• سه‌شنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 97021106604
  • خبرنگار : 71191

پیشنهادی برای جهانی کردن همایش خلیج فارس

پیشنهادی برای جهانی کردن همایش خلیج فارس

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی پیشنهاد ثبت جهانی همایش‌های ملی خلیج فارس در سازمان‌های جهانی را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، عیسی علیزاده در همایش ملی علمی فرهنگی خلیج فارس که از صبح امروز در دانشگاه خلیج فارس در بوشهر در حال برگزاری است، با اشاره به علت نامگذاری روز ملی خلیج فارس که به مناسبت سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز نامگذاری شده است، یادآور شد: به همین دلیل جهاد دانشگاهی از سال ۸۴ نسبت به برگزاری این همایش ملی اقدام کرده است.

او تداوم این برنامه‌ها را حاکی از  این دانست که جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد برخواسته از متن انقلاب اسلامی و با تکیه بر تلاش علمی و فرهنگی دانشجویان و اساتید دانشگاه سعی می‌کند خلیج فارس را به مثابه دغدغه جدی حاکمیت برای احقاق حقوق مشروع فرهنگی و سیاسی ملت ایران برجسته کند.

وی با اشاره به آغاز کار دبیرخانه همایش ملی خلیج فارس در جهاد دانشگاهی و در نتیجه برگزاری ۱۱ دوره همایش با این موضوع، اظهار کرد: در این همایش‌ها تلاش می‌کنیم تاکید بر مزیت‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و گردشگری راهمان را محقق کنیم.

علیزاده نتایج حاصل از این همایش‌ها را مهر تاییدی دانست بر این‌که خلیج ‌فارس از گذشته دروازه اصلی ورود و خروج فرهنگ، تمدن، اقتصاد و سیاست بوده و گفت: این رویداد نشان از بالندگی دولت ایران دارد که همیشه حضور قدرتمند سیاسی در خلیج‌فارس داشته است.

وی اهمیت برگزاری این همایش‌ها را با توجه به اتفاقات و شرایط سیاسی منطقه در حال حاضر دوچندان دانست و افزود: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی پیشگام در عرصه فرهنگی و اجتماعی از نگاه علمی هر سال نسبت به ارتقای این اتفاق مهم تلاش می‌کند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی اضافه کرد: خلیج‌فارس در همه ادوار تاریخ به دلیل پیشینه تاریخی و داشتن منابع و ذخایر گران‌بهای نفتی و موقعیت استراتژیک نقش مهمی در معادلات سیاسی و جغرافیایی در سطح بین‌المللی ایفا می‌کند.

او با اشاره به ارسال ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش برای شرکت در این کنگره، اظهار کرد: اعضای کمیته‌های علمی و داوری دوازدهمین دوره همایش خلیج فارس با توجه به محورهایی مانند «فرهنگ، هنر و معماری»، «گردشگری در منطقه، فرصت‌ها و چالش‌ها و ایده‌های نو در این حوزه» و «راهبردها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری» در انتخاب برگزیدگان تلاش کردند.

علیزاده یکی از مهمترین دستاوردهای این برنامه را تمرکز و توجه پژوهشگران و علاقمندان به ویژه دانشجویان به این نقطه جغرافیایی دانست و در ادامه راه‌اندازی دبیرخانه دایمی جایزه ملی خلیج فارس برای اهدای جایزه ویژه در حوزه‌های مختلف، برگزاری سالانه جشنواره علمی هنری خلیج فارس بویژه در بخش فیلم کوتاه، مستند، عکس و هنرهای تجسمی و ثبت جهانی همایش در سازمان های جهانی را سه پشنهاد برای بهتر برگزار کردن این نشست در سال های آینده مطرح کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha