بازیگر نقش خلیلی در سریال «دنگ و فنگ روزگار» که این روزها از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود، در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه قضاوت کردن سخت است، درباره داوری برخی بازیگران در برنامههای تلویزیون اظهار کرد: هر برنامهای که مورد اقبال مخاطبان قرار بگیرد حتماً خوب است. بازیگری در یک فرد به این شکل به وجود نمیآید که توسط داوران قضاوت شود چون به حس و حال آن روز فرد و داورها بستگی دارد. من دوست ندارم کاری مانند داوری را تجربه کنم به دلیل اینکه هر فردی باید بر روی یک کار تمرکز کند و این مساله احترام خاصی دارد؛ البته من همکارانم را که این کار را انجام میدهند نفی نمیکنم و حتی برای اجرای کاری دعوت شدم و نپذیرفتم البته شاید عقلانی نباشد اما نتوانستم با این قضیه کنار بیایم.
او درباره اینکه تلویزیون به چه برنامهای برای جذب مخاطب نیاز دارد، گفت: برنامههای مختلف تلویزیون و سریالها، سرگرمکننده هستند اما باید رنگ و لعاب این برنامهها بیشتر شود و متن سریال تازگی داشته باشد. اگر گروه سازنده یک سریال میخواهند ژانر طنز بسازند نباید برای ۴۰ یا ۵۰ سال پیش باشد بلکه طنز روز و مدرن باشد. طنز مدرن به معنای محتوای نو است که میتواند در یک روستا و بین مردم آن منطقه اتفاق بیفتد.
میمنت با انتقاد از تقلیدی بودن برنامههای تلویزیون اظهار کرد: در برنامههای تلویزیون و سریالها باید نوآوری وجود داشته باشد. متأسفانه مسألهای که من را آزار میدهد، تقلید از شبکههای دیگر است که برنامههایی شبیه نمونه خارج از کشور میسازند و حتی اسم مشابه میگذارند و ژست همان مجری را میگیرند در حالی که پسندیده نیست.
بازیگر سریال نوروزی «نون خ» در پایان گفت: اجرا، کار سادهای نیست و فقط با حرف زدن یک مجری ارتباط ندارد. اجرا یک بازی است و سختی خود را دارد. تقلید هم اصلاً خوب نیست زیرا باید خودمان کاری را ابداع کنیم.
انتهای پیام
نظرات