• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 97122111468
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

مسئول نهضت جهانی نهج‌البلاغه‌خوانی:

الگوی کار فرهنگی در جامعه سازمان‌زده شده است

الگوی کار فرهنگی در جامعه سازمان‌زده شده است

مسئول نهضت جهانی نهج‌البلاغه‌خوانی با اشاره به اینکه متأسفانه الگوی کار فرهنگی در جامعه سازمان زده شده است، گفت: نهضت جهانی نهج‌البلاغه خوانی در ۳۴ کشور و هفت مذهب اجرایی شده است بدون اینکه یک متر ساختمان یا ریالی بودجه داشته باشد ولی ما دچار ساختارگرایی شده‌ایم و برای انجام هر کار فرهنگی به دنبال تشکیل سازمان و ساختمان هستیم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حمیدرضا مهدوی ارفع ۲۱ اسفند در همایش مجریان و خادمان اعتکاف استان، با اشاره به اینکه ما متأسفانه ظرفیت‌ها را به خوبی نشناخته و از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم، گفت: امکانات و ظرفیت‌های بسیاری به برکت انقلاب اسلامی در اختیار ما قرار گرفته است که باید از آن‌ها نهایت بهره را ببریم.

وی با تأکید بر اینکه ما فرصت‌هایی که مکتب اسلام و انقلاب در اختیارمان گذاشته‌اند را استفاده نمی‌کنیم، افزود: برخی از فرصت‌ها مانند مساجد، نماز جمعه، ادارات و … همیشگی هستند اما برخی از فرصت‌ها نیز مانند اعتکاف و زیارت ائمه معصومین (ع) مقطعی هستند که باید بهترین استفاده را از این فرصت‌ها کرد.

مسئول نهضت جهانی نهج‌البلاغه‌خوانی با اشاره به اینکه در اردوگاه اعتکاف باید ناب‌ترین افراد تربیت شوند، اظهار کرد: هنگامی که اعتکاف در تراز اسلام و انقلاب قرار گرفت سپس به کمیت آن بپردازیم.

حجت‌الاسلام مهدوی ارفع با اشاره به خلأهای چهل سال دوم انقلاب اسلامی، صدور بیانیه رهبر انقلاب را رفع یکی از این خلأها دانست و ادامه داد: این بیانیه افق چهل ساله ماست و این بیانیه مهم باید به استراتژیک در انقلاب تبدیل شود.

وی یکی دیگر از خلأها را عدم فهم و نشر گفتمان انقلاب اسلامی خواند و تصریح کرد: گفتمان انقلاب برترین سرمایه انقلاب است و دشمنان نیز صریحاً اعلام می‌کنند که به دنبال تغییر گفتمان انقلاب هستند.

مسئول نهضت جهانی نهج‌البلاغه‌خوانی تحلیل گفتمان اسلام و انقلاب را از فعالیت‌های این نهضت برشمرد و خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در فرازی فرموده‌اند که امروز دوران مشابه دوران امام علی (ع) را داریم و باید از نهج‌البلاغه استمداد کرد.

حجت‌الاسلام مهدوی ارفع با اشاره به اینکه متأسفانه الگوی کار فرهنگی در جامعه سازمان زده شده است، افزود: نهضت جهانی نهج‌البلاغه خوانی در ۳۴ کشور و هفت مذهب اجرایی شده است بدون اینکه یک متر ساختمان یا ریالی بودجه داشته باشد ولی ما دچار ساختارگرایی شده‌ایم و برای انجام هر کار فرهنگی به دنبال تشکیل سازمان و ساختمان هستیم.

مسئول نهضت جهانی نهج‌البلاغه‌خوانی اردوی اعتکاف را فرصت فوق‌العاده‌ای برای علی شناسی دانست و اظهار کرد: نباید صرفاً به پخش چند فیلم و تأمین امکانات و غذا برای معتکفین پرداخت بلکه از ظرفیت‌های بالای این فرصت باید برای تبیین گفتمان اسلام و انقلاب بهره برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha