به گزارش ایسنا، این عضو شورای شهر تهران در حاشیه بازدید از «خانهموزه سیمین و جلال» که به مناسبت روز شعر و ادب فارسی انجام شد درباره سرنوشت شهر آفتاب و بازگشت نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به این محل گفت: در بودجه امسال مبلغ قابل توجهی برای راهاندازی و تکمیل حوزههای نیمهتمام این مجموعه اختصاص دادهایم. آن زمان بالغ بر ۱۳۰۰ -۱۴۰۰ میلیارد تومان برای خرید، زیرساختها و طراحی این مکان هزینه شده بود.
او افزو: در آخرین سال دوره تصدی شورای چهارم هم نمایشگاه کتاب آنجا برگزار شد، اما با بارش باران و آبگرفتگی برخی از سالنها، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهخاطر آماده نبودن زیرساختها و سالنهای آنجا، از سال بعدش آمادگی خود را برای حضور در آنجا اعلام نکرد و نمایشگاه کتاب به مصلا منتقل شد. علیرغم اینکه نهادهای ترافیکی و انتظامی و محلی عموما موافق این انتقال نبودند، زیرا به شدت این منطقه را دچار آسیب میکند و ترافیک وحشتناکی شکل میگیرد. ظرفیت منطقه هفت مناسب چنین رویداری ارزیابی نمیشود.
حقشناس خاطرنشان کرد: با مسئولان شهری و مسئولان نمایشگاه در شورا نشستهایی برگزار کردیم و امیدوارم فرصتهایی برای جذب سرمایه داشته باشیم. الان بخش خصوصی هم مشارکتش برای ساختن هتل و امکانات جنبی نمایشگاه گرفته شده است. چون شهر آفتاب نزدیک فرودگاه بینالمللی امام(ره) است امکان دسترسی بینالمللی وجود دارد. همچنین در مسیر استانهای جنوبی است و امکان دسترسی فعالان اقتصادی در استانهای قزوین، البرز، قم و مرکزی را ایجاد میکند. از طرفی هم دولت ادامه فعالیت نمایشگاه بینالمللی در خیابان سئول را منع کرده است. ما امیدواریم وزارت صنعت، معدن و تجارت کمک کند تا زودتر سالنهای شهر آفتاب آماده شود. اگر بخش خصوصی آمادگی تکمیل سالنها را دارد شهرداری هم آماده پیگیری است.
به گفته حقشناس، طراحی گذر کتاب تمام شده و تا دهه فجر به نتیجه خواهد رسید.
انتهای پیام
نظرات