• دوشنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ / ۰۱:۳۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 96112312750
  • خبرنگار : 71219

حاشیه‌نگاری بر سکانس پایانی فیلم فجر / «تلخ و شیرین»

حاشیه‌نگاری بر سکانس پایانی فیلم فجر / «تلخ و شیرین»

جشنواره سی و ششم فیلم فجر با اعتراض، ازدحام و شادی و ناراحتی برخی نامزدهای جایزه‌گرفته و نگرفته به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، شامگاه یکشنبه ۲۲ بهمن‌ماه مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر در حالی در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد که بر خلاف مراسم افتتاحیه بی‌نظمی و شلوغی در آن موج میزد و اتفاق خوشایند و آرامش مراسم‌ آغازین جشنواره در پایان دیگر تکرار نشد.

اختتامیه جشنواره که قرار بود ساعت ۱۸:۳۰ شروع شود یک ساعت قبل از زمان اعلام شده با حضور جمع زیادی از مردم که علاقه مند به شرکت در مراسم بودند و از هر کسی که می‌دیدند تقاضای کارت میکردند، همراه بود و این وضعیت با نزدیک شدن به زمان شروع مراسم شدت بیشتری گرفت تا جایی که علاوه بر رونق خرید ‌و فروش کارت ورود، عده ای از خبرنگاران و نیز مهمانان ویژه مراسم و پشت گیت ورودی ماندند و دست کم تعدادی از اهالی رسانه موفق به ورود نشدند.

البته برای خبرنگاران چند ردیف مشخص جدا شده بود ولی بسیاری از این صندلی ها توسط کسانی که معلوم نبود از چه طریق کارت ورود به مراسم‌ را بدست آورده بودند اشغال شد و تلاش دست اندرکاران اجرایی و تشریفات جشنواره از جمله روابط عمومی به نتیجه نرسید چون هیچ‌ کدام‌ از آن افراد با وجود اینکه متوجه بودند در جایی اشتباه نشسته اند حاضر به تغییر جای خود نبودند. این وضعیت پس از آنکه درهای سالن اصلی باز شد با هجوم جمعیت حاضر به داخل عجیب شد چون با توجه به ورود زودتر سینماگران، آن ها فقط به دنبال جایی خالی می‌گشتند در صورتی که بهتر بود مهمانان غیر سینمایی و غیر رسانه ای در بالکن دعوت می شدند.

جو غیر هنری مراسم‌ باعث شد صداها و واکنشهای عجیبی  بیش از سالهای قبل در طول مراسم و هنگام اعلام اسامی برگزیدگان شنیده شود که بارها تکرار شد و باعث مزاحمت در صحبت برخی برگزیدگان هم میشد.

برندگان جشنواره سی و ششم فجر بیشتر صبحتهای خود را به تقدیر و تشکر اختصاص دادند و امین حیایی که برای بازیگری‌ نقش اول دیپلم افتخار گرفت هیچ صحبتی نداشت.

جمشید هاشم پور و محسن روزبهانی از جمله برندگانی بودند که خودشان در مراسم حضور نداشتند.

هنگام اعلام اسامی نامزدها یکی از حاضران بنا به اعتراض برخاست و گفت چرا کسانی مثل ساعد سهیلی نامزد نشده اند که رشیدپور اعلام‌ کرد داوران امشب به برنامه هفت میروند و پاسخگوی تمام سوالات می‌شوند. این در حالی است که طبق اعلام قبلی در زمان نشستِ اعلام اسامی نامزدهای جشنواره قرار بود داوران در یک‌ نشست خبری پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشند و در نشست ۲۱ بهمن فقط اسامی را اعلام کردند.

به برگزیدگان جشنواره امسال علاوه بر سیمرغ یا لوح‌ تقدیر جایزه نقدی هم داده شد ولی رقم آن در مراسم اعلام نشد.

ایستادن فرشته طائرپور روی صحنه آن هم با فاصله از دیگر داوران، با وجود اینکه گفت به دلیل سرماخوردگی فاصله گرفته بلافاصله در شبکه های مجازی با شایعاتی همراه شد که دوری او دلایلی از جمله اختلاف نظر با دیگر اعضای هیات داوران دارد، چرا که او برندگان زن جشنواره را در آغوش می‌گرفت.

با وجود همه آنچه اشاره شد مراسم‌ روندی نسبتا بی حاشیه داشت تا اینکه در پایان ابراهیم حاتمی‌کیا برای دریافت جایزه بهترین کارگردانی روی صحنه رفت و برخلاف شروع آرام صحبت هایش به ناگهان برافروخته شد و با ادبیات خاص خود به خانه سینما و تلویزیون و رشید پور و  نیز  هیات داوران تاخت.

پس از پایان مراسم که با پخش یکی از آهنگ‌های محسن چاوشی همراه بود، دست اندرکاران مرکز همایش ها به سرعت همه را از لابی این مرکز به بیرون هدایت کردند چون به گفته خودشان از ۶ صبح مشغول بودند و این نکته برای خبرنگارانی که در حال تمام کردن کار خود بودند سختی های ایجاد میکرد.

گرچه‌ مشابه این اتفاق در آخرین شب جشنواره و در پردیس ملت هم به شکلی دیگر رخ داد که حتی به اجراکنندگان یک برنامه رادیویی اجازه پایان دادن برنامه خود را ندادند و در میانه پخش زنده برنامه صندلی ها را از گویندگان برنامه گرفتند. البته این اتفاق با دخالت یکی از مسئولان جشنواره تا پایان برنامه به تاخیر افتاد.

همه جوایز برگزیدگان جشنواره با حضورهیات داوران اهدا شد.

مراسم همزمان بدون هیچ قطعی از شبکه نمایش بصورت زنده پخش شد و حتی اجرای سالار عقیلی هم پخش اما سازهای گروهش از دور نشان داده شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۳ ۱۲:۴۰

حاتمی کیا نمیخواد واقعیت رو قبول کنه . هم خر رو میخواد هم خرما رو ..خب برادر! عزیز! حد فیلمات اینه و سیستمت ..گل درشتم هست.. .فیلم خوب هم داری ولی بیشترش بیانیه سیاسی گل درشته ...بعدشم طیف شما فقط دارن منت سر ملت میذارن که اگر ما نبودیم فلان بود و بهمان بود..اما باید گفت این مردم هستن که ولی نعمتن..اما انگار همه چی برعکس شده؛ بعضا میگن وقتی سر سفره نظام نشستی باید خدا رو شکر کنی و روزی صد تا نون صدقه بدی و دیگه هیچ تقاضایی نداشته باشی..تو همه جای دنیا حکومت‌ها بدهکارن و مردم طلبکار..مگه فقط توی این کشور ما سربازها ( که اونها مردم مردم هستن) برای وطن فداکاری می‌کنن؟ این همه منت نداره که ...

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۳ ۱۲:۴۲

کامبوزیا پرتوی رو ننوشتین که سیمرغش رو داد اقاخانی

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۳ ۱۵:۱۴

حاتمی کیا خیلی بیشتر از اون چیزی که حقشه توی همه این سال ها تریبون و بودجه و سیمرغ در اختیار داشته! من نمیدونم دیگه چی میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۳ ۲۲:۲۲

حاتمی کیا بهانه است. هدف اپوزیسیون، حمله به ارزش‌هاست.