"دکتر فرزاد جهانبین" افزود: اداره این مجموعه عظیم بدون دریافت یک ریال هزینه از دولت انجام می¬گیرد و این کار بسیار بزرگی است چون درآمد دانشگاه از شهریه دانشجویان است و مطالبات شهریه دانشگاه از دولت نیز پرداخت نمی شود.
وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد نه تنها از دولت چیزی دریافت نمی کند بلکه دولت مطالبات دانشگاه را نیز پرداخت نمی کند.
نماینده تامالاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: بیش از ۴۰ درصد نیاز آموزش عالی کشور را دانشگاه آزاد تأمین می کند و در بحث کرونا ۴۰درصد از کادر پرستاری و سلامت دانشگاه علوم پزشکی توسط دانشگاه آزاد تأمین شد.
جهانبین ادامه داد: با برنامه ای که در دستور کار هست قرار بر این است که شهریه بر اساس سطح مناطق پیش بینی شود و در مناطق محروم شهریه دانشجویان کمتر خواهد بود تا بتوانیم به این ترتیب به قشر محروم جامعه و دانشجویان بی بضاعت کمک کنیم.
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی استخوان دار و دارای ظرفیت ها و امکانات فراوان است و قابل قیاس با مراکز علمی کاربردی و پیام نور نخواهد بود و انشا الله با تلاش و کوشش به ریل اصلی خود بازخواهد گشت.
نماینده تامالاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: دانشگاه آزاد استان کهگیلویه وبویراحمد دارای ۲۴۰ عضو هیأت علمی می باشد که می توان از ظرفیت این اساتید جهت درآمدزایی و درآمدهای غیر شهریه ای با شناسایی ظرفیت های هر منطقه از آن ها استفاده کرد.
جهانبین خاطرنشان کرد: از شهریور ماه بودجه به صورت استانی خواهد شد و استان باید خودش بتواند هزینه واحدها را اداره کند و درآمدها و هزینه ها را باید بطور کامل کنترل کند که جوابگوی مشکلات و نیاز کارکنان و اساتید باشند و فشار مضاعفی بر روی همکاران هست که باید فکری به این کار شود.
"دکتر کرم جانی پور" رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: دانشگاه آزاد به سمت مسأله محور و رفع چالش های کشور گام برداشته و با ایجاد سامانه پایش و بررسی مشکلات هر منطقه و بومی سازی و استفاده از ظرفیت های هر منطقه می تواند مشکلات پیش روی جامعه را حل کند.
وی اظهار کرد: بااستفاده از ظرفیت آزمایشگاه ها و کارگاه ها و راه اندازی آزمایشگاه های همکار و سرای نوآوری در استان به دنبال درآمدزایی و استفاده از درآمدهایی غیرشهریه ای هستیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: برنامه حفاظت از جنگل های بلوط در استان کهگیلویه و بویراحمد که می تواند به جلوگیری از فرسایش خاک و به از بین رفتن جنگل ها می افزاید در حال پژوهش می باشد.
در ادامه "حجت الاسلام سید نصیرحسینی" امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: وزن هر جامعه به مراکز علمی، فرهنگی به خصوص مراکز آموزش عالی و دانشگاه هاست و دانشگاهها باعث رشد جامعه هستند.
وی تصریح کرد: دانشگاه باید این رشد را در جامعه ایجاد کند و مرکز علمی باید طوری عمل کنند که مردم این رشد را ببینند و بتوانند با ایجاد تفکر و خلاقیت مشکلات پیشروی جامعه بخصوص صنعت و اقتصاد را برطرف کنند.
امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در کشور رشد بسیار خوبی داشته و مشکلات بسیاری را حل کرده و ممکن است یک جاهایی ما اشکالاتی داشته باشیم باید پایش شود و خوب آبیاری شود که آفات و اشکالات آن از بین رود.
به گزارش ایسنا به نیل از روابط عمونی دانشگاه آزاد یاسوج، حسینی تاکید کرد: دانشگاه باید درست مدیریت شود تا در مسیر خودش قرار گیرد و مشکلات را از دوش مردم بردارد و با استفاده از ظرفیت علمی و اساتید دانشگاه مشکلات جامعه را حل کند و معضلات جامعه را بررسی و حل کند.
گفتنی است؛ قبل از برگزاری جلسه دکتر جهانبین و اعضاء هیات امنا با شرکت در گلزار شهدای گمنام واحد یاسوج و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.
انتهای پیام
یک مسئول عنوان کرد
دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی مردم نهاد است
ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نماینده تامالاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هیئت امنای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی مردم نهاد است که در سراسر کشور حدود یک میلیون دانشجوی فعال دارد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات