او در اینباره به ایسنا میگوید که به دلیل انجام عمل ایمپلنت دیگر نمیتواند ساز بنوازند و توضیح میدهد: دکتری که کار ایمپلنت را روی دندانهای من انجام داد نمیدانست من آنها را برای چه کاری میخواهم. با انجام این عمل، لایهای روی فکم اضافه کرده که تمام فضای دهان من را گرفته است.
ناهید میگوید سه، چهار سال پیش این اتفاق رخ داده و او اکنون تنها از راه تدریس در دانشگاه و کلاس خصوصی امورات زندگیش را میگذراند.
این نوازنده پیشکسوت همچنین با گله میگوید، حقوق بازنشستگی وزارت ارشاد کفایت نمیکند و مبلغ ۱۸۰ هزار تومانی که مؤسسه هنرمندان پیشکسوت به او میدهد هم هزینه پول تاکسی او نیز نیست.
او همچنین آرزو میکند، هرکس که به موسیقی علاقهمند است، بتواند در این زمینه کار بکند.
حسن ناهید درباره شیوه نینوازیاش گفته بود: «هر نوازندهای باید سبک خودش را داشته باشد همانطور که در تار نوازی صدای تار شهناز و دیگران فرق دارد در نینوازی نیز این موضوع صدق میکند. ساز هر نوازندهای صدای خود را دارد و سبکاش هم مشخص است. من هیچ وقت از زنده یاد کسایی تقلید نکردم و دنبال کار خودم رفتهام و تک نوازیهای زیادی داشتهام.»
او همچنین درباره ورود و نوازندگیش در ارکستر اظهار کرده بود: « وارد کارهای ارکستری شدم متوجه شدم نی نقطه ضعفی دارد و آن هم این است که وقتی میخواهی از صدای بم به زیر بروی یک نت کم است. در این راستا از استاد قنبریمهر کمک خواستیم تا این خصوصیت نی را برطرف کنند اما این در حالی بود که زیبایی نوای نی در این بود که با همان شیوه شنیده شود. در حالی که کسایی هم سالها با همین نیها نواخته است. یادم میآید زمانی که با ارکستر فیلارمونیک لندن به رهبری ایرج صهبایی همکاری میکردم یک روز نوازنده فلوت ارکستر نزد من آمد و سازم را گرفت و گفت "ساز سختی به نظر میرسد"»
ناهید متولد ۱۳۲۲ است و از ده سالگی موسیقی کار کرده است. ناهید از ۱۸ سالگی نزدی حسین تهرانی آموزش دیده و از شاگردان زندهیاد حسن کسایی ـ نوازنده مطرح نی ـ بوده است. این نوازنده سابقه همکاری با ارکسترهای ایرانی و خارجی را در کارنامه کاری خود دارد.
انتهای پیام
نظرات