• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 99071410800
  • خبرنگار : 71625

یکی از پزشکان معالج شجریان: خبر صحت ندارد

یکی از پزشکان معالج شجریان: خبر صحت ندارد

دکتر حسن عباسی ـ یکی از پزشکان معالج محمدرضا شجریان ـ با بیان اینکه هم اینک در بخش مراقبت های ویژه بالای سر این هنرمند است، تاکید کرد که خبرهای منتشرشده درباره به کما رفتن و درگذشت او را تایید نمی کند.

با اعلام خبر بستری شدن دوباره محمدرضا شجریان و اطلاعیه بیمارستان جم که از مردم تقاضا شده بود برای بهبودی این هنرمند، دعا کنند در چند ساعت گذشته خبرهایی مبنی بر به کما رفتن و درگذشت استاد آواز ایران منتشر شده بود که خبرنگار ایسنا در تماس‌هایی در چند دقیقه پیش با حسن عباسی عضو تیم معالج وی صحت و سقم این خبرها را جویا شد.

دکتر حسن عباسی در گفت‌وگویی با ایسنا با نادرست خواندن این خبرها تاکید کرد، استاد آواز ایران با وجود شرایط بحرانی وضعیت جسمانی، در کما نیست.

عضو تیم پزشکان معالج استاد آواز ایران در توضیح این مطلب گفت: شاید زمانی که شب گذشته یکی از همکاران، ایشان را ویزیت کرده‌اند، استاد به علت استفاده‌ی داروهای آرامبخش در خواب بوده‌اند. ولی ایشان در حال حاضر در کما نیستند.

این پزشک همچنین دیگر موارد جسمانی عنوان شده درباره محمدرضا شجریان از جمله کاهش فشار خون و عفونت شدید در ناحیه بدن و کیسه صفرا، بستری بودن در بخش ICU، افت شدید پلاکت خون و سطح هوشیاری ۵ را تأیید کرد.

خبرنگار ایسنا دقایقی پیش نیز بار دیگر با دکتر عباسی تماس گرفت که وی اتفاق جدید در این زمینه را تایید نکرد.

محمدرضا شجریان که سوم شهریور ماه پس از گذراندن حدود ۱۰ روز بستری شدن در بیمارستان جم، به منزل منتقل شده بود، عصر یکشنبه (۱۳ مهر ماه) بار دیگر به دلیل شرایط عمومی ناپایدار در بیمارستان بستری شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۴ ۱۷:۱۴

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۵ ۰۰:۵۲

ایسنا اینجا جای دانشجوها و باسواد ها است. در مورد بیماری که ترومایی نباشه، سطح خوشیاری با GCS سنجیده نمی شه که عدد ۵ یا چیز دیگه ای باشه. حالا حتی اگه واسه مقایسه حال بیمار GCS گرفته باشن، سطح ۵ یعنی کوما و معنی دیگه ای نداره. لطفا قبل از انتشار خبر به لحاظ علمی ویرایش انجام بدین