دکتر محمدرضا حسینزاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ضمن بیان این مطلب در خصوص وضعیت برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاهها اظهار کرد: برگزاری این کرسی ها از ۱۰ سال پیش در دانشگاهها متداول شده است و با قدرت و شدت بیشتر شروع و امروز هم برگزاری آن ادامه دارد منتها دانشجویان یک کلمه ای کلیدی با عنوان اینکه ما "آزادی بیان داریم اما آزادی بعد از بیان نیز باید داشته باشیم تا آزادی ما تضمین شود" دارند از این نظر آنها چه در گروههای سیاسی فعال هستند و یا اینکه حتی فاقد جهت گیریهای سیاسی باشند، این احساس عدم امنیت می کنند و متاسفانه آنها را در حل مسایل و تصمیم گیریهای مختلف دخالت ندادیم.
وی در ادامه با تاکید براینکه محدودیتی در موضوعات برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی وجود ندارد، تصریح کرد: در کلان قضیهکرسیهای آزاد اندیشی در هر موضوعی که وجود دارد می تواند برگزار شود اما دانشجویان به دلیل تندرویهایی که در بخشی از بدنه دانشجویی در برهه های زمانی خاص وجود داشت و برخورد هایی که اتفاق افتاده است برای ابراز بیان خود دچار واهمه شده اند.
دکتر حسین زاده گفت: متاسفانه امروزه یک هزار نفر از جمعیت دانشجویی دانشگاه تبریز مخاطب ما هستند و هزینههایی که در عرصههای فرهنگی صورت می گیرد فراگیر نیست و همه دانشجویان علاقه ای برای حضور و مشارکت در برنامههای فرهنگی ندارند از این نظر باید محیطی امن و بانشاطی ایجاد کنیم که موجب ترغیب آنها برای مشارکت در امور فرهنگی باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز خاطر نشان کرد: تاکنون به صورت سیستماتیک مشکلی نظیر صدرو حکم، کمیته انضباطی و ... برای دانشجویانی که در کرسیهای آزاد اندیشی شرکت و اظهار نظر کرده وجود ندارد و این اتفاق شاید موردی بوده است اما اگر فضایی بازتر از فضای فعلی در دانشگاهها ایجاد شود به نفع دانشجویان خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات