• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99061611301
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

بیش از 1500دانش‌آموز با نیاز ویژه در خراسان جنوبی به کلاس درس رفتند

بیش از 1500دانش‌آموز با نیاز ویژه در خراسان جنوبی به کلاس درس رفتند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۱۵۵۰ دانش‌آموز با نیاز ویژه استان در ۲۷ مرکز آموزش و ۴۰ کلاس خاص آغاز سال تحصیلی جدید را جشن گرفتند.

محمد علی واقعی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۹۷۰ دانش‌آموز دیرآموز، آسیب‌دیده بینایی، شنوایی، جسمی حرکتی و اوتیسم در قالب طرح تلفیقی فراگیر در مدارس عادی مشغول تحصیل هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، وی با اشاره به گروه‌بندی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مراکز پر جمعیت استان مطابق دستورالعمل بازگشایی مدارس، بیان کرد: دانش‌آموزان به دو گروه تقسیم شده و  کلاس‌ها به صورت  دو روز حضوری در مدرسه و یک روز در فضای مجازی تشکیل می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه خدمات توانبخشی به صورت انفرادی و حضوری انجام می‌شود، تصریح کرد: گرفتن مدرسه از دانش‌آموزان، تضییع ظرفیت کسب فرصت‌های مهم و تضعیف بلوغ اجتماعی و توسعه ذهنی آنان است.

واقعی با بیان اینکه دانش‌آموزان آنچه را که در مدرسه کسب می‌کنند، در کمتر جایی قابل دسترسی است، افزود: سلب فضای مدرسه از دانش‌آموز و محروم کردن وی ازکسب مهارت‌های اجتماعی به مراحل رشد و تکوین شخصیت وی آسیب می‌رساند.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به تغییر کردن جریان زندگی دانش‌آموزان با آغاز سال تحصیلی، بیان کرد: آغاز سال تحصیلی نظم تازه‌ای به زندگی فرزندان ای سامان داده و تحولی دیگر در زندگی فردی واجتماعی ایشان ایجاد می‌کند، از این رو سال در تحصیلی جدید، زندگی رنگ و جلوه دیگری پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: همچنین همزمان با آیین آغاز سال تحصیلی ۱۷ هزار و ۵۰۰ کلاس اولی با حضور در جشن شکوفه ها آغاز سال تحصیلی را جشن گرفتند.

واقعی اظهار کرد: سال تحصیلی، تجربه‌ای جدید در مسیری ناشناخته است، لذا امروز بیش از هر زمانی نیازمند مشارکت اولیا در فرایند یاددهی و یادگیری هستیم.

وی با بیان اینکه آموزش ‌و پرورش خراسان جنوبی  دقیقاً در چارچوب پروتکل‌های ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا بحرکت کرده و عمل می‌کند، خاطرنشان کرد: سلامت جسم و روان دانش‌آموزان، مهم‌ترین دغدغه خادمین آموزش و پرورش در بهارستان تعلیم و تربیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه در مدرسه بیشترین مراقبت‌ها از سلامت دانش‌آموزان به عمل می‌آید، یادآور شد: آموزش‌های حضوری مانند سال‌های قبل نیست بلکه ترکیبی است؛ لذا افرادی که بیمارند یا در مدارس پرتراکم هستند می‌توانند از آموزش‌های مجازی ارائه ‌شده در تلویزیون، شبکه شاد و بسته‌های آموزشی استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha