• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۰:۰۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99061813057
  • خبرنگار : 50176

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان:

لزوم توسعه آموزش و پرورش در فضای مجازی/ سبک آموزش تغییر کند

لزوم توسعه آموزش و پرورش در فضای مجازی/ سبک آموزش تغییر کند

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان بر ‌لزوم ورود خیرین و توسعه آموزش و پرورش در بستر فضای مجازی تاکید کرد.

دکتر محمود ثمینی ۱۷ شهریور در جلسه بررسی وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان مناطق محروم که توسط حوزه امور بانوان و خانواده استانداری لرستان تشکیل شده بود بر ضرورت ورود خیرین به‌منظور توسعه آموزش در بستر فضای مجازی در این مناطق تأکید کرد و گفت: مراقبین سلامت، مدیران مدارس و همه مردم باید به موضوع سلامت دانش آموزان اهمیت دهند تا عملی متناقض با پروتکل‌های بهداشتی درزمینهٔ بازگشایی مدارس انجام نشود.

وی تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا، آموزش‌وپرورش به‌عنوان مجری امر آموزش و متولی تربیت باید درراستای تصمیمات ستاد ملی و استانی مقابله با بیماری کرونا عمل کرده و هر آموزشگاهی که پروتکل‌های بهداشتی را نقض کند بایدسریعا تعطیل شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه طبق قانون اساسی باید زمینه آموزش رایگان برای عموم مردم تاپایان تحصیلات متوسطه فراهم شود، گفت: باید تلاش کنیم که در لرستان به هر دلیلی دانش‌آموز بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.

ثمینی خاطرنشان کرد: در جلسات مختلف مکرراً تأکید کرده‌ایم که باید مبادی بازماندن دانش‌آموزان از تحصیل را مسدود کرد.

وی ضمن تقدیر از فعالیت‌های معاونت سوادآموزی استان در جهت مبارزه با بی‌سوادی، گفت: بنا نیست بعد از ۴۲ سال از انقلاب اسلامی موضوع بی‌سوادی در جامعه وجود داشته باشد.

معاون استاندار اظهار کرد: اگر اعتبارات مربوط به سوادآموزی در جهت انسداد مبادی بی‌سوادی هزینه شود نیاز چندانی نخواهیم داشت که بعداً با هزینه‌های بیشتری اقدامی در جهت سوادآموزی داشته باشیم.

ثمینی اضافه کرد: امروز به خاطر شرایط بیماری کرونا آموزش به سمت مجازی سوق داده شده و لازم است آمادگی کافی داشته باشیم که به این سمت‌وسو برویم.

وی با تأکید بر این‌که نباید آموزش تعطیل شود بلکه سبک آموزش تغییر کند، خاطرنشان کرد: تهیه زیرساخت‌های لازم مثل فیبر نوری مودم رایگان و مخابرات از جمله اقدامات دولت بوده که لازم است با همکاری آموزش‌وپرورش و دستگاه‌های اجرایی مشکلات احتمالی را درزمینهٔ آموزش مجازی حل کنیم.

ثمینی به نقش مؤثر بخش غیردولتی و خصوصی در آموزش شاره کرد و با بیان اینکه بخش غیردولتی و مدارس غیرانتفاعی با ظرفیت خوبی که دارند کمک‌حال دولت محسوب می‌شوند، تصریح کرد: ورود خیرین به موضوع تامین تجهیزات و امکانات موردنیاز برای آموزش در فضای مجازی ضروری است و درخواست ما از مجموعه خیرین تهیه تجهیزات الکترونیک مانند تبلت و گوشی هوشمند برای دانش‌آموزان کم‌بضاعت و ساکنان مناطق محروم است تا فرزندان آنها نیز بتوانند از آموزش‌های لازم بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha