• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۷:۳۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1403113022611
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل بهزیستی استان:

۵۴ هزار نفر در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت بهزیستی‌اند

۵۴ هزار نفر در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت بهزیستی‌اند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این استان ۵۴ هزار نفر تحت حمایت سازمان بهزیستی هستند و از خدمات مستمر و غیر مستمر این اداره کل استفاده می کنند.

اسماعیل دامیار امروز سه شنبه ۳۰ بهمن در نشست با خبرنگاران افزود: از بین افراد تحت پوشش ۲۵ هزار نفر در حوزه انواع معلولیت‌ها از سبدهای مختلف حمایتی بهره مند می‌شوند که از این تعداد ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر معلولیت شدید، ۱۷۰۰ نفر معلولیت خیلی شدید و باقی افراد هم معلولیت متوسط و خفیف دارند. 

وی اظهار کرد: در این استان ۷۰۲ خانواده با دو معلول، ۸۳ خانواده با سه معلول و بیشتر و یک خانواده با شش معلول زندگی می‌کنند. 

مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه حدود ۶ هزار و ۸٠٠ زن سرپرست خانوار در استان داریم، خاطرنشان کرد: مستمری معلولین تا قبل از سال ۱۴۰۱ مبلغ ناچیزی داشت، اما تا الان ۷۰ درصد افزایش داشته است به طوری که در حال حاضر خانواده یک نفری یک میلیون تومان، خانواده دو نفری یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، خانواده سه نفری دو میلیون تومان، خانواده چهار نفری دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و خانوده پنج نفری سه میلیون تومان مستمری دریافت می کنند. 

دامیار تصریح کرد: سازمان بهزیستی سعی دارد روند خانواده محوری را در پیش بگیرد تا از معلولین در کانون خانواده مراقبت شود. در همین راستا خانواده هایی که در دهک درآمدی پایین قرار دارند و عضو دارای معلولیت شدید دارند از حق پرستاری برخوردارند تا از معلولین در کانون خانواده مراقبت شود. دولت برای چنین خانواده هایی سه میلیون تومان حق پرستاری درنظر گرفته است.

وی ادامه داد: طبق قانون حمایت از معلولین، خانواده‌های شاغل دارای فرد معلول از ۵٠ درصد مالیات معاف می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: پیشگیری در مرحله اول و توانمندسازی در مرحله دوم اهداف بهزیستی هستند و در نتیجه سیاست سلامت فرزندآوری می بینیم که در حال حاضر در کشور کمتر شاهد به دنیا آمدن نوزادان معلول هستیم چراکه در این راستا اقدامات زیادی انجام گرفته است. 

دامیار تاکید کرد: با توجه به تفاهم نامه های بهزیستی در بحث درمان، این سازمان هزینه پرداخت آزمایش های ژنتیکی را تقبل کرده است و ۹۰ درصد این هزینه ها را پرداخت می کند که امسال یک میلیارد و ۲٠٠ میلیون تومان حمایت با پوشش ۵٠٠ زوج در بحث آزمایشات ژنتیک محقق شد.

وی اظهار کرد: در زمینه تامین مسکن معلولین با نگاه خود مالکی افراد، مبلغی تحت عنوان کمک بلاعوض پرداخت می‌شود که این مبلغ تا ۱٠٠ میلیون تومان در سال ۱۴٠۲ بود این پوشش با ارائه پروانه برای تمام جامعه هدف خواهد بود که در سال جاری حدود ۳۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض مسکن داشتیم و در پایان سال به ۷۵ میلیارد تومان خواهد رسید.

مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در زمینه اشتغال نیز برای اولین بار در سال جاری اشتغال تحصیلکرده‌های تحت پوشش را داشتیم که از ۴۴۹ شرکت کننده آزمون ویژه معلولین، جذب سهمیه ۳ درصد دستگاه‌ها، ۹٠ نفر پذیرش انجام شد.

دامیار عنوان کرد: در بحث تسهیلات اشتغالزایی به ازای هر فرد دارای شرایط ۱۵٠ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، از محل جز ۴، ۱٠٠ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و از محل جز ۳، ۱۱۶ میلیارد تومان و از محل تبصره ۱۸، ۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha