• دوشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 98090402221
  • خبرنگار : 71573

انتشار کتابی درباره تربیت خشن و دو رمان

انتشار کتابی درباره تربیت خشن و دو رمان

ترجمه کتاب‌های «بدن هرگز دروغ نمی‌گوید»، «روستای محوشده» و «شهری چون آلیس» منتشر شد.

به گزارش ایسنا، کتاب «بدن هرگز دروغ نمی‌گوید: اثرات پایدار تربیت خشن» نوشته آلیس میلر با ترجمه امید سهرابی‌نیک در ۲۳۰ صفحه با شمارگان۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۳۳هزار تومان در فرهنگ نشر نو و با همکاری نشر آسیم عرضه شده است.

در پیشگفتار کتاب به قلم نویسنده می‌خوانیم: موضوع اصلی همه کتاب‌های من، بررسی اثراتی است که در نتیجه انکار رنج‌های دوران کودکی در ما باقی می‌ماند. هرکدام از این کتاب‌ها به جنبه خاصی از این تأثیرات می‌پردازد و آن را روشن‌تر می‌کند.

دغدغه اصلی من در کتاب حاضر، بررسی تأثیراتی است که انکار هیجانات قوی و واقعی روی بدن ما می‌گذارد. چنین انکاری بیشتر به نام اصول اخلاقی و دینی بر ما تحمیل می‌شود. طبق دانش و تجربه شخصی من از روان‌درمانی و نیز روایت‌هایی که از افراد زیادی شنیده‌ام، افرادی که در کودکی آزار دیده‌اند تنها زمانی می‌توانند فرمان چهارم از ده فرمان را انجام دهند که از احساسات واقعی خود فاصله بگیرند و آن‌ها را به شدت سرکوب کنند. این افراد نمی‌توانند پدر و مادر خود را دوست داشته باشند و به آن‌ها احترام بگذارند. زیرا هنوز ناخودآگاه از آن‌ها می‌ترسند؛ آن‌ها هر قدر هم تلاش کنند نمی‌توانند رابطه‌ای راحت و مطمئن با والدین خود برقرار کنند.

در نوشته پشت جلد کتاب هم آمده است: آلیس میلر، روانشناسی که شهرت جهانی دارد، با تحلیل تجارب بیمارانش و سرگذشت شخصیت‌های سرشناسی مثل ویرجینیا وولف و فرانتس کافکا و مارسل پروست، نشان می‌دهد چطور تحقیر و سرخوردگی و خشم فروخورده در دوران کودکی، خود را در بزرگسالی بروز می‌دهد؛ با بیماری‌هایی مانند سرطان، سکته و دیگر ناخوشی‌ها.

 کتاب «دلهره‌های کودکی» اثر پرفروش آلیس میلر درباره آسیب‌هایی روانی دوران کودکی، برای این نویسنده شهرتی جهانی به ارمغان آورد و او را به یکی از پیشروان عرضه روانشناسی کودک بدل کرد.

همچنین «روستای محوشده» نوشته برنار کی‌رینی با ترجمه ابوالفضل الله‌دادی در ۱۹۲ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۸ هزار تومان در نشر یادشده منتشر شده است.

در معرفی الله‌دادی از نویسنده کتاب عنوان شده است: برنار کی‌رینی متولد ۲۷ ژوئن ۱۹۷۸ در بلژیک و دارای مدک دکتری حقوق است. او امروز در بورگوین روزگار می‌گذراند و در دانشگاه بورگوین که در شهر دیژون قرار دارد، تدریس می‌کند. کی‌رینی توانست با نقدهایی که در برخی از مجلات منتشر می‌کرد اسم و رسمی برای خودش در زمینه ادبیات دست‌وپا کند. یکی از مشهورترین کارهای مطبوعاتی او ستونی برای «مگزین لیترر» بود. او تاکنون چندین رمان و مجموعه داستان منتشر کرده و در سال ۲۰۰۸ میلادی برای یکی از مجموعه داستان‌هایش جایزه «ویکتور روسل» و جایزه «مارسل تی‌ری» را به دست آورده است. کی‌رینی در سال ۲۰۱۳ نیز توانست برای مجموعه‌ای بسیار خاص برنده جایزه بزرگ داستان‌های علمی-تخیلی شود. منتقدان نوشته‌های او را با خورخه لوئیس بورخس، ادگار آلن‌پو  و مارسل امه مقایسه می‌کنند.

در پشت جلد کتاب نیز نوشته شده است: «روستای محوشده» روایت مردمانی است که ناگهان به بلایی دچار می‌شوند که از کل دنیا جداشان می‌کند. همه جویای علت حادثه هستند  اما کسی دست پر برنمی‌گردد. در روزهای نخست، وحشت اجازه هیچ اقدامی به اهالی نمی‌دهد و اندک‌اندک با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند که از آن بی‌خبر بودند: کمیابی و نایابی، صف‌های طویل خرید، سهمیه‌بندی سوخت، برقراری نظام کوپنی... به سوی کلیسا هجوم می‌برند اما وقتی کشیش نیز نمی‌تواند توضیحی باورپذیر بدهد، کلیسا اندک اندک خالی و خالی‌تر می‌شود. هرکس می‌کوشد گلیم خود را از آب بیرون بکشد. کسانی می‌میرند و کسانی نیز به قعر  دره خفت و دریوزگی سقوط می‌کنند.

 دیگر کتاب منتشرشده در فرهنگ نشر نو، «شهری چون آلیس» نوشته نویل شوت با ترجمه علی کهربایی است که در ۴۰۶ صفحه با شمارگان ۷۷۰ نسخه و قیمت ۵۷ هزار تومان راهی بازار شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: جین، زن جوان انگلیسی، که در گیرودار جنگ جهانی دوم در مالایا زندگی می‌کند، به همراه شمار زیادی از زنان و کودکان به اسارت نیروهای ژاپنی درمی‌آید. ژاپنی‌ها این اسیران را به پیمودن راه طولانی و طاقت‌فرسای هفت‌ماهه‌ای در مسیری پرخطر وامی‌دارند. کابوس این  سفر پرمخاطره و محنت‌زا سال‌ها پس از جنگ ذهن جین را می‌آشوبد. با این همه به سببی ناگزیر می‌شود به مالایا بازگردد. در آن‌جا اطلاع می‌باید که جو، سرباز استرالیایی، که خود را برای نجات اسیران به مخاطره انداخته بود، از مهلکه جان سالم به در برده است. جست‌وجوی جین برای یافتن جو، او را به ده‌کوره‌ای دورافتاده در استرالیا می‌کشاند...

محبوب‌ترین داستان نویل شوت حکایت عشق و جنگ در دورانی پرآشوب است؛ جنگ و پیامدهای آن، از جنگل‌های مالایا تا استرالیای به‌شدت خشن و خالی از ظرافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۰۴ ۱۱:۵۲

سلام اینترنت خانگی خوزستان همچنان قطعه......شما فقط به فکر تهران هستید....