به گزارش ایسنا به نقل از عرب نیوز، اقتصاددانان پیشبینی کردند در سایه ادغام بلوکهای اقتصادی در جهت برآوردهکردن درخواست روزافزون برای حج و عمره، درآمدهای عربستان از این بخش تا سال ۲۰۲۲ میلادی به بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
«محسن الشزیف»، از اعضای کمیته املاک و مستغلات و سرمایهگذاری عربستان در اینباره گفت: درآمد حاصل از حج، اقتصاد ملی را تقویت میکند و بنابراین باید یک برنامه یکپارچه برای کنترل درآمدها و منابع مالی اتخاذ شود تا در جهت طرح چشمانداز ۲۰۳۰ باشد.
وی اضافه کرد: حج و عمره نه تنها یک بازار بزرگ برای مشاغل فصلی، بلکه برای شغلهای پایدار است که اقتصاد اصلی حج و عمره را تشکیل میدهند. طرح ارائه شده برای میزبانی از سالانه ۳۰ میلیون گردشگر و زائر حج و عمره در عربستان تا سال ۲۰۳۰، آینهای از تلاش و طرحهای ما برای سامانبخشیدن به بازار مکه و مدینه و قرار دادن آن در یک چهارچوب اقتصادی سازماندهی شده است.
در حالی که در سال ۲۰۱۶ میلادی، ۱۸ میلیون نفر به عربستان سفر کردند، بیشتر آنها برای شرکت در مراسم حج بوده و چشمانداز ۲۰۳۰ این کشور برای جذب توریستهای داخلی و خارجی دیگر برنامهریزی شده است.
سعودیها مدعی شدهاند گردشگری تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۱.۲ میلیون شغل در این کشور ایجاد میکند. در حال حاضر گردشگری که دومین صنعت بزرگ این کشور پس از نفت است و ۹۰۰ هزار نفر را به طور مستقیم شاغل کرده است.
انتهای پیام
نظرات