جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 98121309985
  • خبرنگار : 71451

مدافعان سلامت از دفاع مقدس تا امروز

مدافعان سلامت از دفاع مقدس تا امروز

زندگی به ما آموخته است که گذر زمان نقش جدی در سرنوشت ملت‌ها دارد و خودآگاهی نسبت به گذشته خودمان، نقاط ضعف و قوت ما را آشکار خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، ماهیت ویروس کرونا مانند سایر بیماری‌ها قابلیت همزیستی با بدن را ندارد و برای شکستش باید با هر امکاناتی که شده به جنگ آن برویم. سربازان خط مقدم این جنگ در حقیقت کادر درمانی هستند که  می‌توان به آنها لقب« لشکرسفیدپوش» را داد.

ویروس کرونا سبک زندگی مردم را دگرگون کرده است. خوب یا بد، اکنون زیستن استریلیزه، بخش جدایی ناپذیری از زندگی  انسان‌ها شده است و در آینده از آن به عنوان یک تجربه پزشکی و بیولوژیک یاد خواهیم کرد.

مانند هر پدیده نوظهور،نحوه مواجهه مردم با این ویروس ابتدا وسواسی و ترس‌آلود است اما به تدریج با توجه به توصیه‌های پزشکان و کارشناسان حوزه سلامت یاد خواهیم گرفت که چگونه از جسم و روان خود در برابر این ویروس دفاع کنیم.

در این شرایط حساس، اما انسان‌هایی در خط مقدم نبرد با این ویروس به عنوان کادر پزشکی، سینه سپر کرده‌اند و با تعهدی که از قسم پزشکی‌شان سرچشمه گرفته و  قدرتی که ریشه در فطرت بیدارشان دارد در راستای بهبود حال مبتلایان تلاش می‌کنند.

فضیلت‌ها و سجایای اخلاقی این گروه از جامعه موجب شده تا آحاد مختلف مردم آنها را با رزمندگان در زمان دفاع مقدس مقایسه کنند؛ قهرمانانی که تاریخ درباره فداکاری‌هایشان قضاوت خواهد کرد. همچون فداکاری رزمندگانی که به وقت بمباران‌های شیمیایی به جنگ با دشمن پرداختند.

لشکریان سفیدپوش تلنگر دیگری به جامعه زدند و آن ریشه در فلسفه «ایثار اجتماعی» دارد. آنها با آگاهی و شهامت راهی را انتخاب کرده‌اند  تا با در معرض تهدید و خطر قرار دادن خود اجازه ندهند آسیبی به سلامتی جامعه وارد شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۱۳ ۱۰:۱۱

نالیدن بلبل ز نوآموزی عشق است هرگز نشنیدیم ز پروانه صدایی مردمانی را می شناسم، که ترجمان گویای واژه ی عشقند. نه در افسانه های دور ، در همین نزدیکی ها، در همین سرزمین، در همین روز و روزگار. آنان که تهور و شجاعت، ایستادگی و پایمردی، جوانمردی و علم ، بردباری و از خودگذشتگی را توامان دارند. آنان که در دشوارترین شرایط، حافظان بهداشت و سلامت این سرزمینند. در زمانی که جهت حفظ سلامت جامعه، دوری از اجتماعات توصیه می شود، آنان در نزدیکترین فاصله با بیماران نفس می کشند. گاه حتی با کمترین امکانات محافظتی. بر بالین بیماران حاضر می شوند، دم مسیحایی خود را بر او می دمند و با دستان شفا بخش خویش تب بیمار را فرونشانده و عرق از پیشانیش می زدایند. با من بگو کدامین نیرو بجز عشق، می‌تواند آنان را چنین خستگی ناپذیر، بی باک‌و متهور ، سرشار از پایمردی و ایستادگی در میدان نبرد با بیماری نگاه دارد؟ اينجانب بعنوان يكي از كاركنان بهداشت و درمان كشور، در مبارزه با هجوم اين مهمان ناخوانده، شاهد تلاشهاي بي وقفه و جانفشاني هاي تمامي كاركنان وزارت بهداشت، دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور، شامل مديران، كارشناسان، كارمندان، نيروهاي بهداشتي- درماني، خدماتي، كارشناسان آزمايشگاه ها، پرستاران فداكار، كه همگي با تخصص و شجاعت و از خودگذشتگي به انجام وظيفه خطير خويش پرداخته اند، بوده ام و از صميم قلب از همگي ايشان سپاسگزارم. با اميد پيروزي تخصص، تعهد، پشتكار و اتحاد و همدلي بر هر عاملي كه تندرستي و آسايش مردمان پاك سرزمينمان را به خطر اندازد. پیمان طالبی پور، کارشناس مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی