به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما، با توجه به فرا رسیدن ماه رمضان، شبکههای استانی صداوسیما برنامههای مختلفی را در حوزههای گوناگون و در قالب و ساختارهای متنوع برای پخش در دو نوبت سحرگاهی و افطار آماده کردهاند که به صورت زنده و تولیدی روی آنتن میرود.
بر این اساس ۹۸۸ برنامه با مدت زمان ۶۲ هزار و ۵۶۰ دقیقه برنامه سحرگاهی با محوریت اهمیت سحر و معنویت سحرگاهان و نیز بیان نیازهای معارفی مخاطبان از قرآن و روایات با تکیه بر ویژگیهای بومی و محلی استانهایهای مختلف کشور و هزار و ۲۸۹ برنامه ویژه افطار با مدت زمان ۶۳ هزار و ۲۴۰ دقیقه با محوریت ایجاد فضای معنوی و امیدآفرینی و نشاط و نیز بیان مفاهیم و برکات ماه مبارک رمضان و در مجموع ۱۲۵ هزار و ۸۰۰ دقیقه برنامه در ماه رمضان امسال از شبکه های استانی پخش میشود.
بر اساس این گزارش استفاده از زیباییهای طبیعت در فصل بهار و تهیه برنامه خارج از استودیو و در فضای باز به عنوان نخستین اصل در راهکارهای اجرایی تولید برنامههای سحرگاهی مد نظر بوده است. همچنین توجه به سنتهای بومی و محلی و به تصویر کشیدن آن در سراسر کشور، توجه به موضوع شیوع بیماری کرونا و ارائه اطلاعات لازم در این خصوص در ایام روزه داری، پخش دهها آیتم متنوع و شاد ویژه ایام ماه رمضان، سر زدن به سفره های افطاری و سحر اقشار مختلف مردم به ویژه کادر درمانی سراسر کشور، پاسخگویی به سوالات شرعی مخاطبان و مطرح کردن احکام شرعی مرتبط با این ماه از موضوعاتی است که در تولید این برنامه ها به آن ها توجه شده است.
در این میان تهیه گزارشها در برنامههای افطار، محدود به مراکز استانها نبوده و حضور مردم در شهرستانها و بخشهای مختلف استان به بهترین نحو ثبت، ضبط و پخش می شود.
استفاده از ظرفیتهای بومی هر استان در تولید برنامهها یکی از مهمترین موضوعات است به نحوی که سعی میشود در طراحی و اجرای برنامهها، گوناگونیهای فرهنگی، قومیتی و اجتماعی در برنامهها لحاظ و این مسئله موجب غنای بیشتر برنامهها شود.
انتهای پیام
نظرات