• چهارشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1403083022773
  • منبع : بنیاد شهید

قوانین مربوط به ایثارگران در نشست نخبگان شاهد و ایثارگر بررسی شد

قوانین مربوط به ایثارگران در نشست نخبگان شاهد و ایثارگر بررسی شد

نشستی با موضوع قوانین ایثارگران، (مفاد پیشنهادی تفاهم‌نامه با معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد شهید و امور ایثارگران) و با بهره‌گیری از نظرات راهبردی نخبگان شاهد و ایثارگر در سالن جلسات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش ایسنا،عادل مهری ورنیاب، مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در این نشست با اشاره به پیش‌نویس  تفاهم‌نامه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پیرو دستور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای تهیه این پیش‌نویس بهره‌گیری از نظرات راهبردی نخبگان شاهد و ایثارگر ضروری است.

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر خاطرنشان‌کرد: با ابلاغ برنامه هفتم توسعه مجلس شورای اسلامی، پیشنهاد تجمیع و یکپارچگی قوانین مربوط به ایثارگران مطرح شد تا قوانین خوبی در حوزه ایثارگران ایجاد شود. اولویت الان ما موضوع نحوه جذب نخبگان و ایثارگران به عنوان هیئت علمی در دانشگاه‌ها است.

مهری ورنیاب با اشاره به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی که مورد تاکید مقام معظم رهبری و به عنوان قانون است، اظهارداشت: با عنایت به لزوم اجرای سند راهبردی کشور در امور نخبگان و گزارش عملکرد دستگاه‌ها در خصوص  این سند خدمت مقام معظم رهبری ضرورت دارد  تفاهم‌نامه فی مابین بنیاد شهید و امورایثارگران با  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای حمایت از مستعدان برتر و فناوران شاهد و ایثارگر منعقد شود. لذا پیرو دستور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر اخذ نظرات نخبگان در تنظیم متن تفاهم‌نامه پس از مکاتبه و جمع بندی نظرات نخبگان استانی امروز با حضور روسای کاگروه‌های نخبگانی ستادی جهت نهایی شدن مفاد قابل طرح در تفاهم‌نامه، اقدام شد.

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر به ارائه آماری از جامعه نخبگان شاهد و ایثارگر پرداخت و گفت:  ۱۰ هزار  و ۸۶۱ نفر آمار اعضای دفتر دانش‌پژوهان شاهد و ایثارگر در سطوح مستعدین برتر ، دانش پژوهان و فناور هستند که بیش از ۲۰۰ نفر آنها عضو بنیاد ملی نخبگان هستند. و ما وظیفه داریم براساس وظایف محوله در سند راهبردی کشور در امور نخبگان ، زمینه ملحق شدن اعضای دانش پژوه شاهد به عضویت بنیاد ملی نخبگان تلاش کنیم.

 مصطفی ذباح، مشاور و دستیار معاون  فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره با تاکید رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر استفاده از نظرات و پیشنهادات نخبگان شاهد و ایثارگر در برنامه هفتم توسعه، گفت: اگر تعامل با نخبگان شاهد و ایثارگر نباشد جامعه ضرر کرده است، باید با هم‌فکری و استفاده از ظرفیت شاهد و ایثارگر بتوانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم. 

در این نشست نخبگان شاهدو ایثارگر  به بیان نظرات و پیشنهادات خود از جمله قوانین  جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها از بین نخبگان شاهد و ایثارگر، مفاد تفاهم نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران با معاونت علمی ریاست جمهوری و همچنین نحوه تعامل با شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداختند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۶:۳۸

جانباز جنگ تحمیلی حقم۳۵درصد بالا بود کمسیون استان اردبیل به ۱۵ درصد اکتفا کرد سال ۱۴۰۲ مارابه کمسیون پزشکی فرستادند بعد ار گذشت چندین ماه یک روز زنگ زدند باید بروی اردبیل برای جمع کردن مدارک پرشکی ۲۰ میلیون خرج کرده گفتم هزینه رفتن را ندارم