• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99023021575

‌یک مسئول:

راهکارهای رفع مشکلات محور آشخانه به جنگل گلستان بزودی بررسی می‌شود

راهکارهای رفع مشکلات محور آشخانه به جنگل گلستان  بزودی بررسی می‌شود

ایسنا/خراسان شمالی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: یکی از دغدغه ها در اجرای بزرگراه، به ویژه در مسیر بجنورد به جنگل گلستان، عبور روستاییان از عرض جاده بوده که این امر مخاطراتی را برای این عابران به دنبال دارد.

محسن محمدی، با بیان اینکه اجرای جاده ها و بزرگراه ها باید پیوست اجتماعی داشته باشد، گفت: در اجرای جاده ها، علاوه بر ایمنی ترددها، باید نیازهای مردم روستاهای مسیر هم مورد توجه باشد.

به گزارش ایسنا به نقل ازروابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان، وی در نشست کمیسیون ایمنی حمل و نقل وسوانح رانندگی افزود: محوریت در ساخت جاده ها، تامین و ارتقای ایمنی ترددها است البته در این زمینه باید مخاطرات تردد عرضی از جاده که توسط روستاییان انجام می شود مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه روستاییان مسیر بزرگراه بجنورد به جنگل گلستان برای تامین معاش، ناگزیر از تردد عرضی هستند، گفت: قرار است در این زمینه کمیته ای متشکل از راهداری و حمل و نقل جاده ای، راه و شهرسازی، فرمانداری ها و مدیریت دفتر فنی استانداری ایجاد و نسبت به بررسی و تصمیم گیری اقدام کنند.

وی افزود: این کمیته قراراست تا 10 روز آتی راهکارهای رفع مشکلات محور آشخانه به جنگل گلستان را به لحاظ حقوقی و فنی با هدف تسهیل بهره برداری بهینه از بزرگراه مورد بررسی قرار دهد.

محمودرضا معموری، فرماندار شهرستان مانه و سملقان نیز در این جلسه با تاکید بر لحاظ شدن مسائل اجتماعی در اجرای پروژه های بزرگراه، تردد اهالی روستای چمن بید از بزرگراه را از دغدغه ها عنوان کرد و گفت: نباید نسبت به مطالبات مردم روستا بی تفاوت بود باید با اجرای طرح ها همانند زیر گذر مشکلات این اهالی را حل کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی هم در این نشست بالا بودن شمار حادثه های ترافیکی در محورهای روستایی را از دغدغه های این اداره کل برشمرد، گفت: سال گذشته خراسان شمالی به لحاظ تلفات سوانح رانندگی در جاده‌های برون شهری در جایگاه پنجم استان های کشور قرار داشت اما جایگاه این استان در شمار تلفات سوانح در محورهای روستایی در ردیف 25 استان‌های کشور بود که وضعیت بحرانی این محورها به دلیل اینکه کارکرد این محورها عملا فراترازسرویس دهی به چندروستا بوده،همواره باچالش جدی همراه است.

 وی افزود: شمار کاربران محورهای روستایی استان بالا است، یک محور روستایی در اصل به عنوان یک محور منطقه ای مورد استفاده اهالی چند روستا است از این رو تردد هاعملاًدرحدیک محوراصلی درجریان است وتناسبی با زیرساخت ها ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha