• جمعه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ / ۲۱:۰۱
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 97112613561
  • خبرنگار : 71442

سومین شب موسیقی فجر در نیاوران

نغمه‌های پریچهر خواجه به صدا درآمد

نغمه‌های پریچهر خواجه به صدا درآمد

سومین شب از سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر در فرهنگ‌سرای نیاوران میزبان گروه دو نوازی قانون و تنبک بود که حاشیه‌هایی را با خود به همراه داشت.

به گزارش ایسنا، گروه دو نوازی قانون و تنبک به سرپرستی پریچهر خواجه رأس ساعت ۱۹ در فرهنگسرای نیاوران اجرای خود را آغاز کرد که دو نوازی قانون با اجرای پریچهر خواجه و نوازنده تنبک و کارنگ با هنرمندی فرهاد صفری اجرا شد.

به گفته پریچهر خواجه در این کنسرت به اجرای موسیقی دستگاهی و همچنین قطعاتی در دستگاه‌های ماهور، نوا، دشتی و راست پنجگاه توسط این گروه اجرا شد.

پریچهر خواجه پس از اجرای این کنسرت به ایسنا گفت: قطعاتی که امشب در اینجا اجرا شد همگی قطعات خودم بود و موسیقی دستگاهی را اجرا کردم.

وی درباره خروجی اجرای خود گفت: همه مخاطبانی که آمده بودند امواج و انرژی خوبی می‌دادند و تقریباً سکوت رعایت شده بود. آن چیزی که باعث می‌شود نوازنده تمرکز کند، سکوت است. اگر خلسه‌ای ایجاد شود تمرکز هم به هم می‌ریزد اما در این اجرا من احساس خوبی داشتم.

او درباره گرایش اغلب مردم به موسیقی پاپ گفت: سال‌هاست موسیقی کار می‌کنم و رقابتی نمی‌بینم. گرایش مردم به موسیقی پاپ اگر آگاهانه باشد و از روی عادت نباشد، خوب است و باید به آن احترام گذاشت ولی اینکه برای من نوازنده موسیقی که نوازنده دستگاه موسیقی ایرانی هستم موجب نشده است که خط مشی و خط فکری‌ام را تغییر بدهم. من با عشق موسیقی ایرانی را کار می‌کنم و اگر هر اتفاقی هم در موسیقی بیفتد به جهت اینکه می‌دانم راهی که می‌روم درست است راهم را تغییر نمی‌دهم حتی اگر مخاطبان اندکی داشته باشم. می‌دانم مخاطبانی که می‌آیند با علاقه این کار را می‌کنند و برای من قابل احترام است.

او در پایان درباره حضور خود در جشنواره موسیقی فجر با بیان اینکه برای نوازنده بهترین فرصت است که روی استیج قرار بگیرد و بنوازد یادآور شد: جشنواره برای نوازنده جذابیت دارد چرا که کار حرفه‌ای‌اش را انجام می‌دهد.

***

فرهاد صفری نوازنده تنبک و کارنگ نیز با گلایه از بی‌نظمی که در بخشی از اجرا در سالن وجود داشت گفت: متأسفانه درها باز و بسته می‌شوند و به جهت باز بودن مکرر سرما به داخل سالن می‌آمد. از طرفی اجرا رأس ساعت شروع می‌شود اما برخی‌ها با تأخیر وارد سالن می‌شوند و این بی‌نظمی ایجاد می‌شود. در اغلب اجراها این مشکل وجود دارد.

وی درباره ساز ابداعی خود که کارنگ نام دارد و در اجرای امشب از این ساز استفاده کرد، توضیح داد: کارنگ یعنی صاحب طرب. من چندین ساز ابداعی دارم که طراح آن خودم بوده‌ام و کارنگ نیز یکی از این سازها است.

در بخشی از این مراسم پس از اجرای قطعاتی فرهاد صفری بطری آب خود را که در پشت تنبک خود پنهان کرده بود، برداشت و با خنده آن را نوشید و مجدداً آن را پشت تنبک خود پنهان کرد. این رفتار او در صحنه خنده حاضران را به همراه داشت.

در پایان تشویق‌های پیاپی و اهدای گل و هدیه حاضران به گروه دو نوازی در سالن نشان از اجرای جذاب این گروه در سومین شب از جشنواره موسیقی فجر داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha