به گزارش ایسنا، صندوق کارآفرینی امید به عنوان نهاد حامی کسب و کارهای خرد و کوچک، روستایی و خانگی، نقش بسزایی در توسعه اشتغال و کارآفرینی، توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار دارد.
طبق آمارها بیش از ۳۲ درصد کارآفرینان و متقاضیان طرحهای اشتغال مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید را زنان تشکیل داده و بیش از ۴۷ درصد از شاغلین این طرحها بانوان هستند.
حمایت مالی از طرحهای اشتغالزا و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به کسب و کارهای کوچک بازار محور، رویکرد صندوق کارآفرینی امید است که در کاهش بیکاری و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر است. زنان سرپرست خانوار، فارغ التحصیلان، جوانان جویای کار و کارآفرینان از جمله گروههای در اولویت صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات اشتغال به شمار میروند.
یکی از کارهای صندوق ایجاد اشتغال به ویژه از نوع اشتغال خرد و متوسط است و به عنوان نهاد حامی کسب و کارهای خرد و کوچک،روستایی و خانگی، نقش بسزایی در توسعه اشتغال و کارآفرینی،توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار دارد.
پرداخت تسهیلات به طرحهای اشتغالزا با اولویت مناطق محروم و روستایی،طرحهای دانشبنیان،طرحهای بومگردی و کشاورزی،پرداخت وام مشاغل خانگی،وام ازدواج و اشتغال روستایی نیز از دیگر ماموریتهای صندوق کارآفرینی امید به شمار میرود.
در همین راستا جعفر صفایی مزید ـ مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید به تازگی از پرداخت بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدها و کسب و کارهای خرد و کوچک در ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: از ابتدای سال تا پایان آذرماه بیش از ۱۶ هزار فقره وام توسط صندوق کارآفرینی امید به متقاضیان پرداخت شده است.
آنطور که وی گفته ایجاد و ثبت ۲۵ هزار و ۲۸۰ فرصت شغلی از سوی صندوق کارآفرینی امید در راستای اشتغالزایی پیگیری و ایجاد شده است.
در ۹ ماهه ۱۴۰۳ بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی امید به کسب و کارهای خرد و کوچک پرداخت شده است.
بر اساس گزارشها، درطول سه سال گذشته و از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا آبان ماه امسال بیش از ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی پرداخت شده که ایجاد و حفظ ۱۵۰ هزار شغل در کشور را به دنبال داشته است.
اهتمام صندوق در طول فعالیت خود این بوده با عارضهیابی دورههای گذشته اقدامات زیربنایی صورت دهد و در این راستا پیگیری موضوع افزایش سرمایه صندوق، به تصویب مبلغ ۸۰۰۰ میلیارد تومان برای افزایش سرمایه صندوق منجر شده است.
هم اکنون در کشورهای پیشرفته و درحال توسعه عمده منابع دولتی به سمت و سوی کسب و کارهای خرد و متوسط رفته است ولی در کشور ما صاحبان مشاغل همچنان از شبکه بانکی استفاده میکنند.
طبق آمارها بیش از ۳۲ درصد کارآفرینان و متقاضیان طرحهای اشتغال مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید را زنان تشکیل داده و بیش از ۴۷ درصد از شاغلین این طرحها بانوان هستند. صندوق کارآفرینی امید همچنین در راستای راهاندازی خطوط تولید و تسریع در احیای واحدهای راکد و نیمه فعال،طرحهای متعددی را پیگیری و اجرا کرده است.
به اعتقاد کارشناسان، تنها نهاد تخصصی حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط (SME)ها در کشور، صندوق کارآفرینی امید است که یکی از اهداف و هدفگذاریهای مهم این صندوق حمایت از حدود ۴.۵ میلیون کارگاه خرد و کوچک کمتر از ۵۰ نفر کارکن کشور و رونق تولید آنها است.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارشها بیش از ۹۵ درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به طرحهای اشتغالزا پرداخت شده و عمده طرحهای صندوق جزو طرح های خرد و کوچک و متوسط معیشت محور بوده که به سرعت جذب بازار اشتغال میشوند.
انتهای پیام
نظرات