• پنجشنبه / ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۲۳:۳۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 98122922508
  • خبرنگار : 71282

تعیین دستمزد کارگران به بعد از عید موکول شد

تعیین دستمزد کارگران به بعد از عید موکول شد

نشست دستمزد شورای عالی کار پس از گذشت ۷ ساعت باز هم بدون نتیجه به پایان رسید و تعیین حداقل دستمزد کارگران به نیمه اول فروردین ماه سال بعد موکول شد.

به گزارش ایسنا، دویست و نود و نهمین نشست شورای عالی کار که از ساعت ۱۶ امروز با موضوع تعیین حداقل دستمزد کارگران به ریاست وزیر کار و با حضور نمایندگان کارفرمایی و کارگری آغاز شده بود دقایقی قبل بدون نتیجه پایان یافت.
در این نشست در حالی که خبرها حاکی از این بود که دولت و کارفرمایان با افزایش حداقل دستمزد کارگران به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان توافق کرده‌اند اما به نظر می‌رسد به دلیل اختلاف نظر گروه‌های کارگری و کارفرمایی و عدم تامین نظرات سه جانبه کارگران، کارفرمایان و دولت در این جلسه باز هم ننتیجه لازم به دست نیامد. بر این اساس تعیین حداقل دستمزد کارگران با توافق همه شرکای اجتماعی به نیمه اول فروردین سال ۹۹ موکول شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه سومین نشست شورای عالی کار با تاکید بر اینکه بنای ما اجماع تمام شرکای اجتماعی در شورای عالی کار است گفت: در این جلسه به هر نتیجه‌ای که در مورد دستمزد سال آینده برسیم با توجه به شرایط سال ۹۹ امکان بازنگری به صورت فزاینده و کاهنده وجود دارد.
وی گفت: تلاش ما این است که جامعه کارفرمایی و کارگری با یک اجماع واحد پیش بروند و جلسه را ترک کنند حتی اگر امروز این توافق حاصل نشود.
به گفته شریعتمداری، تاکنون هشت جلسه کمیته دستمزد برگزارشده و این سومین نشست شورای عالی کار برای تعیین مزد کارگران است.
شریعتمداری همچنین گفته بود که با توجه به متغیرهای مختلف و عوامل درونزا و برونزا متعددی که برای سال آینده وجود دارد لازم است نمایندگان کانون‌ها و شوراهای اسلامی کار و کانون‌های کارفرمایی با احتیاط در مورد دستمزد تصمیم بگیرند.
به گزارش ایسنا با توجه به اظهارات وزیر کار مبنی بر امکان بازنگری دستمزد کارگران در سال آینده و تاکید وی بر احتیاط در تعیین مزد به دلیل شرایط اقتصادی و عوامل اثرگذار سال آینده پیش‌بینی می‌شد که تعیین دستمزد جامعه کارگری به سال آینده موکول شود.
پیش از این بسیاری از کارشناسان و فعالان حوزه کار تعیین دستمزد سال ۹۹ را سخت و دشوار خوانده و بر لزوم توجه به حفظ قدرت معیشت خانوارهای کارگری و تعیین دستمزدی متناسب با هزینه‌های زندگی آن‌ها تاکید کرده بودند.
فعالان کارگری موکول شدن تعیین دستمزد کارگران به سال بعد را دارای پیامدهای زیانباری دانسته بودند.
کمیته دستمزد شورای عالی کار در آخرین نشست خود هزینه ماهانه سبد معیشت خانوارهای کارگری را ۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان تعیین کرد.
پیش از این دو جلسه دیگر دستمزد در طول این هفته برگزار شده بود که به دلیل اختلاف نظر شدید نمایندگان کارگری و کارفرمایی درخصوص درصدهای پیشنهادی به نتیجه نرسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۰۱ ۰۰:۴۱

واقعا خسته نباشید مثله اینکه کارگران بخشی از این کشور نیستن که دارن مثه بیگانه باهاشون برخورد میشه

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۰۱ ۱۰:۵۲

کارگران در خط اول تولید و پیشرفت اقتصادی کشور هستند. بی تردید بدون حضور، تلاش و زحمت کارگران در بخش صنایع و خدمات تولیدی اتفاق نمی افتد. کارگران همیشه و در همه حال توان، انرژی و استعداد خود را در خدمت تولید محصولات و رفاه مردم بکار گرفته اند. کارگران در کنار سایر اقشار در این جامعه زندگی میکنند. کارگران بیشتر و زودتر از سایر اقشار مسائل و مشکلات جامعه را درک و لمس می کنند. نگهداشتن عزت، احترام و شان کارگر بعنوان سرمایه انسانی مولد و یک ایرانی مسلمان لازم و واجب است. کارگران در راستای تاکید رهبری بر تولید و پیشرفت اقتصادی باید از زندگی مناسب و عزتمندانه برخوردار باشند. این وظیفه تام قوای سه گانه ( مجلس، دولت و قوه قضاییه) است که به بهترین شیوه نیازهای اولیه و اساسی زندگی اقشار جامعه خصوصا قشر کارگر را تامین کند. مسئولین و مدیران !!!! توجه به منابع انسانی را مهم بشمارید و برای آن اقدام عملی انجام دهید.