• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 99041511056
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران دنبال می‌کند

طرحی برای جمع‌آوری ژن‌های معیوب خانواده‌های دارای فرزند معلول

طرحی برای جمع‌آوری ژن‌های معیوب خانواده‌های دارای فرزند معلول
عکس تزئینی است

نخستین نشست هم‌اندیشی کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران در سال ۹۹، به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، نخستین نشست هم‌اندیشی کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران در سال ۹۹، به صورت مجازی و با حضور دکتر مسعود حبیبی- رییس این واحد-، حسین یاری-معاون فرهنگی واحد-، زهرا ولیزاده، مدیر سازمان دانشجویان و دبیران کانون‎های مطالعات سلامت، ادبی هنری سها، خیریه روزهای مهربانی، مطالعات اجتماعی، گردشگری، کارآفرینی و بیان برگزار شد.

رییس جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران با استقبال از فعالیت دانشجویان در زمینه گسترش فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی، به برنامه‌های در دست اجرای جهاددانشگاهی اشاره و اظهار کرد: طرح بزرگ ژنتیک از جمله طرح های بزرگ و مهم جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران است که اخیرا در رابطه با این طرح تفاهم نامه ای به استان ها ابلاغ شد تا جهاددانشگاهی بتواند در سراسر کشور ژن های معیوب در خانواده هایی که در خانه دو معلول یا بیشتر دارند شناسایی کند و برای پیشگیری مشاوره های لازم را بدهد تا این آسیب در جامعه کم‌تر شود.

دکتر حبیبی با بیان این‌که به دنبال تاسیس یک تعاونی با حضور کارکنان و اعضای هیات علمی هستیم، افزود: جهاددانشگاهی یک قسمت از سهام این تعاونی را خواهد داشت. این تعاونی خواهد توانست شرکت های متعددی را شکل دهد و بستر حضور محققان، اعضا و دانشجویان را در حوزه های توانمندی آنان ایجاد کند.

رییس جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران جلسه مجازی خود با دانشجویان را یکی از بهترین جلسات یک ماه گذشته خود خواند و گفت: با وجود آن‌که جهاددانشگاهی تولید علم می‌کند فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی فرصتی است برای این‌که هم ما بتوانیم با جریان پویا و سیال دانشجویی آشنا شویم و هم دانشجویان با جهاددانشگاهی آشنا شوند و این فرصت برای حضور دانشجویان در جهاددانشگاهی فراهم شود.

وی با یادآوری نحوه ورود خود به جهاددانشگاهی گفت: ورود بنده به مجموعه جهاددانشگاهی با فعالیت‌های فرهنگی بود و اکنون در این برهه از زمان و با توجه به این‌که جهاددانشگاهی ماهیتا یک سازمان فرهنگی است، امیدوارم با همین نگاه بتوانیم فعالیت‌های ارزشمند و اثرگذاری در این حوزه با حضور فعالانه و خلاقانه شما دانشجویان عزیز انجام بدهیم و شاهد گسترش و فعالیت‌هایی که نمونه‌های خوبی از آن در این جلسه بیان شد، باشیم.

در ادامه معاون فرهنگی سازمان جهت هر چه پربار بودن برنامه‎ها پیشنهاداتی ارایه کرد و گفت: با توجه به محدودیت هایی که جهت اجرای برنامه های فرهنگی در ایام کرونا وجود دارد، اجرای برنامه های شاخص در سال پیش رو ضروری است.

وی یادآور شد: معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، در سال ۹۸ با ۹ کانون فعال دانشجویی، ۶۹ برنامه فرهنگی در زمینه های متنوع اجرا کرده و به طور تقریبی بیش از ۱۷ هزار و ۸۰۰ نفر از مجموع برنامه های معاونت فرهنگی بهره مند شده اند.

در ادامه این جلسه دبیران کانون ها به ارایه گزارش عملکرد کانون ها در سال ۱۳۹۸ پرداختند.

اعضای جلسه در پایان با بیان تعداد فعالان هر کانون، به تبادل نظر در خصوص اجرای برخی برنامه‎های پیش روی سازمان دانشجویان در سال ۹۹ پرداختند و با اعلام اهتمام در برگزاری برنامه های سال ۹۹، به برنامه ریزی جهت برگزاری برنامه هایی همچون: هجدهمین همایش نکوداشت مقام استاد، مدرسه آزاد فکری، دوره های مدون غنی سازی روابط زوجین، تدوین کتاب جامع نکوداشت، ششمین آیین جشن یلدا، مسابقات مناظره، استارتاپ ویکند، مدرسه تابستانی کارآفرینی سلامت، کوهنوری و …. اشاره کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha