• پنجشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۱:۱۷
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 99032113736
  • خبرنگار : 71548

پیشنهادهای هنری برای آخر هفته

پیشنهادهای هنری برای آخر هفته

همزمان با برگزاری نمایشگاه‌های آنلاین، بسیاری از گالری‌ها نیز تصمیم گرفته‌اند امکان بازدید حضوری را با هماهنگی‌ قبلی، فراهم کنند؛ البته پس از شیوع ویروس کرونا، هنوز برخی دیگر از گالری‌ها به دلایل مختلفی همچون احتمال پایین بودن تعداد بازدیدکنندگان و طبعا کاهش میزان فروش آثار، تصمیم به بازگشایی نگرفته‌اند و همچنان تعطیل هستند یا به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند.

گزارش ایسنا، مروری دارد بر برخی از نمایشگاه‌هایی که به صورت مجازی و حضوری در این ایام برپا هستند.

*******

  • گالری اعتماد

نمایشگاه «روی کاغذ» با مجموعه‌ای از آثار طراحی و نقاشی از روز جمعه (۲۳ خرداد ماه) در گالری اعتماد برگزار می‌شود و تا ۲۴ مرداد ماه نیز ادامه دارد.

در این نمایشگاه مجموعه‌ای از آثار طراحی و نقاشی از هنرمندان منتخب که همگی روی کاغذ یا مقوا انجام شده‌اند، به نمایش گذاشته می‌شود.

ساعت بازدید از این نمایشگاه هر روز (به غیر از دوشنبه‌ها) از ۱۲ تا ۲۰ و جمعه‌ها ۳ تا ۲۰ فراهم است.

گالری اعتماد در میدان هفت‌تیر، خیابان مفتح جنوبی، بن‌بست شیرودی پلاک ۲۵ واقع شده است.

  • گالری ماهور

نمایشگاه‌های عکس‌های هادی کاظمی با عنوان «برزخ» روز جمعه (۲۳ خردادماه) در گالری ماهور افتتاح  و تا پنجم تیرماه نیز برگزار می‌شود.

این نمایشگاه جمعه (۲۳ خرداد ماه) جاری از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۲۱ در گالری ماهور افتتاح می‌شود.

در توضیح این نمایشگاه آمده است که «ما از کرونا گذر می‌کنیم در حالی که جهان قبل و بعد از آن دچار تغییر می‌شود.»

گالری ماهور در بزرگراه شهید ستاری شمال، نبش خیابان پیامبر مرکزی، کورش مال،بازار طلا، طبقه B۱، پلاک ۴ برگزار می‌شود.

  • گالری گلستان

نمایش آثار دیجیتال ابراهیم حقیقی با عنوان «کرونا ایسم»، از اول خرداد تا اول تیرماه در گالری گلستان برگزار است. این نمایشگاه به صورت آنلاین برگزار شده و امکان بازدید آثار در سایت این گالری فراهم شده است. 

ابراهیم حقیقی، هنرمند پیشکسوت، به بهانه‌ی شیوع ویروس کرونا در جهان، تاریخ هنر را نیز از این موضوع بی‌نصیب نگذاشت و پای این ویروس را به آثار هنری مشهور جهان باز کرد. او با استفاده از نمادهای ویروس جهان‌شمول کرونا از دستمال کاغذی و ژل‌های ضدعفونی کننده گرفته تا ماسک و دستمال کاغذی در آثار مشهور هنری جهان، کرونا را به تاریخ دنیای هنرهای تجسمی برده است. 

حقیقی این تصاویر را که به وسیله‌ی فتوشاپ ساخته است، در صفحه شخصی اینستاگرامش منتشر کرد. آثاری از رنه ماگریت، ونسان ونگوگ، ادوارد مونک و ادوارد مانه هدف این هنرمند قرار گرفته است.

  • گالری طراحی هنر

نمایشگاه گروهی «خط روشن» به کیوریتوری محسن غلامی و میترا ارباب‌سلجوقی، روز جمعه (۲۳ خردادماه) در گالری طراحی هنر افتتاح می‌شود و تا ۹ تیرماه نیز ادامه دارد.

در توضیح نمایشگاه «خط روشن» آمده است: «این نمایشگاه در تلاش است با بهره‌گیری از علوم و فنون در هنر و همچنین دستاوردهای تکنولوژیک جدید، مطالعه را برای رسیدن به بعضی شکل‌ها و قالب‌های جدید اجرایی در هنر هموار سازد. در این میان نور به عنوان عنصری مستقل و قابل کنترل در خدمت هنرمند و تفکر او قرار می‌گیرد و با تغییر رنگ و تعیین میزان شدت نور، هنرمند می‌تواند نوعی جدید از کاربرد نور و ارائه مفاهیم را در آثارش وارد کند.

در این نمایشگاه آثار هنرمندانی همچون کامبیز درم‌بخش، پری زنگنه، فرهاد ابراهیمی، میترا ارباب‌سلجوقی، علیرضا آدمبکان، افشین باقری، سهیل حسینی، صحرا طباطبایی، قدرت‌الله عاقلی، مجید عباسی فراهانی، هادی عرب‌نرمی، محسن غلامی، سروناز فارسیان، الناز فرج‌الهی، شکوفه فلاح، امیر کبیرنژاد، مهسا کریمی‌زاده، پریدخت مشکزاد، الهه مقدمی، زینب موحد، نزار موسوی‌نیا، علی ندایی و شادی نویانی ارائه شده است.

گالری طراحی هنر در خیابان ولیعصر، نرسیده به زعفرانیه، شماره ۲۸۸۰ واقع شده است.

  • گالری آس

نمایشگاه ویدئوآرت با عنوان «اولین بار من» تا ۲۰ تیر در گالری آس برپاست.

در این نمایشگاه آثاری از نسترن آزادی، آناهیتا آقاطاهر، سیما باقرزاده، رجا بهروش، ابراهیم خبازی، هانیه کاشانی، نگار عالم‌زاده گرجی و حسام نیک‌فال به نمایش گذاشته شده است.

علاقه‌مندان برای بازدید آثار می‌توانند با وقت قبلی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به صورت حضوری از این نمایشگاه بازدید کنند.

گالری «آس» در خیابان شریعتی، بالاتر از پل رومی، جنب بانک پارسیان، پلاک ۱۸۳۱ واقع شده است.

  • گالری «اُ»

«هندسه سکوت» عنوان نمایشگاه نقاشی محمد خلیلی است که تا ۲۶ خردادماه در گالری اُ برگزار است.

همچنین مجموعه آثار حجم و طراحی نیلوفر لهراسبی نیز با عنوان «انتزاع کوچ» در همین تاریخ در طبقه دوم گالری برگزار می‌شود.

امکان بازدید حضوری از این نمایشگاه‌های هنری با هماهنگی قبلی و رعایت نکات بهداشتی، وجود دارد. 

گالری «اُ» در خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ۱۸ واقع شده است.

  • نمایشگاه تصویر سال در خانه هنرمندان

نمایشگاه تصویر که به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاده بود، از روز یکشنبه (۱۸ خردادماه) در خانه هنرمندان ایران آغاز شده است. 

در طول دوران قرنطینه شش پروژه منتخب تصویر سال و عکس‌های بخش ایران به‌صورت مجازی منتشر شدند که این پروژه‌ها همزمان با از سرگیری دوباره نمایشگاه تصویر سال در گالری میرمیران خانه هنرمندان ارائه خواهند شد.

آثار هنرمندان راه‌یافته در بخش جوان به‌صورت مستقل در طبقه نخست خانه هنرمندان ارائه شده‌اند و همچون سایر دوره‌های گذشته، گالری ممیز به پوستر و کاریکاتور هنرمندان مدعو و آزاد و جوانان زیر ۲۵ اختصاص پیدا کرده است. 

همچنین در بخش گزیده کارتون و کاریکاتورهای مطبوعاتی سال ایران همچون چهار سال گذشته، به‌صورت مالتی‌مدیا از طریق ویدئو پروژکشن روی دیوار است.

در گالری پاییز، راهروی شرقی طبقه‌ی همکف، عکس‌های خبری، ورزشی و مستنداجتماعی بخش جوانان زیر ۲۵ سال ارایه شده‌اند و گالری زمستان در راهروی غربی خانه، میزبان عکس‌های جوانان زیر ۲۵ سال در بخش نگاهی دیگر و هنر و هنرمندان است؛ تصاویر بخش آزاد هنر و هنرمندان هم در گالری نامی روی دیوار رفته است.

در طبقه دوم خانه، گالری تابستان به منتخبی از رویدادها مهم سیاسی، اجتماعی و ورزشی ایران و جهان از سیل بهار ۹۸ تا وقایع آبان‌ماه، تشییع سردار سلیمانی، سقوط هواپیمای اوکراینی و ... با عکس‌های بخش خبری و ورزشی سال اختصاص داده شده است.

تصاویر راه‌یافته در بخش مالتی مدیای هفدهمین تصویر سال نیز در دو نمایشگر مستقر در طبقه دوم در دو بخش آزاد و جوان نمایش داده می‌شوند. گالری میرمیران هم دربرگیرنده بیش از ۲۴۰ قاب عکس‌های موبایلی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha