• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99062418373
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

در پی عقد قرارداد همکاری با واحدهای صنعتی به دست آمد

رشد ۱۰۰ درصدی درآمدزایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

رشد ۱۰۰ درصدی درآمدزایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از رشد ۱۰۰ درصدی درآمد اختصاصی این موسسه در سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر قدیر رجب زاده گفت: این موسسه در سال گذشته با عقد ۲۱ قرارداد همکاری با واحدهای صنعتی و همچنین ۲۵ قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی، با رشد ۱۰۰ درصدی درآمد اختصاصی مواجه بوده است.

وی ادامه داد: در سال جاری مؤسسه، تعداد ۹۵ قرارداد همکاری در زمینه های پژوهشی، تحقیق و توسعه، مشاوره خدمات فنی و مهندسی در حال اجرا دارد.


وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان آزمایشگاه همکار اداره استاندارد و آزمایشگاه معتمد سازمان حفاظت و محیط زیست به ارائه خدمات آزمایشگاهی می پردازد، افزود: مدت اعتبار قراردادهای ارائه خدمات آزمایشگاهی ۳ سال است که با انعقاد ۲۵ قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی در سال گذشته، هم اکنون ۷۸ قرارداد در این موسسه در حال اجراست.

دکتر رجب زاده در خصوص نحوه ارائه خدمات در این موسسه به صنایع غذایی، گفت: همکاری این موسسه با صنعت از طریق عقد قراردادهای تحقیق و توسعه کارخانجات صنعتی، خدمات فنی و مهندسی، طرح های پژوهشی و خدمات آزمایشگاهی انجام می شود.


رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: قراردادهای خدمات فنی و مهندسی شامل ارائه مشاوره و خدمات فنی برای ارتقاء راندمان تولید از جنبه کیفیت محصول، اصلاح فرآیند تولید یا طراحی یک محصول جدید است.


رجب زاده همچنین در مورد قرارداد طرح های پژوهشی بیان کرد: این قراردادها از پیشنهاد ایده شروع شده و تا تحویل نمونه اولیه به سفارش دهنده ادامه دارد.


وی افزود: انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی از دیگر خدمات موسسه به بخش خصوصی محسوب می شود که بر اساس آن نماینده R&D واحدهای صنعتی به منظور بهره برداری از تجهیزات آزمایشگاهی و مشاوره های تخصصی در موسسه مستقر می شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، وی تصریح کرد: انعقاد قرارداد طرح های پژوهشی با استقبال بیشتری از سوی صنایع غذایی مواجه شده است چراکه در قالب این قراردادها علاوه بر تولید محصول نوآورانه، ریسک کمتری نسبت به خرید دانش فنی متوجه بخش خصوصی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha