخت» و «استاد» در پایتخت بلغارستان به نمایش در میآیند
«در آغوش درخت»، «استاد» و ۴ فیلم کوتاه سوره راهی بلغارستان شدند.
به گزارش روابط عمومی، فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا محصول سازمان سینمایی سوره و فیلم سینمایی «استاد» به کارگردانی عماد حسینی در دوره هفدهم Sofia Menar Film Festival در بلغارستان به نمایش در میآیند.
همچنین فیلم کوتاه «مینو» به کارگردانی محمد باقری محصول باشگاه فیلم سوره، فیلم های کوتاه «چسب زخم» به کارگردانی احسان صبوری، «رد پا» به کارگردانی مصطفی اعلمی و «سینما بی پول» به کارگردانی علی عارف نسب محصول سازمان سینمایی سوره در این جشنواره انتخاب شده و توجه هیئت داوران را به خود جلب کرده اند.
این جشنواره مخاطبان بلغاری را با فرهنگ و سنت های جهان اسلام آشنا میکند و آثاری از بهترین تولیدات سینمای خاورمیانه، آسیای مرکزی و شمال آفریقا در قالب های فیلم بلند، مستند و پروژه های کوتاه را ارائه می کند. در شانزده دوره این جشنواره از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۴ بیش از هزار عنوان فیلم از تولیدات آسیا و آفریقا به مخاطبان بلغار ارائه کرده است.
هفدهمین دوره این جشنواره امسال از ۲۳ ژانویه تا ۲ فوریه برابر با ۴ تا ۱۴ بهمن ماه سال جاری در صوفیه بلغارستان برگزار می شود.
پخش بینالملل تمامی این آثار به عهده مرکز بین الملل سوره است.
انتهای پیام
نظرات