• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99041813624
  • خبرنگار : 30054

بهترین نرم‌افزار حسابداری کدام است؟

بهترین نرم‌افزار حسابداری کدام است؟

انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری با توجه به گستردگی استفاده از نرم‌افزار حسابداری، همچنین تنوع برندهای ارائه‌دهنده نرم افزار بسیار مهم است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام شرکت هوفر، شما باید نرم‌افزاری تهیه کنید که اولاً منطبق با نیازهای شما باشد، در ثانی بتوانید به پشتیبانی و آموزش آن اتکا کنید.

برای انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری لازم است تا انواع نرم افزار حسابداری را بشناسیم و مزایا و معایب استفاده از مدل‌های مختلف نرم افزار حسابداری را بدانیم.

انواع نرم افزار حسابداری

. نرم افزار حسابداری شخصی

نرم افزارهای حسابداری شخصی محدود به‌حساب‌ و کتاب و دخل و خرج فرد هستند و شاید در نگاه اول شامل تمام سرفصل‌های حسابداری مثل درآمد، هزینه، بدهی، سرمایه، مطالبات و حساب‌های نقد و بانک باشند اما تفاوت عمده‏ای با نرم افزارهای شرکتی دارند.

. نرم افزار حسابداری شرکتی

نرم افزارهای حسابداری شرکتی با طبقه‌بندی دقیق حساب‌ها و تفضیلی‌ها و سطح‌بندی سیستم در ماژول مالی، با ایجاد کدینگ و کنترل موجودی در ماژول انبار، با فرمول‌های پیچیده حقوق و دستمزد و ... امکاناتی در اختیار حسابداران و مدیران مالی قرار می‌دهند تا با گزارشات متفاوت ذینفعان مختلف را در جریان امور مالی شرکت قرار دهند.

از جمله استفاده‌کنندگان از اطلاعات سیستم حسابداری می‌توان به مدیران میانی و ارشد درون سازمان، اعضای هیئت‌مدیره، سهامداران و سازمان‌های دولتی مثل اداره امور مالیاتی و دارایی اشاره کرد که واضح است هر کدام با انگیزه متفاوتی به گزارشات مالی رجوع خواهند کرد.

آیا نرم افزار حسابداری موبایلی کار شرکت ما را راه‌می‌اندازد؟

در پاسخ باید گفت اگر نرم افزار حسابداری موبایلی صرفاً یک اپلیکیشن منحصربه‌فرد باشد و برای استفاده از آن و ثبت آرتیکل‌های حسابداری فقط محیط سیستم عامل موبایل در اختیار کاربر باشد به درد حسابداری یک شرکت نخواهد خورد و در نهایت می‌تواند به‌عنوان یک نرم‌افزار حساب‌ و کتاب شخصی مورداستفاده قرار بگیرد.

اما اگر نسخه موبایلی نرم افزار حسابداری به سرور یک نرم افزار حسابداری جامع متصل باشد، به‌شرط جامع بودن آن نرم افزار حسابداری و یکپارچگی مناسب بین نسخه‌های تحت وب و اندرویدی، می‌توان از موبایل نیز برای پیشبرد اهداف حسابداری و مالی شرکت نیز استفاده کرد.

در ایران، اکنون نرم‌افزارهای حسابداری آنلاینی وجود دارند که نسخه موبایلی نیز ارائه داده‌اند و ارتباط بین نسخه‏‌ی مورد استفاده در کامپیوتر و نسخه موبایلی به‌خوبی برقرارشده است.

نرم افزار حسابداری آنلاین هوفر یکی از این نرم‌افزارهاست که نسخه موبایلی آن در مارکت بازار به‌راحتی و رایگان قابل دانلود است. در صورتی‌ که شما کاربر این نرم‌افزار باشید می‌توانید علاوه بر ثبت آرتیکل‌های حسابداری در نسخه تحت وب نرم افزار، از اپلیکیشن موبایل آن نیز استفاده کنید.

نرم افزار حسابداری بخریم یا از نرم افزارهای حسابداری رایگان استفاده کنیم؟

هر نرم‌افزاری با توجه به پیچیدگی‌های فنی و تخصصی نیازمند استقرار صحیح و دقیق است. تجربه ثابت کرده است نرم‌افزارهای رایگان، همچنین نرم‌افزارهای بسیار ارزان بدون استقرار و راه‌اندازی به کاربران ارائه خواهند شد.

علت آن‌هم واضح است؛ عدم کسب درآمد اجازه استخدام یک تیم تخصصی برای راه‌اندازی و مشاوره استقرار به ارائه‌دهندگان نمی‌دهد. پس در صورتی‌ که چنین نرم‌افزارهایی را انتخاب می‌کنید باید قبول کنید که صفرتا صد راه‌اندازی سیستم بر عهده خود شماست.

مشکل دیگری که به‌مراتب بزرگ‌تر و سنگین‌تر خواهد بود عدم پشتیبانی از نرم افزار است؛ و در تمام مدت استفاده از سیستم چه به مسائل فنی بربخوریم چه به مسائل تخصصی حسابداری می‌بایست شخصاً مشکل را حل کنیم. البته که حل کردن مشکل در بسیاری از موارد از ما برنمی‌آید، حتی ممکن است در این مسیر اطلاعات ثبت‌شده را نیز از دست بدهیم.

اگر قصد دارید که در هزینه تهیه نرم افزار حسابداری صرفه‌جویی کنید بهتر است به‌جای استفاده از نرم افزارهای رایگان یا نرم افزارهای حسابداری پایین رده، از پکیج‌های اقتصادی نرم افزارهای حسابداری ابری استفاده کنید تا علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه خرید و نگهداری از سرور، از قیمت پایین نرم افزار نیز بهره ببرید و با پشتیبانی کامل سرویس‌های ابری خیالتان را از نگهداری اطلاعات باارزش مالی خود راحت کنید.

نرم افزار حسابداری ابری بهتر است یا لوکال؟

یکی از سوالاتی که این روزها ذهن بسیاری از خریداران نرم‌افزارهای حسابداری را مشغول می‌کند انتخاب بین سرویس‌های ابری یا نرم افزارهای نصبی بر روی سرور محلی است.

باید توجه داشت که هر کدام از این دو نوع نرم‌افزار مزایای خاص خود رادارند. مثلاً به‌عنوان‌مثال اگر شرکت شما یک مجموعه‏‌ی بسیار بزرگ با تعداد حسابداران زیاد است بهتر است از سیستم‌های لوکال یا نصبی استفاده کنید در غیر این صورت یک نرم افزار حسابداری ابری نیز پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود.

یکی دیگر از مزایای مهم نرم افزارهای آنلاین یا ابری علاوه بر ارزانی، در دسترس بودن از همه جای دنیا و به‌واسطه هر وسیله دیجیتالی است.

بهترین نرم افزار حسابداری کدام است؟

نرم افزار حسابداری ابری هوفر علاوه بر ارائه پکیج‌های حسابداری مالی، بازرگانی، پیمانکاری و تولیدی این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که با انطباق بین فیچرهای نرم افزار و نیازهای خودبین پلن‌های پایه و پیشرفته یا حرفه‌ای هر پکیج انتخاب کنند تا درنهایت مناسب‌ترین مبلغ را برای نرم افزار حسابداری خود هزینه کرده باشند.

برای آشنایی بیشتر می‌توانید نسخه دمو نرم‌افزار حسابداری ابری هوفر را به‌صورت رایگان دریافت کنید و با نسخه‌های وب و موبایل آن آشنا شوید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha