• شنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 97121809516
  • منبع : نمایندگی همدان

زن؛ با گذشت‌ترین آفریده خدا

اینجا نخندیدن جریمه دارد

 اینجا نخندیدن جریمه دارد

ایسنا/همدان زنان، همان تکیه گاه همیشگی کودکان و همسفران صبور شوهرانشان هستند که با ازخودگذشتگی تمام در روزمرگی‌ها و مشکلات زندگی، خودشان را فراموش کرده‌ و بدون هیچ‌گونه توقع و چشم‌داشتی وجود باارزش خودشان را وقف فرزندان و همسرانشان می‌کنند.

به گزارش ایسنا، زنان نیز مانند هر انسانی دیگر نیازمند توجه و رسیدگی به سلامتی خودشان هستند؛ اما آن‌ها به‌دلیل غرق شدن در معضلات و چالش‌های سخت زندگی، با گذشت سالها از عمر با ارزششان و اتمام بهار جوانی، زمانی یاد سلامتی و توجه به جسم و روح خود می‌افتند که سایه سرد بیماری بر وجود با ارزش آنان چیره شده است.

در هیاهوی این شهر نسبتا بزرگ، هستند افرادی که با دلی پاک و روحی بزرگ فضایی هرچند کوچک اما شاد را برای زنانی ساخته‌اند که پس از گذشت سالها این گوهران نایاب زندگی، مدتی را برای سلامتی و شادی روح و جان خودشان سپری کنند.

از این رو به مناسبت روز جهانی زن، خبرنگار ایسنا در نظر دارد تا یک مرکز نگهداری روزانه، ویژه بانوان و مادران دلسوز همدانی که فرصتی را به دور از دغدغه‌های زندگی برای خنده، شادی و رسیدگی به سلامت این بانوان ساخته است معرفی کند.

مردم آگاهی زیادی از مراکز نگهداری روزانه سالمندان ندارند

مسئول فنی مرکز نگهداری روزانه حبیب‌ابن مظاهر با اشاره به فعالیت این مرکز در ۴ محور توانبخشی و درمانی، آموزش سبک زندگی سالم، رفاهی و تفریحی و رسیدگی به سلامت جسمانی، گفت: این مرکز دولتی با نظارت سازمان بهزیستی با ظرفیتی حدود ۷۰ نفر پذیرای بانوان سالمند بالای ۶۰ سال است.

مریم حشمتی با بیان اینکه سقف دریافت هزینه این مرکز از سوی سازمان بهزیستی تهران تعیین می‌شود، عنوان کرد: براساس توجه به سطح مالی سالمندان استان و تحقیقات مددکاران مرکز، سقف هزینه دریافتی ۴۰ هزار تومان است.

وی در تشریح ارائه خدمات این مرکز به سالمندان، مطرح کرد: برگزاری اردو، جشن و سانس‌های اختصاصی مانند استخر از جمله اقدامات این مرکز در بخش رفاهی و تفریحی بانوان سالمند است؛ برگزاری کلاس‌های یوگا به مدت ۲ روز در هفته و کار با دستگاه با همراهی ۲ مربی ورزشی نیز از دیگر اقدامات این مرکز نگهداری روزانه در بخش سلامت جسمانی است.

حشمتی با اشاره به فعالیت ۱۳ نیرو تخصصی در بحث ورزش، فیزیوتراپ، کاردرمان و پرستار، بیان کرد: سالمندان فعال در این مرکز همانند سایر افراد جامعه در کنار خانواده‌هایشان مشغول به زندگی کردن هستند؛ به نوعی دیگر این مرکز همانند یک کانون و یا مدرسه مشغول ارائه خدمات از ساعت ۸ تا ۱۳ به سالمندان است.

وی با بیان اینکه عموم جامعه مرکز نگهداری و رسیدگی از سالمندان را تنها مراکز شبانه روزی یا همان آسایشگاه سالمندان می‌دانند، افزود: متاسفانه این گونه مراکز حمایتی در جامعه کمرنگ بوده و مردم شناخت زیادی از آن ندارند.

اینجا نخندیدن جریمه دارد

یکی از زنان فعال در این مرکز با بیان اینکه مادران هیچ توقعی از فرزندان خود ندارند، عنوان کرد: مادران هیچ انتظاری جز خنده و شادی از فرزندانشان ندارند؛ آن‌ها به‌سرعت باتوجه به شناختی که از فرزندانشان دارند متوجه حالات درونی و یا ناراحتی آنان می‌شوند.

این بانو دلسوز نیاز تمامی مادران از سوی فرزندانشان را محبت و توجه دانست و گفت: کوچک ترین محبت فرزندان به مادرانشان بهترین هدیه برای آنان است.

وی با اشاره به اهمیت سلامتی و توجه به شادی به جوانان توصیه کرد: جوانان نباید خودشان را درگیر سختی‌های زندگی کنند؛ مشکلات و سختی در جامعه وجود داشته و انکار ناپذیر است اما نباید آنان خودشان را درگیر این مشکلات کرده و به سلامتی‌ خود آسیب رسانند.

این مادر ادامه داد: عمر بسیار کوتاه است از این رو جوانان نباید شادزندگی کردن را در کنار سختی‌ها فراموش کنند.

وی با بیان اینکه شادبودن در هرسنی امکان پذیر است، مطرح کرد: حتی در سنین کهنسالی نیز می‌توان شاد بود و از زندگی لذت برد؛ شاد نبودن نتیجه‌ای جز بیماری و افسردگی ندارد.

وی با اشاره به محیط شاد و سلامت مرکز نگهداری روزانه حبیب‌ابن‌مظاهر، گفت: در این مرکز تمامی زنان سعی بر شادبودن و خندیدن دارند؛ در اینجا هرکسی که نخندد جریمه دارد و باید برای سایر زنان شاد و خندان این مرکز شیرینی تهیه کند.

وی ادامه داد: باوجود فضای کوچک و نامناسب ورزش، این مکان فرصتی برای شادبودن و خندیدن زنان را فراهم کرده تا زمانی را به‌دور از مشکلات و دغدغه‌های زندگی در این فضای شاد بگذرانیم.

مادران نیازمند محبت هستند

یک مادر فعال دیگر در این مرکز با بیان اینکه موفقیت بچه‌ها بزرگ‌ترین هدیه از سوی آن‌ها است، عنوان کرد: من در طول زندگی سختی‌های فراوانی را متحمل شدم؛ شرایط بد جامعه باعث شد تا برای مدتی، بحران در بین من و فرزندانم شکل گیرد اما با توکل به خدا و صبوری موفق شدم از این بحران به سلامت عبور کنم.

این مادر فداکار ادامه داد: یک مادر از همه خوشی‌ها و نیازهایش می‌گذرد تا بتواند فرزندانی سالم را تربیت کند؛ از این رو همواره یک مادر مجبور است سختی‌های زیادی را برای پایداری زندگی فرزندانش تحمل کند.

وی با اشاره به اینکه مادران برای تقدیر و تشکر از سوی فرزندانشان هیچ توقعی ندارند، افزود: هیچ مادری با هدایای مادی از فرزندان خود خشنود و راضی نمی‌شود؛ مادران نیازمند محبت و خنده کودکانشان هستند آنان تنها آرزوی دیدن موفقیت‌ها و شادی بچه‌هایشان را دارند حتی اگر آنان در کشوری دیگر زندگی کنند.

این مادر در رابطه با فعالیت این مرکز نگهداری روزانه، گفت: با وجود فضای کوچک این مرکز، زنان باتجربه در کنار پرستاران و کادر درمانی زحمت‌کش، مدتی را به دور از نگرانی و مشکلات زندگی برای خودشان سپری می‌کنند.

وی ادامه داد: بهترین برنامه این مرکز، برگزاری کلاس‌های یوگا برای بانوان است؛ این کلاس یک فرصت برای یادآوری خنده و شادی در بین زنان این مرکز به‌وجود آورده است؛ ۸ سال از شرکت من در کلاس‌های یوگا می‌گذرد ازاین رو توصیه می‌کنم تمام مادران و زنان نیز به‌ این کلاس‌ها بروند.

این مادر فداکار افزود: با تمام تلاش در این مرکز نگهداری سعی‌می‌کنم تا سایر زنان را نیز شاد کنم.

این مادر با اشاره به اینکه جوانان به دلیل وضعیت و شرایط سخت جامعه شاد نیستند، مطرح کرد: جوانان باید قدر خودشان را بدانند و به آینده فکر کنند؛ آینده نگری تنها پس‌انداز مالی نیست بلکه مهم‌ترین بخش آینده نگری، توجه به سلامتی است.

وی ادامه داد: جوانان باید از خودشان مراقبت و توجه کنند تا به راه‌های نادرست سوق پیدا نکنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha