• پنجشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97022715171
  • منبع : نمایندگی گلستان

رئیس جهاددانشگاهی در دیدار با استاندار گلستان:

جهاددانشگاهی پژوهش را به فناوری تبدیل و سپس فناوری را به جامعه ارائه می‌کند

جهاددانشگاهی پژوهش را به فناوری تبدیل و سپس فناوری را به جامعه ارائه می‌کند

رئیس جهاددانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی برای ورود به بخش‌های مختلف ابتدا پژوهشی بسیار قوی انجام می‌دهد و پژوهش را تبدیل به فناوری می‌کند و در ادامه فناوری را به جامعه ارائه می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی در دیدار با استاندار گلستان اظهار کرد: جهاددانشگاهی در پیشرفت علم و فناوری که نقش موثری در پیشرفت کشور دارد، اقدامات موثر و بزرگی انجام داد.  

وی با اشاره به اهمیت سلول درمانی و بازسازی بافت‌های فرسوده بدن، افزود: چند روز گذشته اولین کارخانه تولید سلول انسانی و محصولات سلولی را با حضور دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور و دکتر هاشمی، وزیر بهداشت افتتاح شد. این کارخانه با سرمایه‌گذاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و دانش فنی پژوهشکده رویان وابسته به جهاد دانشگاهی فعالیت خود را آغاز کرد.

رئیس جهاددانشگاهی تصریح کرد: یکی از روش‌های خوب تکثیر حیوانات مرغوب شبیه‌سازی است که این دانش در جهادانشگاهی دنبال شد. پژوهشگاه رویان دام‌های سبک را به روش شبیه‌سازی تکثیر می‌کند.

طیبی با اشاره به اقدامات در درمان ناباروری، گفت: جهاددانشگاهی دو مرکز بزرگ درمانی رویان و ابن سینا را در تهران و 5 مرکز را در شهرستان ها دارد که ریت درمان در آنها 40 درصد است.

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به راه‌اندازی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران توسط این نهاد، تصریح کرد: بسیاری از ذخایر ژنتیکی کشور که در خارج نگهداری می‌شد را به کشور بازگرداندیم و در این مرکز نگهداری می‌کنیم.

طیبی به ایجاد پژوهشکده گیاهان دارویی اشاره و خاطرنشان کرد: کار این مرکز بومی‌سازی گیاهان دارویی و در ادامه تکثیر آن به روش علمی است.

وی به فعالیت‌های فنی و مهندسی جهاددانشگاهی نیز اشاره کرد و افزود: فرستنده های fm و mw را تا 1000 وات تولید می‌کنیم. بیش از 95 درصد پوشش صدای رادیو کشور توسط فرستنده‌های جهادانشگاهی صورت می‌گیرد.

رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد: واحد جهاددانشگاهی استان گلستان در سال 88 تاسیس شد. در بدو تاسیس آمادگی خود را برای همکاری در بخش‌های کشاورزی، گیاهان دارویی، ماهیان خاویاری، تولید بذرهای هیبریدی و کلزا، انرژی خورشیدی و غیره اعلام کردیم.

طیبی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر 7500 نفر در جهاددانشگاهی مشغول به فعالیت هستند، گفت: در سطح کشور 43 واحد جهاددانشگاهی داریم.

وی خاطرنشان کرد: سه پژوهشگاه رویان، علوم انسانی و اجتماعی و فناوری نوین پزشکی ابن سینا و همچنین 19 پژوهشکده مستقل جهاددانشگاهی را در سطح کشور داریم.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha