• سه‌شنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 96072514212
  • منبع : نمایندگی یزد

قائم مقام معاون بهداشتی علوم پزشکی یزد خبر داد:

ثبت‌نام یک میلیون نفر از یزدی‌ها در سامانه "سیب"

ثبت‌نام یک میلیون نفر از یزدی‌ها در سامانه "سیب"

ایسنا/یزد قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، با اشاره به این‌که پرونده الکترونیک سلامت به منظور یکپارچه سازی اطلاعات سلامت افراد جامعه تشکیل شده است، گفت: تاکنون یک میلیون و 130 هزار نفر از جمعیت استان در سامانه سیب دانشگاه علوم پزشکی ثبت‌نام شدند .

دکتر«مسعود شریفی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این‌که یکی از بخش‌های طرح تحول سلامت، ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای کلیه افراد جامعه است، اظهارکرد: این پرونده به منظور یکپارچه سازی اطلاعات سلامت افراد جامعه تشکیل شده است .

وی با بیان این‌که پرونده الکترونیک سلامت به ما کمک می‌کند تا برنامه سلامت را خوب پیش ببریم، افزود: به کمک این پرونده سوابق سلامت فرد به صورت الکترونیک بین مراکز مختلف سلامت و پزشکی پخش می‌شود .

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، تصریح کرد: فردی که سوابق او در خانه بهداشت ثبت شده، هنگامی که به بیمارستان مراجعه می‌کند که یک خدمت دریافت کند، آن مرکز تخصصی نیز بتواند از سوابق سلامت او استفاده کند .

وی در ادامه گفت: در همین راستا سامانه سیب به اختصار سامانه یکپارچه بهداشت از اسفند 1394 در حوزه بهداشت در استان یزد شروع به کار کرد .

شریفی با اشاره به این‌که در سامانه سیب برای هر فرد ساکن در استان پرونده الکترونیک سلامت تشکیل می‌شود خاطرنشان کرد: مشخصات افراد در این سامانه ثبت می‌شود تا هنگامی که به واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کردند، خدمات بهداشتی دریافتی ثبت گردد .

وی با بیان این‌که براساس سرشماری نفوس و مسکن از یک میلیون و 138 هزار نفری جمعیت استان، بالغ بر یک میلیون و 130 هزار نفردر سامانه سیب ثبت نام شدند، افزود: حدود 60 درصد از جمعیت ثبت نام شده، حداقل یک بار برای دریافت خدمات به واحدهای بهداشتی مراجعه کردند .

شریفی در ادامه با اشاره به این‌که پرونده الکترونیک سلامت در کلیه واحدهای بهداشتی استان استفاده می‌شود، گفت: یکی از اقداماتی که اخیرا انجام می‌شود اتصال سامانه سیب به سامانه HIS است تا ارجاعات بیمارانی که به مراکز تخصصی فرستاده می‌شوند به صورت الکترونیک انجام شود .

این مقام مسئول در پایان گفت: این ارجاعات الکترونیک باعث می‌شود تا پزشک معالج سوابق پزشکی فرد را بداند و توصیه‌هایی که پزشک متخصص می‌کند بازخورد پیدا کند به سطح روستا و پزشک روستا نیز در جریان روند معالجه قرار گیرد .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha