وی امنیت پایدار کشور را حاصل قلعه مستحکم دیدگاه امام دانست و گفت: دیدگاه دکترین امنیتی شهید بروجردی نیز از دیگر مواردی است که میتوان گفت تا امروز تکرار نشده و از راهنمایان جدی مردم ایران بوده است.
وی به رخدادهای سالهای ۵۸ و ۵۹ در کردستان اشاره کرد و افزود:پیشران اصلی نبرد و مبارزه در کردستان، مردم بومی بودند و کسانی که از سایر استانها و مناطق کشور به منظور دفاع از این استان، فعالیت داشتند را مهاجرین میخواندند. ۵۴۰۰ شهید کردستان تنها شهدای بومی هستند که در دوران دفاع مقدس و همچنین در دفاع از امنیت داخلی استان نیز جان خود را فدا کردهاند.
وی با اشاره به اینکه کردستان دوران پر فراز و فرودی را طی کرده است، اظهار کرد: با در نظر گرفتن شهدایی که از سایر استانها برای دفاع از کردستان آمدند، آمار واقعی شهدا بسیار بیشتر است و نمیتوان آماری واقعی از آنها ارائه داد.
احمدی مقدم نگاه عمیق و نافذ امام به کردستان را موجب امنیت کنونی کردستان دانست و ادامه داد: امام از ابتدا با امتیاز دادن به گروهکهای مختلف مخالف بودند و همین امر مانع از دخالت و قدرت گرفتن گروهکها در استان بود.
وی از وضعیت مردم سرپل در جنگ تحمیلی و همچنین بمباران شیمیایی حلبچه به عنوان دو خاطره تلخ خودش اعلام کرد و گفت: اگرچه از گذشته و اتفاقات و رخدادهای تلخ آن عبور کردهایم اما بررسی آنها برای عبرت آینده ضروری است.
احمدی مقدم با اشاره به اینکه کردستان امروز جزو امنترین استانهای کشور است، خاطرنشان کرد:اگر چه مدتی دیدگاهی امنیتی بر استان حاکم بود اما امروز خوشبختانه این دیدگاه وجود ندارد و کردستان جزو استانهایی است که کمترین میزان جرائم را دارد و حتی میتوان گفت کمترین اقدامات تروریستی در این استان رخ میدهد.
انتهای پیام
نظرات