• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403120100065
  • منبع : ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

افزایش سبد محصولات حوزه نانوحباب برای کمک به بخش کشاورزی

افزایش سبد محصولات حوزه نانوحباب برای کمک به بخش کشاورزی

شرکت مولیر با معرفی چهار محصول جدید، سبد فناوری نانوحباب خود را گسترش داده است. این محصولات با بهینه‌سازی مصرف آب و مدیریت اکسیژن محلول، بهره‌وری کشاورزی را افزایش می‌دهند. مولیر با بیش از ۳,۵۰۰ نصب جهانی و دفاتر بین‌المللی، یکی از رهبران فناوری‌های نوین آبیاری محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، شرکت مولیر (Moleaer)، یکی از پیشگامان تأمین فناوری نانوحباب‌، با معرفی چهار محصول جدید، سبد فناوری‌ خود را توسعه داده است. این محصولات شامل Lotus PLUS، NEO B، NEO N Ozone و پلتفرم Trinity با دبی بالا هستند. این افزوده‌های جدید با فناوری‌های موجود این شرکت ادغام شده و راهکارهای نوینی را برای عملیات مختلف گلخانه‌ای ارائه می‌دهند.

نیک داینر مدیرعامل شرکت مولیر در این خصوص اظهار داشت: «با بیش از ۱۰۰۰ نصب سیستم‌های آبیاری در سراسر جهان، ما به خوبی با چالش‌های منحصربه‌فردی که تولیدکنندگان با آن روبه‌رو هستند، آشنا هستیم. محصولات جدید ما بر اساس بازخوردهای دریافتی از تولیدکنندگان توسعه یافته و راهکارهای متنوعی را ارائه می‌کنند که میان ویژگی‌های کارآمد و مقرون‌به‌صرفه تعادل ایجاد کرده و به بهبود بهره‌وری عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و رشد پایدار کمک می‌کنند.»

سیستم Lotus PLUS به‌طور خاص برای کاربردهای گلخانه‌ای و هیدروپونیک در مقیاس کوچک طراحی شده است. مدل NEO B، حباب‌های نانویی اکسیژن را در سیستم‌های آبیاری به کار می‌برد و بسته NEO N Ozone نیز ترکیبی از ازن و حباب‌های نانویی اکسیژن را برای کنترل عوامل بیماری‌زا و استفاده مجدد از آب فراهم می‌کند. از سوی دیگر، پلتفرم Trinity برای عملیات گلخانه‌ای در مقیاس وسیع و زمین‌های کشاورزی باز مهندسی شده و قادر است دبی‌هایی بالاتر از ۲۵۰ گالن بر دقیقه (۱۱۰ مترمکعب بر ساعت) را پشتیبانی کند.

فناوری نانوحباب مولیر در سیستم‌های آبیاری به کار گرفته می‌شود تا مصرف آب را بهینه‌سازی کرده، سطح اکسیژن محلول را مدیریت کند و شرایط رشد گیاه را تحت تأثیر قرار دهد. این شرکت اعلام کرده که سیستم‌های آن قادراند دبی‌هایی از ۱۰ گالن بر دقیقه تا بیش از ۸,۰۰۰ گالن بر دقیقه (۲.۳ تا ۱,۸۰۰ مترمکعب بر ساعت) را پشتیبانی کرده و با روش‌های مختلف آبیاری گلخانه‌ای ادغام شوند.

شرکت مولیر تاکنون بیش از ۳,۵۰۰ نصب موفق در سراسر جهان انجام داده است. این شرکت علاوه بر تأسیسات تولیدی در آمریکا و اسپانیا، دارای دفاتر فروش و خدمات در کشورهای متعددی از جمله هلند است. این گسترش بین‌المللی، مولیر را به یکی از بازیگران کلیدی در توسعه فناوری‌های نوین آبیاری تبدیل کرده است.

این شرکت تجربه احیاء دریاچه با کمک فناوری نانوحباب را دارد. شرکت مولیر فناوری نانوحباب را در منطقه آبخیز رودخانه Middle Fork Crow در مینسوتا برای بهبود کیفیت آب اجرا کرده است. این فناوری که در دریاچه تاد نیز به کار گرفته شده، با افزایش سطح اکسیژن آب، مشکلات تغذیه‌گرایی و رشد بیش از حد جلبک‌ها را کاهش می‌دهد. پیش از این، مسئولان منطقه از روش‌های سنتی مانند ماشین چمن‌زنی زیر آب برای حذف جلبک‌ها استفاده می‌کردند که تأثیر چندانی نداشت. ژنراتور نانوحباب روزانه هزار گالن آب غنی از اکسیژن را به دریاچه تزریق می‌کند و به احیای اکوسیستم آبی کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha