اصغر امیرنیا در گفتوگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که چه میزان جامعه امروز ما در بهرهبرداری از دو کتاب نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه موفق بوده است؟ اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما بر پایه قرآن و عترت شکل گرفته است و مسلماً باید فرامین و دستورات قرآنی را همواره سرلوحه کار خود قرار بدهیم. صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه نیز دو کتاب مورد تأیید و ارزشمند شیعه است. اینکه ما بخواهیم بگوییم هرگز اتفاقی در رابطه با این دو کتاب در جامعه رخ نداده است کمی بیانصافی است. خوشبختانه در اعتکافها و ماه مبارک رمضان جوانان و مردم ما بیشتر از این دو ادعیه بهره میبرند.
وی گفت: تمام هدف ما این است که مردم بهره کافی و بیشتری از این دو کتاب ببرند چرا که هر چقدر با این دو کتاب ارزشمند بیشتر آشنا شوند جامعه ما به سمت تعالی و رشد بیشتری حرکت خواهد کرد. از این طریق است که جامعه بسترساز حکومت امام زمان (عج) میشود.
او در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برپایی جشنواره با محوریت صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه در جامعه تا چه میزان ضرورت دارد؟ گفت: برگزاری این جشنواره میتواند ایجاد رقابت کند. این جشنوارهها میتواند در زمینه پژوهشی، آواها و نواها، هنر، سینما، تئاتر و حتی خبر باشد. هر چقدر که ما بتوانیم از هنر، شعر، داستاننویسی و سایر موارد برای معرفی این دو کتاب بهره ببریم تأثیر آن در جامعه بیشتر میشود و استعدادهای بالقوه، بالفعل میشوند.
امیرنیا افزود: برگزاری این جشنواره سبب دانشافزایی و ایجاد انگیزه میشود و از این طریق فهم حوزه قرآن و عترت میسر میشود. این جزو وظایف دینی ما است که بتوانیم کتب صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه را معرفی کنیم. شاید ادیان دیگر آن گونه که باید و شاید درک درستی از مفاهیم عترتی ما ندارند. آثار هنری میتواند این تأثیر مثبت و آشنایی را در جامعه و جهان ایجاد کند. علیرغم اینکه میگویند ما در زمینه عترت کارهای زیادی انجام دادهایم اما هنوز آنگونه که باید و شاید در شأن اهل بیت (ع) قدم برنداشتهایم و جا دارد که در زمینه عترت فعالتر عمل کنیم و دیگران را با این کشتی نجات آشنا کنیم.
انتهای پیام
نظرات